Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρε βρήκα μία λίστα τυχαία από σπόντα των Κόχηντ εντ Κάμπρια όπου τραγουδάνε μπάντες τελείως ακαπέλα μέσα σε αμάξι. Όλα κυλούσαν ομαλά με φιλότιμες προσπάθειες να ακούγεται κάτι συμπαθητικό, μέχρι που άκουσα το παρακάτω κι έπαθα ένα μικρό πολιτισμικό σοκ. Ειδικά όταν τέλειωσε ο γύρος στο φωλγκάηζ και τους είδα κιόλας τι κάνανε, γαμήθηκα να γελάω. Και κάπως έτσι αγάπησα τη λίστα λίγο παραπάνω.

@chek2fire αρκετά συχνά βάζω κάποιο album της να παίζει στο background. Ωραίος ήχος και φωνή.
και το live tης είναι φοβερό

γενικά για όλους τους απανταχού ροκάδες η δεκαετία του 70 έχει δώσει κάτι απίστευτα διαμάντα στην Ιαπωνία τελείως άγνωστα στην δύση.
Mπορεί να φτιάξω ένα νήμα μόνο για να ανεβάσω όσα ξέρω και για να προσθέσει όποιος γνωρίζει κάποιον άλλον μουσικό.

ανατριχίλα

Δεν ξέρω αν με προκαταβάλλει η καταγωγή της μελωδίας, αλλά πολλές από τις εικόνες που μου δημιουργεί το συγκεκριμένο τραγούδι σχετίζονται με το Stalker. Άνετα θα μπορούσε να παίζει σε κάποιο camp.

Αν δεν με ειχαν πιασει ηδη, θα ελεγα οτι θα με πιασουν τα σχιζοφρενικα μου.
Πριν λιγες μερες εβαλα να ακουσω nektar. Μπουκαρω δωχαμου και βλεπω το ιδιο κομματι....
Καποιοι ακουνε φωνες. Σημερα, μολις ανοιξε το ματι μου,ξεκινησε να παιζει αυτο το κομματι μεσα στο κεφαλι μου.

Μπηκα δωμεσα και ευτηχως που δεν ηταν το ιδιο.

Back