Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα καλυτερα δεν γινονται ποτε, θα πεθανουμε απο εξαθλιωση και μηδενισμος. 404

Ειχα μια "μεταφυσικη" εμπειρια. Σιγουρα μαλλον ειμαι στα τελευταια μου.

Εβλεπα στον υπνο μου ενα σπλατερ ονειρο, μεσα απο τα ματια καποιου αλλου. Σε καποια φαση τα πραγματα εγιναν πολυ ζορικα και ειπα, αρκετα ειδα, πρεπει να ξυπνησω, ΤΩΡΑ!! και ξυπνησα. Βασικα επαιξε ενα μεταιχμιο οπου μπορουσα να επιστρεψω -ελα πισω φαση- (μαλλον ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΡΕΕ) στο υπογειο αλλα ειπα, nope.
οταν πεφτω για υπνο βαζω μουσικη και ηχους με συχνοτητες υπνου. Για να σκεπαζει γαβγισματα, γατομαχιες, μαλακες με αυτοκινητα συναυλιες κτλ. Ξυπνησα και ακουγα το παρακατω κομματι. Λεω το ΥΤ εκανε τα δικα του και σηκωθηκα να αλλαξω σταθμο. Οσο πλησιαζα στο laptop, επαιξε μιξη Kreator και αυτου που υποτιθεται οτι πρεπει να παιζει. Φτανω στο λαπτοπ και μεχρι να ανοιξω ματι-κοιταξω οθονη, σταματαει να παιζει ο μεταλ ηχος. Τελικα δεν επαιζε kreator αλλα ροζ φουσκιτσες που εσκαγαν πανω σε γλυφιτζουρια φραουλα.. ΔΕΦΑΚ !!!!! λεω εγινε μολις τωρα; Αν δειτε στις ειδησεις δυο κομενους στα δυο, το ακουσατε πρωτα εδω. αντιο και υπνος. Οριστε λοιπον, Kreator.
Δεν ξανατρωω τρια πιατα φακες για βραδυνο. Παω να ψαξω τι ψυχολογικο εχεις οταν βλεπεις στον υπνο σου διαμελισμο.

Ο τιτλος δεν ειναι τυχαιος και τα υπολοιπα ειναι πολυ gaming.

εσκασαν μυτη και τα φανμποις με τα σαουντρακ 😛

Φρεσκο. Οι Anathema παιζουν τους σουλτανους του σουινγκ, οπως ειναι, χωρις προσωπικες πινελιες.
Δεν σας νοιαζει αλλα το μεταφερουν τιμια.

γιατι εκαμες εκπτωσεις, κουνέλο μου? φοβηθηκες να βαλεις το λαιβ γιατι ειναι 11παρά λεπτά και δεν θα τ ακουγε κανείς??? :p:p
περα απ τ αστεια, ωραιο το στουντιο και πιο "καθαρο", αλλά στο λαιβ συμβαινουν πραγματακια.. η στουντιο μοιαζει πολυ με των ds, αλλά η λαιβ με ταρακουνησε (και στα λεει αυτα ενας φαν των ds)...

οπως καταλαβες, δεν εχω ιδεα απο αναθεμα, αλλά σου δινω καρδουλινια γιατι μ αρεζε αυτο που ποσταρες κι εψαξα παραπανω, οπως ειναι και το νοημα του θρέ...
κι ας μου λειπουν οι σκουπιδάρες που ποσταριζε ο σόδας.... :LOL: ακομα κι απ αυτες εβγανα πραγματακια καμμια φορα....

ξεχαστηκα:

Οι Anathema ειναι απο τις μπαντες που αξιζουν πολλα αλλα παρακαλανε στα social, για φραγκα για να βγαλουν δισκο.
Την ξερεις την φαση, πειναμε αλλα γουσταρουμε να παιζουμε μουσικη και φακ-ολ τα οικονομικα.
Για την μουσικη συζητηση. Τα λαιβ τους ειναι πολυ καλυτερα απο την στουντιο δουλεια αλλα τους ξερεις τωρα τους σημερινους μαλλιαδες. 30 δευτερολεπτα και σκρολ για το επομενο. Απο doom metal σε διασκευες dire straits, pink floyd, roy harper και συνεργασιες με δυνατες τραγουδιστριες. Εχουν κανει μουσικη πορεια οι παιδες που αν δεν ηταν ενα πρωην γκομενακι, δεν θα τους ηξερα. Στο θεμα διαρκεια. Το ξερω οτι οταν η διαρκεια ειναι μεγαλυτερη σημαινει οτι υπαρχουν πραγματα που πρεπει να ακουστουν, χωρις ψυχαναγκαστικο ζορι.
Συνεχιζω με Anathema live που θα ηθελα πολυ να εχω σαν εμπειρια αλλα ημουν σε αλλο ημισφαιριο. Ο λογος που το εχω ποσταρει πολλες φορες.
9 λεπτα...

ωραιος.
γκρουπ, (ακομα περισοτερο αν ειναι ροκ-μεταλ), που Νιωθει τι σημαινει κλασικη ορχηστρα εγχορδων και την ενσωματωνει τοσο αρτια στην μουσικη του, εχει τον απολυτο σεβασμο μου.

τους ξερεις τωρα τους σημερινους μαλλιαδες. 30 δευτερολεπτα και σκρολ για το επομενο. Απο doom metal σε διασκευες dire straits, pink floyd, roy harper
Έχεις δίκιο. Ενώ εμείς οι γνήσιοι

1694242413604-png.6311

Back