Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχω να ακούσω Νάιτγουις από τον καιρό που ο Τσουρινάκης μόλις είχε παρατήσει το Ομπλίβιον, αλλά έπεσα τυχαία πάνω του πριν λίγες μέρες (στο βίντεο, όχι στον τσούρι) και μου σκάλωσε. Το παίζω κάθε μέρα και νιώθω βαθύτατα συγκινημένος που τους βλέπω έτσι στα γεράματα. Την κυρία στο μικρόφωνο δε την γνωρίζω αλλά οκ συμπαθής γενικά, το γκοθοάουτφιτ δεν θα μου λείψει πάντως. Ευχάριστη πινελιά και κάτι πιτσιρίκια από κάτω που δείχνουν να το ζουν πραγματικά, δεν είναι όλα γκάνγκστα τράπερς τελικά.

Την κυρία στο μικρόφωνο δε την γνωρίζω αλλά οκ συμπαθής γενικά

Η κυρία στο μικρόφωνο is a fucking legend γενικά, σε συμβουλεύω να εμβαθύνεις άφοβα. Αν βαριέσαι, πες μου να σου πετάξω ένα σεντόνι από λινκς, np.

Ολη αυτη η ζομπιλα τραβαει ντεμοντε μαυριλα. Αν δεν κοιμηθω, θα παω για δωρεαν καφε και παξιμαδι στο νεκροταφειο.

Φτιάχνομαι να μπαίνω σε καλλιτέχνες σαν τον Λεξ και να βλέπω τα μύρια στις προβολές από εκεί που ήταν στην καλυτερη μερικές χιλιάδες.

Mία από τις σπανιότερες εμφανίσεις των Σλίπνοτ χωρίς μάσκες όπου διασκευάζουν το Υπάρχει Καλύτερη Ελλάδα των Γουάιτσνεηκ και.. αυτά.

Mία από τις σπανιότερες εμφανίσεις των Σλίπνοτ χωρίς μάσκες όπου διασκευάζουν το Υπάρχει Καλύτερη Ελλάδα των Γουάιτσνεηκ και.. αυτά.

Ρε συ, δεν είναι και άσχημοι!!!

Ρε συ, δεν είναι και άσχημοι!!!

Ναι, τσαμπα τις φοραγαν τις μασκες.

Screenshot-2022-11-16-20-14-32.png

Back