The Witcher 4

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπορεί και να είναι όντως playable αυτό που έδειξαν απλά δεν είναι μέρος του τελικού game.
Λίγο παίζουμε με τις λέξεις γενικά, εγώ εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι το art style, τα animations που βλέπουμε κτλ. είναι αρκετά κοντά στο τελικό προϊόν ή έστω σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, αλλά η συνολική απόδοση του game σε πραγματικές συνθήκες δεν είναι ενδεικτική του τι θα δούμε όταν με το καλό κυκλοφορήσει. Σαν κριτική εγώ θα πω ότι όλα μου φαίνονται ένα τσάκ πιο σκοτεινά και μουντά από τα Witcher 2 και 3, σαν να χάθηκε μέρος από το "παραμυθένιο" στυλιζάρισμα στη μετάβαση από RED σε UE5.
Καλά αυτό περί ορέξεως, να πω την αλήθεια το προτιμάω, γιατί ο κόσμος γενικά του παιχνιδιού είναι gritty and dark που λένε και στο χωριό μου.

Εμένα πάλι μου άρεσε αυτό το ελαφρύ κοντράστ, γιατί και στα βιβλία (όσα διάβασα) και στο game η ραχοκοκαλιά πολλών quests είναι αυτό το fairytale gone bad, που νομίζω θέλει και λίγο στυλιζάρισμα.

Εμένα πάλι μου άρεσε αυτό το ελαφρύ κοντράστ, γιατί και στα βιβλία (όσα διάβασα) και στο game η ραχοκοκαλιά πολλών quests είναι αυτό το fairytale gone bad, που νομίζω θέλει και λίγο στυλιζάρισμα.
κάτι που δεν υπήρχε στο 1 όμως, εγώ το λάτρεψα στο 1 και έτσι το έμαθα το Witcher μετά μου φάνηκε πολύ φωτεινό αλλά οκ είπα σημεία των καιρών.

Back