The Witcher 4

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα βιβλία ή να θυμάμαι κάθε υποσημείωση στα codex entries του παιχνιδιού, η αίσθηση που αποκόμισα από τις δηλώσεις τους είναι ότι ναι μεν θα πάρουν κάποιες ελευθερίες αλλά όσα θα δούμε δεν θα παραβιάζουν ξεδιάντροπα το lore. Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι μάλλον θα παίξουν μπάλα με ασάφειες, παραθυράκια, εξαιρέσεις κτλ. που αφήνουν τα γραπτά του αγαπημένου μας μεθύστακα.
Π.χ. κάποιοι στα σχόλια έλεγαν ότι στα βιβλία αναφέρεται πως δεν υπάρχουν γυναίκες Witchers, μόνο αγόρια έχουν καταφέρει να περάσουν τα Trials αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο σαν ενδεχόμενο. Το δείγμα γυναικών που δοκίμασαν ήταν πολύ πολύ μικρότερο, συν ότι η Ciri δεν έχει τη φυσιολογία μιας μέσης γυναίκας, διαθέτει elder blood που αλλάζει τα πράγματα.

Γενικά έχω σοβαρούς ενδοιασμούς και ανησυχίες για το W4, αλλά ΩΣ ΤΩΡΑ δεν έχω δει κάτι που να με απογοητεύει τόσο ώστε να το θεωρώ κακό fan fiction (υπογραμμίζω το "κακό") και ντιπ ασεβές προς τον κόσμο του (και με τις δυο σημασίες).

ε χμφ U5? Το είχα ξεχάσει αυτό... άλλο ένα stutterfest ετοιμάζεται... όχι ότι θα μπορώ να παίξω στην κάρτα μου. Αλλά μέχρι να πέσει στα 15€ με όλα τα DLC θα έχω τίποτα νεότερο λογικά.

νιτρο αγοριμ η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. βεβαια με ολα τα γκειμς που θα μαζεψεις κατω απο 15ευρω με ολα τα dlc οταν επιτελους το παιξεις θα ειναι αρχαιο γκειμ. granddad game θα το φωναζουν οι νεολαιοι

granddad game θα το φωναζουν οι νεολαιοι
Μπορεί όμως και ο νίτρος να έχει grandkids και να ζει το όνειρο της σύνταξης. CHECKMATE.

νιτρο αγοριμ η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. βεβαια με ολα τα γκειμς που θα μαζεψεις κατω απο 15ευρω με ολα τα dlc οταν επιτελους το παιξεις θα ειναι αρχαιο γκειμ. granddad game θα το φωναζουν οι νεολαιοι
Μια χαρά ακόμα επίκαιρο ήταν το 3 όταν το πήρα έτσι. Για το Witcher λέμε.

Μια χαρά ακόμα επίκαιρο ήταν το 3 όταν το πήρα έτσι. Για το Witcher λέμε.
δεν μιλησα ποτε θα το παρεις. αλλα ποτε θα το παιξεις. εχεις αλλα τοσα στην ακρη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης της Epic "State of Unreal" δείχνουν ένα demo του Witcher 4:

Πάντως το βίντεο επιβεβαιώνει προς το παρόν όσα είχε πει ο Βαβράς σε εκείνη την περιβόητη συνέντευξη:

"CD Projekt just switched to Unreal. Even though, in my opinion, they had a good proprietary engine. I talked to someone whose name I obviously can't say, and I said to him, 'So how about Unreal?' 'Great, we already have pieces done, like some landscapes.' And I said, well, what about the open world? 'Not yet.' When did they announce it? A year or two ago, and it still doesn't work?"
...
Daniel later mentioned that Unreal Engine simply wasn't made for open-world games, nor terrain generation, "If you wanted to make a game on Unreal from some rocks, that's great, but it couldn't do trees for a long time. Their nanite couldn't generate vegetation until now. Now it can." Looking at you, Satisfactory.

He goes on to detail the amazing videos of trees and the life-like nature of the vegetation that's produced in Unreal Engine 5 but hammers it for performance. "Until you look at some demo and realize that while it looks absolutely divine. Photos, just like a movie. Then you need a computer that costs two hundred grands (8000 Euro), and a maximum of four people can walk there because otherwise, even the damn computer that costs two hundred grand will not be able to run it."

To Στέητ οφ Ανρήαλ ξεκίνησε με ένα 10λεπτο Γουίτσερ και μετά δύο ώρες φλυαρία και μλκς. Έκλεισε και με κάτι επενδυτές να ζητάνε λεφτά επίσης για μλκς, ήρθε κι έδεσε. Ένιγουεϊ..

Υπόψιν πάντα πως είναι tech demo, όπως λέει και ο τίτλος, όχι "gameplay footage" ή "φέτα από το πλήρες game" ή ούτε καν "σύντομο demo level από το πλήρες game".

Εννοώντας πως έφτιαξαν ουσιαστικά μια custom πίστα για να προβάλουν τα γραφικά της engine σε απλό PS5. Το τι θα ισχύει στην πλήρη κυκλοφορία (και τι απόδοση θα έχει αυτή) είναι άλλου Παπαφλέσσα evangelion.

Α για αυτό μου βάλαν witcher skins στο Dead by daylight.
.... και για άλλη μια φορά με κολάζουν να παίξω.

Υπόψιν πάντα πως είναι tech demo, όπως λέει και ο τίτλος, όχι "gameplay footage" ή "φέτα από το πλήρες game" ή ούτε καν "σύντομο demo level από το πλήρες game".

Εννοώντας πως έφτιαξαν ουσιαστικά μια custom πίστα για να προβάλουν τα γραφικά της engine σε απλό PS5. Το τι θα ισχύει στην πλήρη κυκλοφορία (και τι απόδοση θα έχει αυτή) είναι άλλου Παπαφλέσσα evangelion.

αφού δείχνει κάποιον να παίζει με gamepad, μας κοροϊδεύουν; Καλά θα πάει αυτό...

αφού δείχνει κάποιον να παίζει με gamepad, μας κοροϊδεύουν; Καλά θα πάει αυτό...
το gamepad δεν δηλωνει απαραιτητα gameplay btw. απλα τροπος "play" να το πω το tech demo. εννοω οτι δεν ειναι απαραιτητο οτι κανει control τον χαρακτηρα.

Μπορεί και να είναι όντως playable αυτό που έδειξαν απλά δεν είναι μέρος του τελικού game.
Λίγο παίζουμε με τις λέξεις γενικά, εγώ εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι το art style, τα animations που βλέπουμε κτλ. είναι αρκετά κοντά στο τελικό προϊόν ή έστω σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, αλλά η συνολική απόδοση του game σε πραγματικές συνθήκες δεν είναι ενδεικτική του τι θα δούμε όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
Σαν κριτική εγώ θα πω ότι όλα μου φαίνονται ένα τσάκ πιο σκοτεινά και μουντά από τα Witcher 2 και 3, σαν να χάθηκε μέρος από το "παραμυθένιο" στυλιζάρισμα στη μετάβαση από RED σε UE5.

Last edited:
Back