Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Nα ποστάρω και αυτό για το οποίο ήρθα αρχικά, παρακαλώ να μη με αποσυντονίσετε ξανά έτσι.

Έτσι για να ζηλεύετε, ξεκίνησε συναυλία ο Σνίκαρος παρέα με κάτι που λέγεται Ζοζεφίν στο γήπεδο δίπλα στο σπίτι μου. Τώρα είπανε Πρόντιτζι, στο καπάκι διασκευή Βίσση κι εγώ δίνω μάχη να δω Μάγιανς ΕΜΣΙ. Φακ μάι λάιφ.

Ξέχασα να ενημερώσω το φαν κλαμπ του Σνίκαρου ότι συνεχίσαμε με διασκευές Παπαρίζου, Κουίν, μετά Σάκη Ρουβά, Τρύπες. Όλα στο καζάνι και πλοτ τουίστ, ο Σνίκαρος δεν εμφανίστηκε ποτέ επειδή οι διοργανωτές δεν ήταν αρκετά επαγγελματίες.

Σε άλλα νέα..

Έλα και κανένα καψουροτράγουδο να πάνε τα φαρμάκια κάτω..

Kάτι όμορφο και καλοκαιρινό πριν φύγω για θάλασσα. Ο Χανκ φταίει που μου το θύμισε. Και για να ζηλεύετε, έχω την κασέτα φυσικά ορίτζιναλ. Γιατί τότε ήταν δύσκολες εποχές, οι λακ και οι βαφές κόστιζαν μια περιουσία. Αν δεν στηρίζαμε εμείς, ποιος θα το έκανε;

Kάτι όμορφο και καλοκαιρινό πριν φύγω για θάλασσα. Ο Χανκ φταίει που μου το θύμισε. Και για να ζηλεύετε, έχω την κασέτα φυσικά ορίτζιναλ. Γιατί τότε ήταν δύσκολες εποχές, οι λακ και οι βαφές κόστιζαν μια περιουσία. Αν δεν στηρίζαμε εμείς, ποιος θα το έκανε;

Πού πας βρε σόδα μου μες στη ντάλα για μπάνιο;

Αυταμαρεσουν. Τα κόβερς ελβετικός σουγιάς

Back