What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Οκ σέπτικφλες γέλασα βάζοντας δίπλα στο παραπάνω λάιβ το πως ήταν την τελευταία φορά που τους είδα. Μετά βέβαια ανατρίχιασα από την υπεργαματοσύνη κάποιων μπαντών που μπορούν να παίζουν από τη μία μπροστά σε τόσο κόσμο και από την άλλη σε κάτι λαϊβάδικα της μπρούτζας που μετά βίας χωράνε 150 άτομα.

Το παρακάτω πρέπει να το είχα ξαναποστάρει, αλλά έφαγα φλασιά και το ξαναπετάω. Από κάποιο βίζουαλ νόβελ βαμπιροπαίχνιδο κάτι ήταν και μου έμεινε, τίτλοι τέλους.







EDIT: Φορ δε ρέκορντ λυκανθρωποπαίχνιδο ήταν τελικά..
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167

@Borracho Άκου. Τα σπάει το νέο τους άλμπουμ
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Θυμάμαι να ΛΙΩΝΩ το Κάριτζ στο ρηπήτ, εκεί γύρω στα 14, όταν το μεγαλύτερο διακύβευμα της ζωής μου ήταν να βρω το κουράγιο να τραυλίσω πρόσκληση για ραντεβού στη Μαρίτσα που ήταν στη δίπλα τάξη των Γαλλικών.

'Hear this song of courage, ride into the night...' τραγουδούσε ο ΘΕΟΥΛΗΣ Μαρούλο, άκουγα εγώ, δαγκωνόμουν, κάγκουρας με στρογγυλοφάναρο από το Λύκειο μου την έφαγε τη Μαρίτσα.

Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, Κύριοι του Μέταλ. Όχι άλλοι παρθένοι στην επαρχία. Όχι άλλα φούτερ-πατατόσακα που πλένονται μια φορά το τρίμηνο.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Εντάξει, αυτά τα στερεοτυπικά που γράφεις για τους μεταλλάδες μου θυμίζουν κάτι άρθρα του VICE ("πώς να τη ρίξεις στη κρεβάτι ακούγοντας Afghan Wings αντί για Manowar").

Ουδεμία σχέση κ. Στέφανε πλέον. Η μουσική αυτή ακούγεται απ 'όλο το φάσμα των ηλικιών και των "τάξεων" και συνεχίζει να είναι ποιοτικότερη από το μέσο όρο της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

TYN.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Για την ακρίβεια, αν η άλλη σε γουστάρει, θα γίνει η φτιάξη, δεν πα ν'ακούς εσύ Ζαφείρη Μελά κι εκείνη Sia.

Επειδή δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό, τρολάρω κατά 98% σ'αυτά της μουσικής, ελπίζω να μην τα παίρνει κανείς πάρα πολύ σοβαρά! Οι παταγώδεις αποτυχίες μου με το ωραίο φύλο κατά την απόκληρη και άχαρη εφηβεία μου, προφανώς και ΔΕΝ οφείλονταν στην επιλογή μουσικής.

Αυτή ερχόταν και έδενε όμορφα, σαν ένα σπυρί λαχταριστό καλαμπόκι πάνω σε μια αχνιστή, κεραμιδί κουράδα :D
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Επειδή δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό, τρολάρω κατά 98% σ'αυτά της μουσικής, ελπίζω να μην τα παίρνει κανείς πάρα πολύ σοβαρά!


