βγαλατε γουστα και σημερα, παλιοπαιδα.<br>ο πατον παιζει να ειναι απο τους μεγαλυτερους λαρυγγες της εποχης μας και ο ντιβιζιο ο μοιραιοτερος ολων.<br><br>[youtube]https://youtu.be/cCWvw0-Wo38[/youtube]<br><br>νταξ, δεν ειναι μουσικη που την συνοδευει καφες, αλλα δεν εχω και πολλα τερμινα που ανοιξα το βλεφαρο.<br>σηκωθηκα με ντερτια και μαστιγωμενος απο τον πειρασμο. δεν το μαστιγωνα.<br><br><span class="bbcode_spoiler">[hide post=12]το εχω βαλει στο repeat γιατι μου την εχει πεσει μια πιτσιρικα στο φουμπου. μολις εμαθε οτι ο κουνελος δεν ειναι πλεον δημοσιας χρησης, ξεκινησε τα υπογεια μαρς. video να ανεβασω με περιγραφη, κοιταξτε πως καταπινει το νερο απο το καζανακι την κουραδα μου, θα μου κανει like.<br>μου την επεσε η πρωην μου εκ ταυλανδης και εχει λυσαξει. ελα να χωρισουμε για να ειμαστε μαζι. ελα να ζησουμε το ονειρο στην ταυλανδη.<br>εχω την νοτιοαφρικανα, απο την παλια ιστορια με τον φιλο. εχει φαει παπαρουνα με θειαφι. αν και εχει τον απαλευτο και εχει κοψει το μπλα μπλα, με βοηθησε υπερβολικα πολυ σε μια επαγγελματικη υποθεση.<br><br>τελικα, οποτε δεν εχω δευτερη καλτσα να φορεσω, μεταμορφωνομαι σε μεγιστο κονιορδο.<br>καργιες, πηρα την σωστη αποφαση. αφηστε με ησυχο. μαμω τους πειρασμους<br><br>σρε! ελα να βοηθησεις την κατασταση, αλλα μακρυα απο την γυναικα μου.[/hide]</span>