Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ξαφνικά έχω την επιθυμία να παίξω Kingdom Come: Deliverance.

Η σπουδαιότερη μπάντα της εκατονταετίας, θα εκπροσωπηθεί με 2 κομμάτια στο νέο update του GTA Online.

Ντρέπομαι που το λέω, αλλά τώρα στα γεράματα έμαθα τον Δημήτρτη Λάγιο

Απορώ πως τόσα χρόνια δεν είχα ακούσει το όνομά του παρότι αρκετά τραγούδια του είναι ευρέως γνωστά και ακούγονται συχνά πυκνά στα ραδιόφωνα. Από αυτά που διάβασα γι αυτόν, έφυγε πολύ νωρίς.....

Πέρασα το παραπάνω ποστ στα γρήγορα κατά το scroll down, και νόμιζα προς στιγμήν πως ήταν το Sgt Pepper's των Beatles.

@Hellion
Έχουμε κι από αυτό, στο περίπου. Beatles σε μια προσπάθεια να πλησιάσουν το ρεμπέτικο

Σημερα εφτασα στο εορταστικο μου peak. Εχει ηδη ξεκινησει η φθινουσα πορεια και υπολογιζω, με μαθηματικη ακριβεια πυροβολικου, οτι μεχρι 1 Ιανουαριου 00:00:05 θα εχει ξεθυμανει εντελως.
rock version του μικρου τυμπανιστη.

Μπουκαρα στον φουρνο και ευτηχως που η μασκα συγκρατησε/εκρυψε τα σαλια μου. Η ωραιοτερη υπαλληλος ηταν μπροστα στην εισοδο.
Δεν μπορουσαν να φτιαξουν 5-6 χιλιομετρα διαδρομο; τι φουρνος ειναι αυτος;
Με εξυπηρετησε και με χαμογελο με ενημερωσε οτι θα δουλευει χριστουγεννα/πρωτοχρονια!!
με υφος (γεματο ειλικρινεια), το δικιο του εργατη, της ειπα οτι καταλαβα. Με χαμογελο/χαρουμενη ειρωνια, μου ειπε οτι θα γιορτασουν στον φουρνο.
Επειδη ημουν στην ιδια σελιδα με την αγαπητη, αυτος ειναι και ο λογος που οι γιορτες δεν μου "μιλανε", δεν μου λενε τιποτα εκτος απο εξτρα ταλαιπωρια στους δρομους.

Back