What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tι δώρο να κάνω σε έναν γνωστό/γνωστή , φίλο/φίλη κ.α.

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Χαιρετώ το πολυπόθητο φορουμ  :mosh:  :w00t: <br><br>Με αφορμή , την αναζήτηση του ιδανικού δώρου για μια κοπέλα , αποφάσισα να ανοίξω το θέμα αυτό. <br>Λοιπόν φωστήρες , είμαι σε ένα σκοτεινό τούνελ και ψάχνω να βρω το φως μου  :cool: . <br>Τι δώρο μπορώ να κάνω σε μια νεαρή κοπέλα  :ninja: (σημειωτέον εδώ ότι η κοπελιά δεν είναι "το κορίτσι μου"  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ) , η οποία με βοήθησε να αποφύγω μια ανοήσια ?<br>Τι μπορείτε να μου προτείνετε ? Το κεφάλαιο που διαθέτουμε είναι 50 ευρώ  :pcmr: .<br>Είμαι ανάμεσα σε powerbank , άρωμα-κολώνια , κολιέ , βραχιόλι , σκουλαρίκια (θα σκεφτόμουν και τσάντα μεταφοράς αλλά δεν λέει).<br><br>Να επισημάνω εδώ ότι πρόκειται για μια υπέροχη προσωπικότητα , η οποία δυστυχώς δεν είναι gamer. Και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ζητάω βοήθεια από μια κοινότητα που απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από gamers  :facepalm: (ΤΟ ΚΆΝΑΤΕ ΠΆΛΙ ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΣΑΣ  :worshippy:  :worshippy:    :worshippy:    :worshippy:  )
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Eπίσης, αυτή η κοινότητα δεν ξέρει τίποτα για αυτή την κοπέλα και τα δώρα είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση, άρρηκτα συνδεδεμένη με το πόσο καλά γνωρίζουμε τον αποδέκτη τους κι αντανακλούν τη δική μας προσωπικότητα.<br><br>Οπότε, το να ζητά κανείς βοήθεια για δώρο σε μία διαδικτυακή κοινότητα ανθρώπων που δε γνωρίζουνε τον topic starter, τη φίλη του, καλά-καλά τα ονόματα των συμφορουμιτών τους, ενέχει σοβαρό ρίσκο λήψης κακής απόφασης <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />.<br><br>Αν πάντως μπορώ να σου πω κάτι επ&#039; αυτού, μην πάρεις power bank ή κάποιο σχετικό πρακτικό-χρηστικό gadget. Πάρε κάτι που η ίδια θα ήθελε, αλλά δεν θα αγόραζε (πιθανώς γιατί δεν αποτελεί προτεραιότητα) κι έχει μια πιο ιδιαίτερη χροιά. Επίσης, ένα καλό βιβλίο δεν αποτελεί ποτέ κακή επιλογή.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
δωσε γνωση. δεν ειναι τωρα, ΩΣΤΟΣΟ θες να γινει "το κοριτσι σου" η ειστε απλα "φιλοι"? (καλα, δεν υπαρχει αυτο, αλλά ειναι θεμα αλλου θρεντ). πρεπει να ξερωμε, για να προτεινωμε αναλογα.<br>στα σοβαρα τωρα, δωστης το τηλεφωνο του σρέ. υπαρχει καλυτερο δωρο?
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Eπίσης, αυτή η κοινότητα δεν ξέρει τίποτα για αυτή την κοπέλα και τα δώρα είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση, άρρηκτα συνδεδεμένη με το πόσο καλά γνωρίζουμε τον αποδέκτη τους κι αντανακλούν τη δική μας προσωπικότητα.<br><br>Οπότε, το να ζητά κανείς βοήθεια για δώρο σε μία διαδικτυακή κοινότητα ανθρώπων που δε γνωρίζουνε τον topic starter, τη φίλη του, καλά-καλά τα ονόματα των συμφορουμιτών τους, ενέχει σοβαρό ρίσκο λήψης κακής απόφασης <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />.<br><br>Αν πάντως μπορώ να σου πω κάτι επ&#039; αυτού, μην πάρεις power bank ή κάποιο σχετικό πρακτικό-χρηστικό gadget. Πάρε κάτι που η ίδια θα ήθελε, αλλά δεν θα αγόραζε (πιθανώς γιατί δεν αποτελεί προτεραιότητα) κι έχει μια πιο ιδιαίτερη χροιά. Επίσης, ένα καλό βιβλίο δεν αποτελεί ποτέ κακή επιλογή.<br></blockquote><br>Ξεχάσθηκα να την σκιαγραφήσω .<br><br>Λοιπόν πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα-κορίτσι (πες το όπως θες) στην ηλικία μου (16 ετών????  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />  <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" />, Ναι 16 ετών . Αν βρισκόσασταν στα τελευταία 2 meetings της κοινότητας μπορεί να αντιληφθήκατε την παρουσία ενούς νεαρού μέλους , αυτό το μέλος ήμουν και είμαι εγώ.) κατά κανόνα προσγειωμένη , με λίγη δόση τρέλας και ξεγνοιασιάς , όχι στο ύψιστο σημείο (όπως συμβαίνει με τις περισσότερες κοπέλες της ηλικίας) , έξυπνη , πολυάσχολη-πολυτάλαντη (είναι βολευμπολίστρια) , όμορφη (δεν της αρέσει να <<βάφεται>> σε άντιθεση με άλλες κοπέλες , προτιμά να είναι φυσική) και λάτρης των βίβλιων (από όσο εχώ καταλάβει , γιατί δεν έχει και το χρόνο για να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία).
