Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω πως ξεθάφτηκε η πληροφορία από τα βάθη της αβύσσου του υποσυνείδητού μου, αλλά τον είδα στον ύπνο μου. Στο χωριό του παππού μου, ήταν και η Μαρίκα το άλογό του εκεί. Όχι του Λέμυ, του παππού μου. Κανένας από τους τρεις δεν ζει πια. Οπότε η μόνη λογική εξέλιξη μόλις ξύπνησα ήταν να θυμηθώ να ρηποστάρω ένα λάιβ μότοχε όταν λογκάρω στο ρέηκουι.

Εγώ είμαι το κλασσικού ροκ!! Γιατί μου αρέσουν οι μπαγάσηδες?

Όντως, έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Η μουσική είναι πολύ ενδιαφέρουσα (αναζωογονητική σε κάποιες περιπτώσεις για εμένα) και σε συνδυασμό με τη φωνή που σιγά-σιγά κορυφώνεται, το αποτέλεσμα είναι μερικές φορές εκρηκτικό. Θυμάμαι είχα "λιώσει" το άλμπουμ τους με τίτλο Rosenrot. Εδώ μια γεύση από όλα τα τραγούδια του άλμπουμ.

Aρκετά κάζουαλ ήχος για ΤΟΜΑΧΩΚ, αλλά γουατέβερ δε χελ..

Το παλικάρι στα ντραμς είναι πατριωτάκι. Είχε παίξει κάποτε στα αρχαία προ-κόβιντ χρόνια (πρόπερσι) στη μπάντα ενός φίλου και μου είχε πει τότε ότι αλλάξανε ντράμερ προσωρινά και θα μου κάνει εντύπωση, είναι σκύλος ο μικρός κτλ. Και μου έκανε όντως.

Back