The Technomancer

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Lich
Το Technomancer ειναι το νεο Action RPG απο τους δημιουργους του Mars: War Logs. Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει αργοτερα φετος. Σημερα βγηκε το πρωτο gameplay trailer  https://www.youtube.com/watch?v=yaMVPgCryJ8<br>Δειχνει φοβερο!!!

Όντως φαίνεται αρκετά καλό. Θεωρώ ότι χρειάζεται ακόμα λίγη δουλίτσα σε θέματα βελτιστοποίησης, πχ κίνηση, γραφικά προσώπων, κτλ... Πολύ σημαντικό είναι βέβαια και να ισχύουν αυτά που ανέφερε ο σχολιαστής στο τέλος και αν το παιχνίδι θα προσεγγίζει πιο πολύ ένα στυλ Alpha Protocol στο διάστημα ή Fallout4.... Ελπίζω το 1ο

Εάν επεκτείνει επάνω στο πολύ καλό και υποτιμημένο Mars: War Logs, σε Alpha Protocol μεριά θα πηγαίνει. Έχω καλό προαίσθημα. Εξάλλου, να βγάλεις χάλι εφάμιλλο του Fallout 4, θέλει πραγματικό ταλέντο.

<blockquote><br>Εάν επεκτείνει επάνω στο πολύ καλό και υποτιμημένο Mars: War Logs, σε Alpha Protocol μεριά θα πηγαίνει. Έχω καλό προαίσθημα. Εξάλλου, να βγάλεις χάλι εφάμιλλο του Fallout 4, θέλει πραγματικό ταλέντο. <br></blockquote><br><br>Με έφτιαξες τώρα...Δεν είχα παίξει το Mars War Logs γιατί από το ριβιού εδώ μου είχε φανεί κάπως underdeveloped αλλά λες να του αξίζει και αυτού ένα playthrough;

Αν σου άρεσαν τα Gothic 1 & 2 θα το γουστάρεις άγρια. Είναι λίγο "άψητο" αλλά τα σωστά σημεία του είναι από μπετόν αρμέ.

<blockquote><br>Αν σου άρεσαν τα Gothic 1 & 2 θα το γουστάρεις άγρια. Είναι λίγο "άψητο" αλλά τα σωστά σημεία του είναι από μπετόν αρμέ. <br></blockquote><br><br>Λες; Να πω την αλήθεια τα Gothic 1-2 δεν τα έχω παίξει ποτέ....Το Gothic3 που είχα παίξει όπως και τα τελευταία Risen δεν μου πολυάρεσαν, τα βρήκα κάπως "δύσκαμπτα". Δεν έχω πρόβλημα να παίξω και να απολαύσω "ιδιότροπα" παιχνίδια, άμα μου κάνουν κλικ και στέκονται καλά σε άλλους τομείς όπως η ιστορία, διάλογοι, interactivity....Για να το προτείνεις σίγουρα δεν θα είναι φόλα πάντως....Θα κοιτάξω μπας και το βρω σε χαμηλή τιμή ειδάλλως θα περιμένω το Technomancer που φαίνεται αρκετά πιο ανεπτυγμένο...

https://www.youtube.com/watch?v=GssCkttQDZ4

Ενα μικρο review καθως ειμαι προς το τελος του παιχνιδιου.<br>Η γενικη αισθηση που αποκομισα ειναι θετικη εως πολυ θετικη και πιστευω οτι το παιχνιδι αδικηθηκε καπως απο τους κριτικους <br>Θετικα <br>1.Πολυ ομορφος κοσμος που ξεδιπλωνεται με ενδιαφερον μεσα απο το παιχνιδι.Να σημειωσω οτι δεν εχω παιξει το προηγουμενο παιχνιδι Mars logs οποτε και δεν γνωριζα τιποτα για τις λεπτομερειες του κοσμου.(ισως και για αυτο μου φανηκε τοσο ενδιαφερον to setting)<br>Βεβαια να σημειωσω οτι εχω την ταση  στα παιχνιδια που μου αρεσουν να περπαταω απλως αναμεσα στις αποστολες απλα για να χαρω τα χρωματα του συγκεκριμενου κοσμου οποτε δεν με κουρασε καθολου που χρειαστηκε να επανελθω στα ιδια σημεια αρκετες φορες.<br>Επιβλητικα τοπια (εαν κοιταξεις ψηλα) και η εναλλαγη μερας και νυχτας (ιδιαιτερα στην noctis ) εξαιρετικη.<br>2.Η υποθεση ειναι ελκυστικη και καποιες απο τις υποαποστολες κανουν καλη δουλεια (στα προτυπα παντα των rpg δηλαδη φερε αυτο,παρε αυτο,κατσε ,σηκω κλπ,κλπ.<br>3.Βρηκα τις μαχες ιδιαιτερα καλες και πορωτικες.Μονο στην περιπτωση που ειναι σε καποια πολυ μικρα δωματια γινονται υπερβολικα χαοτικες.Ειναι αρκετα δυσκολες (στο δυσκολο επιπεδο τουλαχιστον) και αυτο απο μονο του ειναι για μενα θετικο.<br>Υπαρχει και η δυνατοτητα διαφορετικων στυλ μαχης που ανεβαζει και αυτο την ποιοτητα του παιχνιδιου.<br>Επειδη επαιζα σε υψηλο επιπεδο δυσκολιας δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα η επαναλαψη των εχθρων αν και καταλαβαινω οτι για καποιον που θα παιζει πολλες ωρες μονομιας το παιχνιδι θα κατανταει κουραστικο.<br>Οι συντροφοι δεν ειναι τοσο μονοδιαστατοι (αν και δεν παιρνουν και βραβειο σεναριου)<br><br>Γενικα παρακολουθωντας στο ιντερνετ βλεπω οτι αυτοι (οι λιγοτεροι) που τους αρεσε γινονται φανατικοι υποστηρικτες.<br>Νομιζω οτι ειναι περιπου στα επιπεδα (αν μπορει να γινει καποια συγκριση) του Risen 1 τουλαχιστον για μενα.<br>Ειναι ακριβο τωρα αλλα σε μειωση τιμης θεωρω οτι αξιζει αρκει να μην περιμενεις ενα επικο ανεπαναληπτο παιχνιδι

Παρόμοια αποχή είχα σχηματίσει και για το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Μετά και την δική σου εμπειρία θα του δώσω και αυτού στο μέλλον μια ευκαιρία..  Πάντα πήγαινα εξάλλου κόντρα στο ρεύμα... <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>

To War Logs ήταν απείρως πιο ενδιαφέρον/μαζεμένο από το Technomancer. Και ναι, κάνει πολύ μεγάλη διαφορά το αν έρχεσαι για πρώτη φορά σε επαφή με την "μυθολογία" του παιχνιδιού, όπως σημείωσα και στην παρουσίαση. Στην τελική χαίρομαι που διασκέδασες με το παιχνίδι (γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο τελικά) απλώς ένας RPGάς με περισσότερες απαιτήσεις που έχει θητεύσει και στο War Logs, κατ&#039; εμέ θα απογοητευτεί.

Back