Έφαγα σκάλωμα με το από πάνω κομμάτι κι έψαχνα κόβερς. Όλα λίγο πολύ μπανάλ και ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ. Στο από κάτω σκάλωσα πάντως, αν είχαν και τίποτα σουβλάκια μέσα στο αμάξι θα το έβαζα στην σοδοπλέηλιστ σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα. Έτσι όπως ήταν μου πήρε πάνω από οκτώ.
πω ρε σοδα. εχεις μια πλευρα που με κανει και απορω. ευτυχως δεν την βγανεις συχνα στην επιφανεια. αυτη η Τραγουδαρα ειναι σ ολες τις λιστες που φτιανω στον κοζμο, σε ΠΕ κλπ. και νομιζα οτι κανείς δεν την ξερει/θυμαται.
ξερω, τωρα πλατιαζω και θα φαω ηλιο του πασοκ, αλλά πρεπει να τονισωμε τα υψη που ανεβαινει η φωνη του θρυλου τονι λιουις (θεος σχωρεστον) και βεβαια ενα απ τα καλυτερα/σταράτα ιντρο σε τραγουδι, τοσο μουσικα, οσο και στιχουργικα:
Josie's on a vacation far away
Come around and talk it over
So many things that I want to say
You know I like my girls a little bit older
το γνωστο και ως: "λειπει ο ΠΕ και χτυπω στη γειτονισα για ζαχαρη" σεναριο (φτου, δεν μπαινει κι ο λέλος να μας γραψει καμια ιστορια).
αυτα τα στοιχεια κανουν τις διασκευες δυσκολο πραμα, αλλά ειμαι ετοιμος γιατι το χω ψαξει απο πριν μονάχος.
ασχετο, αυτη η διασκευη που βαλες γιατι Σ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ? δεν βλεπω κατι. εκτος αν περασε πουθενά με κοκινο ο οδηγος/ληντσινγκερ.
σου χω 3,5 διασκευες.
αυτη γιατι ξερω ποσο σ αρεζουνε τα μπλε μαλλιά αλλά κυριως για το χαμογελο στον στιχο You know I like my girls a little bit older που μας δημιουργει χαρουμενες εικονες και συνειρμους.
αυτη ειναι η κλασικη πανκροκ που παιζει μεσα στο κεφαλι μας ενω ακουμε την κανονικη.
αυτη γιατι στα σοβαρα ειναι οντως Διασκευη και στεκει μουσικα
και λαστ μπατ νοτ ληστ
σου φλεξαρω τωρα ΘΕΟ κόμη πόπουλα. οχι, μην ψαχνεις. δυστυχως, αλλα κι ευτυχως συναμα, ειναι η μονη του Συνεισφορα στα μουσικα πραματα. τον εκαμε Μυθο ωστοσο.
Λοιπόν, γι' αυτό ακριβώς μου άρεσε αυτό που πόσταρα, δεν προσπαθούν καν, οκ εκτός της προσπάθειας που κάνει ο οδηγός να μη τρακάρει. Είμαι απλός λαϊκός τύπος, μου κολλάνε αυτά τα λοουμπατζετίστικα. Δεν είναι ότι δεν βρήκα ποιοτικά κόβερς, αλλά επειδή είναι χαρακτηριστική η φωνή, ότι άλλο και να ακούσω που να το παίρνει στα σοβαρά και να υπερπροσπαθεί δε μου καθόταν. Όπως όταν πάω να ακούσω κόβερ από Πάτον, απλά δεν.
Στον βαψομαλλιά έμπαινα δίχως δεύτερη σκέψη, οκ ούτε καν πρώτη, αλλά το κομμάτι προτιμώ να το ακούω από παλίκαρο όπως το ορίτζιναλ. Σα να τραγουδάει άντρας το Καλιφόρνια Γκερλς της Κάτι Τρέχει στα Γύφτικα Πέρι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ. Πανκ λατρεία μεν, αλλά ποτέ δεν μου έκατσαν αυτές οι διασκευές σε κλασσικά κομμάτια που δεν τους πάει καθόλου το κοπανίτο όλσταρ σόκερ. Ο αγαπούλης στο τέλος μου έκατσε καλύτερα από τα τρία, αρκετά διαφορετικό και ζουζουνίζει όπως το ορίτζιναλ με τον τρόπο του βέβαια.
σχετικά μπέιζντ και λογικα τα ποιντς σου. εισαι σιγουρα καλα αποψε?
οσο για την ερωτηση:
Ε, ΝΑΙ.
ηθελα να δω αν θα σου χτυπησει η ομοιότης.
κατσε να τον ταγκαρω τον πιερότο, αν και δεν θα χει χρονο να κλικαρει το σποιλε εκει που θα αλλαζει πανες, και θα χασει την αναφορά.
ε, ναι, εδω θα τον ταγκαρω. για να τον βασανισω, να τον βαλω να διαβαζει και να γυρναει μπρος πισω στα ποστς και να ψαχνει. τωρα που το θυμηθηκα ειχε υποσχεθει ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, σναφ βιντεα απ την εποχη που επαιζε σε ντεθ/χορευτικη/σοουλ/πανκ μπαντα.
τυχαιο ταγκ: @Borracho
λόου μπάτζε δεν ηθελες? παρε.
ομορφόσογο. βρε ακόμα και στην θειά λεμε.
ΑΥΤΗ δε γινεται να μην τη βαλω. ειναι βαθια μεσα στην πρωτη πενταδα λαιβ τρακς εβερ. ντροπιαζει την στουντιο βέρσο, απλά. κι ας φοραει το γνωστο παρδαλέ και λεοπαρδαλέ πανωφορι να το πω.
αυτηδω ομως ειναι η αγαπημενη βέρσο, η γκουσμπαπς βέρσο. ήδη σινγκαλονγκ και καποια στιγμη σηκωνεται απ το πουθενα ο Θεος ο ιδιος, ο Στηβάρας, και διευθυνει το πληθος. εκσταση.
To λάιβ με το λεοπάρ έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου, το έχω ξαναπεί νομίζω, ειδικά από όταν ανακάλυψα ότι συνέβη μία μέρα πριν γεννηθώ, βασικά την ίδια, για να μη πω και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Το βράδυ κάνανε το λάιβ οι λεοπάρδαλοι, χαράματα της επομένης ερχόταν ο μικρός σόδας στον πλανήτη, αν υπολογίσεις και τη διαφορά ώρας με Χιούστον.. μπαζίνγκα. Καθόλου τυχαίο νομίζω.
Aυτό το Ντουαλιπάκι δε ξέρω τι φάση, λογικά κάτι σε Αριάνα Γκράντε θα φέρνει. Ο παπαμπρού θα μπορεί να ρίξει φως πιστεύω, όλο και κάποια Ντούα Λίπα Φάση™ θα έχει περάσει. A και καμία σχέση με τις ογκόλιθους της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας 2λιπς προφανώς.
Άσχετοι, εδώ στην πιο ιντάστριαλ πανκ γκοθ φάση τους.
το ντουαλιπακι ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ μου θυμιζει ενα σόμπερ ειμάκι (κρασόσπιτο) κι αυτο ειναι τεραστιο κοπλιμάν.
και αυτο ομπβιουσλυ δεν φαινεται στα τραγουδια της, αλλά σε κοβερς...
πι χί: