στην ηλικια μου σοδα, ο χρονος ειναι πολυτιμος.
αλλα το ζητησες ευγενικα οπότε εδωκα 5 λεπτα απ τα ελαχιστα διαθεσιμα της ημερας μου.
φερστ θινγκς φερστ. η μπαντα ζεχνει. και με σιαχνουν ακραια οι γυναικες με γυαλια, αλλα για την τραγουδιστρια θα καμω μια εξαιρεση. κι ειναι και αταλαντη, παναθεματη. οξω.
κι ο κιθαριστας ποζεράς αλλά την πιανει την βαση. παντως αμα ειχα κι εγω αυτο τα δαβλι που βανει στο στομα του για το εφε, πιστεψεμε θα επιανα πολυ ψηλοτερες οκταβες (οπως κι αν ακουστηκε αυτο).
2 npcs επιασαν αμεσως τα ρανταρ. πιο ακυρος, μπετοστοκος και γι αυτο συμπαθης, μού ειναι ο ερμος με το λουλουδατο, παρδαλο πουκαμισο. πηγε κει μπας και φασωθει, αλλά στοιχηματιζω οτι ευρω μαζεψω απ τα καλαντα πως σολο ηρθε, σολο θα φυγει. εν τω μεταξυ κανει και το απολυτα ακυρο καποια στιγμη, βγανει κινητο κι αρχιζει να τραβαει, σαν να ειναι πρωτο τραπεζι οικονομοπουλο.
ωστοσο, ο πιο αξιολογος και τρομακτικος ενπισής (και στοιχηματιζω οτι ως ημίτρελλος και συ, τον εντοπισες και τον αγαπησες), ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο γλομπος με το πορτοκαλι (αληθεια τωρα? συγχωρειται μονο αν ειναι με την μπαντα) κοντομανικο πουκαμισο στην σκαλα πισω απ τον ντραμερ. χιλια τα εκατο, ειναι σηριαλ κιλερ. εν τω μεταξυ στο πενταλεπτο που ειδα, καποια στιγμη χανεται. τρομαξα, μετα τον ειδα μισοκρυμενο πισω απ τον κημπορντιστα, εκει που γυριζε η καμερα. επικινδυνος.
ευφημος μνεια σ εναν μπαρμπα μ ενα πρασινο με φοινικες που ηρθε να κατσει μαζι με την νεολαια, μαλλον ο μπαμπας της φροντγουμαν ειναι.
ρε μην πετας τον χρονο σου ετσι, τουλαχιστον κατσε δες καμμια συναυλια του πρινς, έρα 83 με 85. η κατεβασε το "return of the King" με την Επιστροφη του Βασιλεως στο '68 comeback special. βγηκε στα τορενταδικα.
ασχετο: