These files may be harmful for your computer

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chosen Undead

Death Knight
1665851968112.png
Στα καλά καθούμενα στα windows 10 πετάει αυτή την ειδοποίηση όταν πάω να μεταφέρω αρχείο από οποιοδήποτε εξωτερικό δίσκο. Καμιά ιδέα πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτη την αηδία; Aν πατήσω How do I decice whether to unblock these files μου πετάει σαν πρόταση να βάλω windows 11....

Καμιά ιδέα πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτη την αηδία; Aν πατήσω How do I decice whether to unblock these files μου πετάει σαν πρόταση να βάλω windows 11....
LOL

Μερικές καλές ιδέες:

Έχεις δοκιμάσει τις λύσεις που προκύπτουν με πρόχειρο googlάρισμα? Κάποιοι λένε πως παίζει να φταίει μέχρι και το ότι υπάρχει ακόμα στο σύστημα ο Internet Explorer...

Ψύχραιμος και καθόλου φανμπόης ο από πάνω.
hero-image.fill.size_1200x900.v1611611940.jpg

Έχεις δοκιμάσει τις λύσεις που προκύπτουν με πρόχειρο googlάρισμα? Κάποιοι λένε πως παίζει να φταίει μέχρι και το ότι υπάρχει ακόμα στο σύστημα ο Internet Explorer...

ο μεγαλυτερος ιος του ιντερνετ και του συστηματος. Εμενα μου πεταγε το μηνυμα, ο υπολογιστης σου δεν ειναι ασφαλης. Βαλε τα 11 για να εισαι.

Ευκολα όμως. Εχω και το CD αυθεντικό παρακαλώ από το παλιό λάπτοπ :LOL:
DEW IT και άσε τα "problem solved" στην άκρη.

Back