Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
καλα, στην αρχη ημουνα βεβαιος οτι κανει χαβαλε, γιατι εχω ολες τις συγχορδιες τυπωμενες στο dna μου και νομιζα οτι ειναι playback.
οσο περναγε η ωρα, απλα έμενα χειρομαλαχτης (δηλ. δεν αλλαξε και κατι, εδω που τα λεμε).
μέγας κιθαρίστας.
Δημήτρης Σταρόβας: Sultans of swing

Νέο δισκάκι από Purple.
Δεν είναι κάτι το εξωφρενικό, αλλά διάολε έχουν φτάσει σε μία ηλικία όπου άλλοι με το ζόρι πάνε στο καφενείο κι αυτοί ροκάρουν και γουστάρουν

Απο χθες παιζει συχνα, ισως επειδη μου φερνει κατι απο monster magnet.

Αναμνήσεις μιας ζωής με αυτό το τραγούδι. Βασικά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ήταν στο φάκελο με τα ράντομ mp3 που έπαιζαν στον κούστομ σταθμό του gta4. Kι άρχισε να παίζει όταν ξεκίνησε η μεγάλη ληστεία στην αποστολή 3 leaf clover. Από τότε έχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Χαμός, μπάτσοι, κυνηγητά και η Αρβανιτάκη στο μπακράουντ για έξτρα ιμέρσιβ καταστάσεις.

τι μουσικαρες εχουνε διαλεξει οι αθρωποι για το καζα ντε παπελ παντως, οτι γνωμη κι αν εχετε για τη σειρα....
δεν ειν ωραιο τωρα αυτο που κανω προς τον Franco Battiato που το εγραψε το ασμα, αλλά δεν τον ηξερα κι απο χτες κι ετσι δε θα τον πειραξει. δεν ξερω αν σας εχει τυχει ν ακουτε κατι και να σκεφτεστε οτι οχι ρε φουστη, θελει αλλη ενορχηστρωση...
ευτυχως υπαρχει το γιουτιού. κι ετσι αυτο το ξημερωμα πια της 7/5/2020, δινω στους Marca Canaglia κυριολεκτικα το τριλεπτο δημοσιοτητας που τους αναλογει. ναι, ο ημιτρελος ιταλος νιωθει οτι ΑΥΤΟ το ρεφρεν πρεπει να εχει μια ιδεα πιο μεταλλικη μεσα.

Centro di gravità permanente (Franco Battiato) - Marca Canaglia

Δεν είναι κάτι το εξωφρενικό, αλλά διάολε έχουν φτάσει σε μία ηλικία όπου άλλοι με το ζόρι πάνε στο καφενείο κι αυτοί ροκάρουν και γουστάρουν

Άσε που εμάς τους μεγαλύτερους, μας αγγίζουν και οι στίχοι!!!! :p:p:D:D

Κάτι πιο νεανικό:

Δεύτερο single από τους ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ. Είναι σε άλλο στυλ από το "Throw my Bones" και είναι σινγκλάκι δεύτερου - τρίτου ακούσματος!!

Back