Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ανοιγει το ματι και το αυτι πιανει σταγονες βροχης να πεφτουν και μετα τιποτα. βγαινω εξω για την ολιγολεπτη κοινωνικη συναναστροφη της ημερας. Μολις γυρισα στο σπιτι αρχισε να ψιχαλιζει και μετα απο 2 λεπτα τελος. Δεν εχουμε αρκετη ηρεμια για να ερθει η καταιγιδα.

 
Για κάποιο λόγο ξύπνησα έχοντας αυτό το ριφ στο μυαλό μου.

 
Μηπως ειχες καμια αγρια νυχτα; απο αυτες οπου απαγορευεται το σταυρωμα των ποδιων και οι γειτονες ντρεπονται να αναφερουν στην αστυνομια τον λογο που τους πηραν τηλεφωνο;
Τι κανουν και δεν σας αφηνουν να κοιμηθειτε;
....... εε ...... λαθος νουμερο.

Ο Μπλακι δεν αλλαζει ουτε μετα το ταμα στην Τηνο αλλα ουτε αν διασκευασει τα τραγουδια του Γαϊτανου. Αφηνει την μυρωδια της παρακμης και οποιος τους βαζει μαζι με τους motley θα πρεπει να μαθει λιγη μπαλιτσα.
 
Mhm, she's got a body under that shirt
But all she wants to do is rub my face in the dirt


Επειδή είχε παίξει αρκετές φορές το παραπάνω δρώμενο στα νιάτα μου:

 
Ετσι ειναι η ανθρωποτητα, με προσωρινες εξαιρεσεις, θελουν να σε πατησουν.



EDIT
ωχπαναια μου! τι κομματαρα ειναι αυτη,
 
Last edited:
Back
Top