Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Καταπληκτικό, το έχει βάλει ως εισαγωγή φίλος στη ραδιοφωνική του εκπομπή για το κιν/φο (shameless promotion).

Ξεκινάει τώρα.

Κατεστραμμένα βράδια σε γνωσστό γκοθάδικο των Αθηνών

Η ελληνικη κοινωνια σε ρυθμους καραντινας και μετρων, αμετρων, αμετρητων.

Επιτέλους το ενοχλητικό, και υπερεκτιμημένο, decpacito ξεπεράστηκε!
Απ' αυτό:

Edit: Εννοώ ότι το ανωτέρω ξεπέρασε το decpacito σε views.

Last edited:
Είχα δει λάιβ τους 69 Άις και ποτέ δε βρήκα το θάρρος να μιλήσω ανοιχτά γι' αυτό μέχρι τώρα. Και διάλεξα το αρκιού πρώτα, πριν ξεχυθώ στα σόσιαλ μήντια εκεί έξω. Στο καπάκι παίξανε οι Αραβόσιτοι βέβαια, οπότε δεν ήταν τελείως βαμπάιρ γκόθικ νάιτ η βραδιά. Ευχαρίστησε και τον θεό μας τον Δία θυμάμαι ο αοιδός των 69 που έκανε καλό καιρό, όμορφα πράγματα. Οκ ίσως και να μοιράστηκα την παραπάνω πληροφορία και παλιότερα, αλλά λίγη σημασία έχει.

Μαλακάσα; Ήταν μια πληροφορία που είχα διαγράψει εντελώς από την μνήμη μου.

Τι ωραία που περνούσατε ρε κουφάλες;
Σαν σωστός κιτς μεταλάς έχω στην γκαρνταρόμπα μου, από δερμάτινα και τζιν με ραφτά, από kvlt μπάντες, μέχρι καμπαρντίνα σαν με περίεργα κουμπιά και σταυρούς και τα χειρότερα όλων γκλαμ κολάν και τοπάκια.
Τα καλύτερα μου βράδια τα πέρασα χορεύοντας γκοθιές με τους γκοθάδες και Korn, Nu Metal εν γένει, σε mainstream παρτάρες.
Νταξ καλές οι μπύρες και οι SAXON αλλά κάπου κάπου θες επαφή με αμακρυμάλληδες ανθρώπους που δεν έχουν εφηβικά μούσια από κάτω ή καράφλα στο ενδιάμεσο

Το θέατρο πριν τον ύπνο λένε ότι βοηθάει

Last edited:
Back