<strike>Χθες το βραδυ</strike> 07:30 το πρωι. εκανα update στο linux, εβλεπα το walking dead και σχεδιαζα κατι στο gimp. το ιντερνετ ειχε πεσει στα γονατα, σαν το ουτανακι μου και εκανε ναζακια.<br>εκεινη την ωρα και ενω ακουγα και camel που ειναι το κολημα των ημερων, μου ηρθε να κολησω τα τρια<u> απο </u>τα καλυτερα σολο κιθαριτσα, που παιζουν στην ελληνικη ροκ ιστορια.<br>[youtube]https://youtu.be/LZxqjJH-fHw[/youtube]<br>Η σειρα που μπηκαν ειναι random<br>Δεν λεω οτι ειναι τα καλυτερα, αλλα απο τα καλυτερα και συμφωνα με την προσωπικη μου αποψη/γουστο/07:30 το πρωι.<br>Τιτλους και καλλιτεχνες δεν χρειαζεται να πω. οποιος δεν τα αναγνωρισει, μπορει να επικεντρωθει στο ακουσμα μουσικης για χορευτικα αρκουδας.<br>Μην περιμενετε καποια πχοιτητα στον ηχο γιατι ολα τα παραπανω.<br>τουλαχιστον στο Linux μπορεις να τα κανεις ολα αυτα, ενω κανεις update.<br><br>το τελευταιο κομματι, εαν ειχε γινει η παραγωγη τα τελευταια χρονια, θα εσπερνε γιους. για καποιο λογο μου αρεσουν πολυ και τα τυμπανα.<br>