What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
dog.jpg



 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Πόσες φορές έψαξα για τίποτα σε ακούστικ μαστόδοντα, πρώτη φορά μου έβγαλε το παρακάτω.

 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Εγω, εχω παθει μια ψυχολογια, τον τελευταιο καιρο (τιμες vga, κωροναγιος κτλ) και χρειαζομαι μια καθημερινη δοση απο Λολα Αστανοβα και Γκαμασντα
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655


Άκυρα guest starιλίκια στο βίντεο. Josh Homme, David Hasselhof, Danny Trejo (ο γιος του τα έχει με την τραγουδίστρα, οκ).
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538


Καταπληκτικά ρετρό κόνσεπτ από τον Βασιλιά Καγκουροκιθαρίστα της Καρδιάς, Τσόν Μάγιερ. Ήθελε ο δίσκος, από το εξώφυλλο (και το 'Nice Price' στικεράκι, βεβαίως βεβαίως), τα τραγούδια ως και τα βίντεο να μοιάζει βγαλμένος από το '88. Ακούστε το κομμάτι, δείτε το βίντεο και πείτε μου αν δεν είστε ΒΕΒΑΙΟΙ πως έπαιξε σάουντρακ σε σινεμασκόπ δραματάρα που σας στιγμάτισε ανεξίτηλα μικρούς.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
το πρωι που εκαμνα τις καθημερινες γυροβολιες στο φουμπου ειδα μπροστα μου το ποστ για το κομματι απο γνωστο ιντερνετικο ραδιοφωνικο σταθμο που καποτε ειχα καμει λαικ... το αγνοησα. και μετα μπαινω δω και το βλεπω παλι μπροστα μου. τελικα @Borracho , εισαι πολυ επιμονος κηπουρος μωραδρεφακιμου... :LOL::LOL:

αλλά ωστοσο τι να μας πει μουσικα? ακομα και δευτεροτριτα 80s γκρουπς οπως μπρους χορνσμπι (το τραγουδι του τσον φερνει στ αυτακια μου εντονα αποηχους απο "just the way it is", marc cohn, crowded house, ποσο μαλλον Καλλιτεχνες οπως ο Τεραστιος Chris Rea, νομιζω μας τα χουν πει καλυτερα.

επισης το βιντεο του τσον θα θελα πολυ να το δω ως homage, αλλά μου βγαζει και αρκετα εντονη τρολιά/κοροιδία uncalled for.


οπως και να χει, αν σπρωξει εστω και ελαχιστους νεανιες της σημερινης χαμενης μουσικα γενιας στα διαμαντια των 80s ή 90s, τον σχωρνάω τον μπαγασα.



παρε κι ενα γουωκιν ιν μεμφις, ετσι για να μη γραφω μονο τις παπαριες μου χωρις ηχο, σε μουσικο νημα κιολας:




...She said
"Tell me are you a Christian child?"
I said "Ma'am, I am tonight".... :cool:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Δεν αντιλέγω καθόλου (και το Walking in Memphis είναι τεράστια κομματάρα). Προφανώς μισοτρολάρει, από την άλλη, είναι ακριβώς αυτό που είπες. Τα ίδια τα τραγούδια είναι όμορφα και λειτουργούν σαν γέφυρες με την πραγματική μουσική ιστορία. Ευκολότερα 'μπαίνει' ένας πιτσιρικάς στη μουσική μέσα από αυτά, παρά αν τον στείλεις να ψάξει στοίβες με βινύλια. Με δόλωμα το 'καινούριο', κρατάς τη φλόγα ζωντανή.

Νοτ εη μπάντ ντήλ που λέμε και στα Κάτω Κιούρκα, εμείς της πεφωτισμένης ελίτ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Και παρεπιπτόντως, αύριο βράδυ έχουμε αυτό :



Κοροϊδίστικα τα 'καραντινολάιβ', αλλά τσίμπησα. Είναι το τρίτο από πέρσι (Idiot Prayer και o Dulli στο Gold Digger's) και παραμένουν έξοχες αποδράσεις από την πραγματικότητα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
ναι, εχουν γινει μερικα αξιολογοτατα. να, σαν αυτο: (ελειπες ρε μπαγασα, και δεν ειδα την αντιδραση σου σΤην τραγουδαρα αυτη. συν το οτι στο μυαλο μου τουλαχιστον (δεν ξερω αν ειχες γραψει κατι παλιοτερα) εισαι αθρωπος που κλασικα πρεπει να γουσταρει αφορητα Bleachers... για τον Λεβεντογερο, ουδεν σχολιο. Σοφος Γνώστης γεροντας θείος που ολοι θα θελαμε να χαμε...)


 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Top Bottom