Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γενικά δεν θα έλεγα ότι ακούω οτιδήποτε άλλο σαν τον αγαπημένο μας γαλάτη Ινφιντελίξ, αλλά με αυτόν έχω σκαλώσει για κάποιο λόγο. Λίγο η απλυσιά του, λίγο το ότι φαίνεται να το ζει τόσο έντονα σε επίπεδα αυτισμού, άνετα τον κερνούσα 2 κοτοσουβλάκια, ένα μπιφτέκι και μισό πέταλο αν τον πετύχαινα μπροστά μου. Ίσως και 4-5 τσίπουρα.

Γενικά δεν θα έλεγα ότι ακούω οτιδήποτε άλλο σαν τον αγαπημένο μας γαλάτη Ινφιντελίξ, αλλά με αυτόν έχω σκαλώσει για κάποιο λόγο. Λίγο η απλυσιά του, λίγο το ότι φαίνεται να το ζει τόσο έντονα σε επίπεδα αυτισμού, άνετα τον κερνούσα 2 κοτοσουβλάκια, ένα μπιφτέκι και μισό πέταλο αν τον πετύχαινα μπροστά μου. Ίσως και 4-5 τσίπουρα.

Treehugger alert

Counter:

Εντάξει την μπλούζα Korn πρέπει να έχει να την πλύνει από την πρώτη λάιβ εκτέλεση του Blind.

Δε βρήκα θρεντ για ποντκαστ άρα το αφήνω εδώ αντί να φτιάχνω νέο τοπικ.

Κουραφεξηλθρα θεός βαβαγιαννης μαζί με ένα ενδιαφέρον τυπακι μιλάει για αρχαιολογία. Πολύ λετζιτ και διασκεδαστική κουβέντα!

εκει γυρω στο 3ο λεπτο, η Απολυτη ινστρουμενταλ coda Ολοκληρωνεται με το γκεστ του μουεζινη του χωριού.

Ένα από τα καλύτερα λαϊκά που γράφτηκαν ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που ενδόμυχα αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους Έλληνες. Ειδικά το στήσιμο στον ήχο της lead κιθάρας, βγαλμένο μέσα από τα τετράχορδα του Άκη Πάνου.

Back