Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

14 Mαρτίου η μπαντάρα στην Αθήνα. Εκτός υπερσυγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι εκεί.

Έκανα το σφάλμα να αρχίσω την ημέρα μου στο πατρικό μου ακούγοντας μια λίστα με soundtrack κομμάτια από τις ταινίες του Μορικόνε...

Πλέον θέλω να παίξω διακαώς Red Dead Redemption 2 αλλά δεν έχω τον υπολογιστή μου μαζί #sad #drama #problems #worstdayever

Εννοείται Βιέννη.

Βλέπετε όλοι ή είστε τίποτα βασικοί κάζουαλς?

Βλέπετε όλοι ή είστε τίποτα βασικοί κάζουαλς?

Η σύζυγος περισσότερο, αλλά και μένα μου αρέσουν ορισμένα (με μια ιδιαίτερη προτίμηση στον Vivaldi). Αυτό που δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε ιδιαίτερα, από τέτοια θεάματα ήταν το μπαλλέτο!!

Χθές βλέπαμε τον Yanni από την συναυλία του στην Ακρόπολη. Καλή η Βιέννη, αλλά πολύ πιο ταξιδιαρικος ο Καλαματιανός. Κλείσαμε και τις κουρτίνες να μην ενοχλούν τα πυροτεχνήματα και λοιπές φωταγωγησεις, ανοίξαμε το παλιό βαρέλι και πίναμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χθές βλέπαμε τον Yanni από την συναυλία του στην Ακρόπολη. Καλή η Βιέννη, αλλά πολύ πιο ταξιδιαρικος ο Καλαματιανός. Κλείσαμε και τις κουρτίνες να μην ενοχλούν τα πυροτεχνήματα και λοιπές φωταγωγησεις, ανοίξαμε το παλιό βαρέλι και πίναμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εορτασμός ποιότητας. 5/5 monocles 🧐🧐🧐🧐🧐

Ελληνο-τoυρικο τσιφτεντέλι από Ισραηλινούς που το τραγουδάει Ιαπωνέζα στα Ιαπωνικά...heh :p
Μιλάμε το κομμάτι δεν υπάρχει δεν έχω σταματήσει να το ακούω

Back