Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Υποδειγμα του πως ενα πολυ μετριο παιχνιδι μπορει και να εχει πολυ καλη μουσικη.

Ανακάλυψα μια νέα μπάντα που είναι κυριολεκτικά οι Νιρβάνα εποχής Bleach. Τα φωνητικά είναι ίδια μιλάμε.

Για cover band μου κανουν. Ειμαστε σιγουροι οτι ο ταφος του Kurt ειναι αδειος;

EDIT
Με αυτο το μαραφετι, μπορει να δωθει η εντυπωση οτι σας ψιθυριζει στα ματια ο θεος.
Αν και ειχα ψευτο-ψιλο-πειραματιστει με fractal γεννητριες. Αυτο εδω ειναι το κατι αλλο.

Last edited:
το οριτζιναλ ειναι μεσα στο τοπ 10 των αγαπημενων μου εβερ τραγουδιων. η επιτομη της ποπ μουσικης.
αποψε ο οργανιζμος μου τραβαγε διασκευη. πρωτα ροκ. οχι, δεν ξερω το ονομα της χορευτριας. έλεος, κανάγιες.

μετά στρατιωτικη φιλαρμονικη. σουηδιας, προφανως. ΑΨΟΓΟΙ. δεν χασανε ουτε ενα μπητ, ουτε ενα βημα.

τα χουμε ξαναπει. λιγα πραγματα, ισως πιο λιγα κι απο λιγα, ειναι πιο τρομακτικά απο εναν πασχαλινό κουνέλο σε αθρώπινο μεγεθος. φαντασου πασχαλινό κουνέλο να χορευει ντανσινγκ κουην σε μεταλ βερσιον με 5χρονο κοριτσακι. σπούκυ ας χελ.

ασχετο. σοδα, γυρνα. καποιος πρεπει να κραζει τα μουσικα μου γουστα.

Back