Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυθεντικό βαλκανικό ηχόχρωμα

Από τα βίντεο που δεν έφυγαν ποτέ από τα αγαπημένα

καινουριο Killers.
γραφεται οτι ειναι επηρεασμενο απο μπρουσαρα. καπως αλλιως το βλεπω εγω. οταν ο μπρουσαρας ηταν στα 45 του (οπως ο μπραντον τωρα) μακαρι να εγραφε τετοια τραγουδια.

ασχετο, τι εγινε ρε μαστορα @Borracho με το ρεμπελ στειτ?? ηταν μια καποια λυσις. εκει μπαινανε τετοιες μουσικαρες. αλλά μαλλον το πηρε κι αυτουνο παραμαζωμα η καθημερινότης. quel dommage!

Ρε συ @Brother Bruce, το έβλεπα και άκουγα το Μπρουσάρα να το τραγουδάει. Έχει ξεσηκώσει το ύφος του 100% ο Flowers εδώ. Η τεράστια φιλοδοξία της μουσικής, το σκληρό 80's 'Βig Music' vibe του, τέρμα σινεμασκόπ. Μου άρεσε. Δεν έχασα το μυαλό μου, αλλά μου άρεσε πολύ. Έξτρα πόντοι για τη gospel χορωδία στο φινάλε.

Ο Rebel State μας άφησε χρόνους. Δυό παιδιά και γυναίκα να κουναρίζεις στα ξένα (ενώ ζεις κάθε στίχο του The River με τζουρίτσες Atlantic City έτσι, για να ισιώνεις) δεν αφήνουν περιθώρια όχι για πολυτέλειες όπως το εστέτ ραδιόφωνο, μα ούτε για χέσιμο. Σε δέκα χρόνια που θ'αράξω ΚΑΠΗ Λαπωνίας όμως, κάτι ενδέχεται να γίνει για την περίπτωσή σας :D

YΓ Έλα, 2:40 και μετά, δίκό σου.

ναι, εδω και κατι χρονια εχει περασει σε μπρουσοφαση ο μπραντον. εκαμε και μια φοβερη διασκευη του επους των κιλερς, dustland fairytale, τ ονομασε dustland και το ειπανε μαζι. αριστουργημα, βρες το, δες το.

δγιαολε, βρηκα τι μου θυμιζε εντονα το bright lights. καλα, μπορει να ναι και το ταραγμενο μου μυαλο, αλλά βρηκα ομοιοτητες, σχεδον υποπτες. δεν βαριεσαι. η παρθενογενεση στο ροκ ειναι μια ξεχασμενη, τελειωμενη ιστορια.

(ε, μοιαζει. ειδικα η ρυδμ σεξιον, θεωρω)

ΥΓ (στο υγ): αν αυτο το βιδεο ειναι αυτο που νομιζω οτι ειναι, πρεπει να παω σπιτι να τ ακουσω με ακουστικα, να ρουφηξω καθε στιγμη του σαν να ναι δροσερη pepsi σε αυγουστιατικο καυσωνα και να δωκω αποψη. τολμηρη κινηση το ποσταρισμα, ωστοσο. κούντος.

Είναι σχεδόν η ίδια δομή τραγουδιού με το We Take Care of our Own.

Το Dustland το είχα ακούσει όταν το έβγαλαν, δυνατό.

Back