Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Tony Corvus Το ημιαυτιστικό/δυσλεξικό 'Έκω πάρει στην πουτάνα μου τσιντσίλα' με πέθανε. Ο Σνίκαρος έπιασε κορυφή με ESM Pt.2/Self Made/Gucci Store/Cognac & Valeriana άντε και στο 211 και το Medusa με το ζόρι και έκτοτε τίποτε, εμπορικές αηδίες. Ως και ο Σνούπι Ρέντ τον τρώει.

Παρεπιπτόντως, στην επική τρίτη σαιζόν του Narcos Mexico, στο όγδοο επεισόδιο, παίζει μια ΣΚΗΝΑΡΑ, η οποία λειτουργεί ως απόλυτη σύνοψη της Εσωτερικής Ζωής του Ανδρός, υπό τους ήχους του ακόλουθου λερωμένου διαμαντιού :

Έχω σκαλώσει άσχημα και δεν φοράω καν αλεπού.

Έλα ρε; Παίζει τέτοιες μουσικάρες το Narcos? Μπαίνει στα υπόψιν!

Last edited:
πάμε και ένα για την ημέρα. Ο τίτλος
Πρώην κατάδικος των Χριστουγέννων η κάτι τέτοιο :p

A-658862-1168438477.jpeg.jpg

δεν την αντεχω την τζαζ τωνη μου.
κι ακομα πιο πολυ την "ασπρη" τζαζ.

οκ, φωναρα, αλλά μεχρι εκει.
κι αληθεια τωρα, τι ν αυτο το pied de poule γυαλιστερο καλυμμα στο πιανο??
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυ. 🤢

Είναι γρουσουζιά να μην το ακούσω έστω μια φορά το χρόνο, όλο στα τελειώματα το θυμάμαι κάθε φορά.

EDIT: Eντάξει, ότι και να πω είναι λίγο. Ένα ματσάκι μπήκα να παίξω φωλγκάηζ ενώ έπαιζε το κομμάτι, γκολντ σε όλους τους γύρους και κράουν στο τέλος. Αιωνία η μνήμη τους, αμήν.

Last edited:
Τεραστιος Ρόμπης, μεσα σε 5 λεπτα διαλυει τον καθωσπρεπισμο των κρυοκωλων ελβετων με απλες κινησουλες, χωρις να χανει νότα. αγαπημενο σημειο το 3'25''. 😍
επισης Μεγάλο τραγούδι, να ειπωθει κι αυτο.

Back