Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Περνάω την Λίζι φασάρα μου και ξέθαψα τραγούδια που δεν είχα καν στην σοδολίστα. ΓΙΑΤΙ; Γι' αυτό, 1-0.

Aν και έπρεπε να το σκεφτώ πιο νωρίς, αφιερωμένο σε όλους τους εν Χριστώ αδελφούς του φόρουμ.

Πως γίνατε έτσι ρε, η μουσική είναι για να τη μοιράζεσαι, σαν τις μπάμιες. Έφυγε ο λέλος και σκορπίσατε. Άντε ο παππούλης μπρου δικαιολογείται λόγω ηλικίας, οι υπόλοιποι σας εύχομαι να δείτε τον Κουτσούμπα και στο Σόπινκ Σταρ, όχι μόνο εκεί που πήγε και δεν θυμάμαι που ήταν τώρα. Θύμωσα, πάω να ποστάρω τι ακούω στο τόπικ με τις σειρές γιατί έτσι.

^ Σόδα μην βάζεις φατσάκια στενοχωρημένα. Εσύ το ζήτησες.

θεματικο ποστ, απ αυτα τα ηλιοπασοκικά, τα δεινοσαυρικά που τα βαριεται κι ο ιδιος ο θεός (ψεμματα, μ αρεσουν...).
εφυγε ο Τεραστιος Κοντός πριν απο 7 χρονια (μαλακαμου, ποτε περασανε? οκ, δεν συνεχιζω, γιατι ειναι δειγμα βαθιού γεροντισμού αυτη η ατακα). δεν μ αρεζουν ολα, ουτε καν τα πιο πολλα τραγουδια του πριγκηπος. βεβαια θα μπορουσα να γραψω τομους για το περπλ ρειν (δηλαδη εχω γραψει. αν ενδιαφερεσαι ειναι στο #727 ποστ του παροντος θρεντ 2,5 χρονια πισω), αλλά το αγαπημενο μου τραγουδι ειναι τουτο δω. καλα, οταν ξεκιναει κατι με την Στιχάρα:

"I guess I should've known by the way you parked your car sideways
that it wouldn't last..."

καταλαβαινεις οτι ειναι κατι εξαιρετικο.
2 βερσιον, η φαστ και η ζλόου, καταπληκτικες κι οι 2.
και κατι μπονους μετά.

ακου τωρα δω τι Μπανταρα ειχε ο Πριγκηψ. παρε το ιντρο του κομματιου σε σαουνττσεκ, ετσι χαλαρα, αβαδιστα, ακοπα. μαγικο, υπνωτικο, κολλητικο, υποβλητικο. μπορω να τ ακουω ολη μερα.

και απολυτως περιεργως μια γαμάτη διασκευη του γενικα αναλατου τζων μαγιερ. εδω δειχνει οτι Νιωθει το παλικαρι:

Last edited:
Back