Μην πας να το μαζέψεις! Δεν γλυτώνεις από την οργή των φανς!111!!
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Δεν ακούω τίποτα αυτή τη στιγμή! Απλώς γουστάρω να ποστάρωωωω!!! :Ρ :Ρ :Ρ
(Έπαθα στερητικό σύνδρομο από το πρωί)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ακόμα και ο borracho έχει που και που δίκαιο. Μόνο τα φύκια είναι αλάνθαστα και παραμένουν φύκια.
Ο καθένας μπορεί να ακούει μέταλ και να έχει την γνώση της αραχνοτεχνικης του μαέστρου των Megadeth. Αυτό που είναι για τους λίγους και τους TRVE είναι να ζουν με τους στίχους των κομματιωνε. Carry on για να ρίξει το γκομενακιο-ερωτα της εφηβικής ηλικίας που είναι και ο TRVE νταλκας της ζωής μας.
Σεκς με μέταλ δεν έκανα ποτέ. Το ένα είναι για την ζωή ενώ το άλλο, το μέταλ, δωρο από άλλη διάσταση που δεν έχει σκουριά.
Οι Manowar ειναι σαν το παιχνίδι της ζωής, εάν το πάρεις σοβαρά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Είναι εκεί για να σου χαϊδεύει τις σκέψεις, ωσάν το δάχτυλο το βαζακι της ζωής, την γυναίκα.
Ο TRVE μεταλ τύπος θα ρισκάρει για όλα, όπως.οι δέκα χιλιάδες πλάι πλάι. Στα παλιά τα χρόνια διαβάζαμε αγγελίες στα περιοδικά όπως. Στην συναυλία των motorhead έπαιζε βλέφαρο με ξανθό άγγελο. Είμαι ο μακρυμάλλης δίπλα στο ηχείο και σε ψάχνω. Το περιοδικό έχει τα στοιχεία μου. Αυτό που θα δει ο απλός μέταλ για το άκουσμα, ειναι το ξανθό και όχι ότι ο τύπος καθόταν δίπλα σε ηχείο, συναυλιακό και μάλιστα σε συναυλία motorhead. Ο έρωτας που ξεπηδάει από τον μέταλ στίχο είναι διαφορετικός. Δεν θα αργήσει στο ραντεβού επειδή έχασε το λεωφορείο. Θα κουρσεψει ταξί και θα πει, πάτα το μέχρι να βρεις το μέταλλο.
Metal makes us strong
Together we belong
Forever here's your song

Αν θελει στίχο θα πάει στο dark lyrics com ναουμε και όχι στο στιχάκια από γκρουπακια com. Όλα είναι pure και οριτζιναλε. Στην λεπτομέρεια παίζει το παιχνίδι όπως το φόρεμα με το άνοιγμα κάτω από την μέση, που αφήνει να φανεί η εκκίνηση της ποιητικης χαράδρας, εκεί που οι λαβωμένοι φωνασκουν, θα σας ξαναδώ όταν πεθάνω, πύλες τις βαλχαλα
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
...το είχα γράψει και στο λεύκωμα της Τρίτης Λυκείου εξάλλου : RELIGION: TRUE METAL.

If you are not into metal, you are not my friend. Όμορφα, δωδεκάχρονα, σταράτα.

ΕΠΙΣΗΣ, ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΖΕΡΙΑ ΒΓΕΤΕ ΟΞΩ.

Σαν διπλωματικό διαβατήριο για να μείνεις πάντα έφηβος είναι οι Μάνογουορ γαμώτο. Με συγκινήσατε τόσο γαμώτο που σχεδόν έβαλα να ακούσω το Πλάτ οφ μαϊ Ένεμιζ.

ΥΓ Πίσω στην Κρητιδική Περίοδο, συμμαθητής μου είχε δώσει κασετούλα με το Hail To England και μου είχε πει 'Θα αλλάξει τη ζωή σου'. Μου έδωσε κι ένα πάκο τυπωμένους στίχους από κάποιο pro-Geocities, pro-λογικής site. Προφανώς λάθος και γραμμένους όπως τους είχε ακούσει ο μάστορας.

Three sons have I, the fierce, the FLAG and the wicked. Περιττό να πω ότι πέρασα την υπόλοιπη πρώτη Λυκείου προσπαθώντας να καταλάβω γιατί Ο ΣΗΜΑΙΑΣ ήταν πιο τρομερός από ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ και ΤΟΝ ΜΟΧΘΗΡΟ.
 
Top Bottom