Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ένα τρίμπιουτ στο Βασίλη :(

Ολοι χαιρονται για το νεο ετος που ερχεται. Περιμενουν την αλλαγη του χρονου για να βαφτισουν τιραμισου τα αγγουρια, αναναδες και ψαρια που θα μπουν χωρις δοκιμη, στην εξοδο.
Εγω ειμαι απλος ανθρωπος, παιδι της μοιρας. Χαιρομαι που βγηκα ζωντανος και απο αυτη τη χρονια.

Up late at night, my chocolate's sweet

giphy-downsized.gif

Αν αυτά τα Λεξ είναι "μουσική για τσόγλανους", οι Σερφερς είναι μουσική γι' ανώμαλους.
Ποπ για ανώμαλους μάλλον, στο συγκεκριμένο δίσκο.

Mesarthim και Osteopenia ρε beaches. Αυτο το πιανακι, απο το 3.45 και μετα, παιζει στην ψυχη μου ταβλι.

Εβαλε αυτό εχθές στο ραδιόφωνο καθώς οδηγούσα κ στο κουπλέ έπιασα τον εαυτό μου να τραγουδάει ΜΤΣΚ_ΓΜΣ🎼🎸🎤

Πριν λιγο καιρο, επιασα να καθαρισω λιγο το σπιτι. Σκελετοι στην ντουλαπα, ξεχασμενες γκομενες κατω απο το κρεβατι.
Τι ειναι αυτο; α ναι, εχω μπασο. βρηκα τον ενισχυτη κατω απο τα σωβρακα και ενα καλωδιο που το ειχα για να απλωνω τα ρουχα.
Το κουρδισα με το ματι και λεω, ας δω πως παιζεται το μτσκ γμσ. Βρηκα ενα αλανι στο ΥΤ που το εξηγησε απλα.
Στο τελος εβαλα και το πληθος, για να κρυψει τα τριξιματα των χορδων. Μαλλον θελουν λαδωμα.
Εβαλα το μπασο στην θηκη. Σε 15 χρονια παλι.

Back