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>δωσε γνωση. δεν ειναι τωρα, ΩΣΤΟΣΟ θες να γινει "το κοριτσι σου" η ειστε απλα "φιλοι"? (καλα, δεν υπαρχει αυτο, αλλά ειναι θεμα αλλου θρεντ). πρεπει να ξερωμε, για να προτεινωμε αναλογα.<br>στα σοβαρα τωρα, δωστης το τηλεφωνο του σρέ. υπαρχει καλυτερο δωρο?<br></blockquote><br>Όπως το βλέπω , είναι ανέφικτο .
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ρε φιλε, αμα ειναι ετσι οπως την περιγραφεις, δωστης το δικο μου τηλεφωνο.<br>ενταξει, με προβληματιζει λιγο η διαφορα ηλικίας, αλλά γιολο.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>ρε φιλε, αμα ειναι ετσι οπως την περιγραφεις, δωστης το δικο μου τηλεφωνο.<br>ενταξει, με προβληματιζει λιγο η διαφορα ηλικίας, αλλά γιολο.<br></blockquote><br><br>Θα βρεις και εσύ μια τέτοια δεν ανησυχώ . Όποιος ψάχνει βρίσκει , δεν λέει μια παλαιά ελληνική ρήση?<br>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
BROTHER BRUCE ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΩ.<br>ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αμα ηταν ο notis να τρομαξω.<br>ο αλλος που να με βρει ρε φιλος? ΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ??
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Kurt Vonnegut Jr. - Cat&#039;s Cradle<br><br>ή ένα κουτάκι γεμάτο λάτεξ και υπονοούμενο.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Παιδιά ποιος είναι αυτός ο Νότης και ποιον ψάχνει?, Εδώ ψάχνω δώρο , και ένας Νότης ψάχνει κάποιο μέλος για να τον κάψει ? Τι συμβαίνει παλικάρια να τρομάξουμε?
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Kurt Vonnegut Jr. - Cat&#039;s Cradle<br><br>ή ένα κουτάκι γεμάτο λάτεξ και υπονοούμενο.<br></blockquote><br>Αν είναι να προβώ σε τέτοια ενέργεια , τότε θα περίμενα συμβουλή από τον lelos kounelos γιατί είναι γκουρού. ΝΟ HATE
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Πάντως πέρα από το αστείο κομμάτι , θα με ενδιέφερε και η γνώμη μιας γυναίκας συμφορουμίτριας εάν βέβαια υπάρχει και μπορεί να απάντησει .
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
οι γκειμερς δεν εχουν φυλο, φιλε.<br>εξαλλου και μεις τα αγορια στο ρεηκουί, εχωμε ανεπτυγμενη την θηλυκη μας πλευρα. <br>ασε που οι συμβουλες ειναι το φόρτε μας.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Πάντως πέρα από το αστείο κομμάτι , θα με ενδιέφερε και η γνώμη μιας γυναίκας συμφορουμίτριας εάν βέβαια υπάρχει και μπορεί να απάντησει .<br></blockquote><br>Μία μας έμεινε. Οι άλλες δύο τρόμαξαν κι έφυγαν νωρίς :lol:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
δεν έχει ποσταρει ακομα ο κουνελος και φοβούμαι. που τον σέρνουν πάλι. νέα ιστορία θα ετοιμάζει. η απλά ακομα ψάχνει το κομμάτι που δεν σημείωσε. <br><br>οι επιλογές σου σε αντικείμενα που μπορεί να φορέσει ειναι κομπλε. powerbank μακριά. τσάντα μεταφοράς το ίδιο. κάνα κουκλάκι λουτρινο λέει μεν θα νομίζει οτι την γουστάρεις. καμία φιγούρα/ντεκορ θα έλεγε απο την μια αρκει να ειναι νερντ σε κατι πχ τπτ anime. μπα σε βλέπω να παίρνεις τπτ που να μπορεί να φορέσει.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,459
respect στην απαντηση του mits@kos. πολυ μαγκιορικη απαντηση. <br>επισης respect στον Brother bruce επειδη πρωτα σκεφτεται τον συνανθρωπο του, ακομα και αν ειναι προιον μεταλλαξης, και μετα τον εαυτο του.<br>Εγω θα ελεγα να της κανεις δωρο τον εαυτο σου, διοτι διακρινω εναν ενθουσιασμο που σε λιγο θα γινει καψουρα. αν δεν ειναι ηδη.<br>Σαν βολευμπολ περσονα, απο προσωπικη εμπειρια και σε καμια περιπτωση δεν αντανακλα την κλασσικη πραγματικοτητα. ειναι λιγο σκληρομπετσες.<br>Αν θελεις να μαθεις τι δωρο να κανεις, πρωτα πρεπει να σκεφτεις για ποιο πραγμα μιλαει συνεχεια. εκτος απο μπαλιτσα. <br>Σαν δευτερη απαντηση, τι δωρο θελεις <u>εσυ</u> να της κανεις;<br><br>οποιος ψαχνει, ψαχνει. οποιος βρισκει, βρισκει. ακομα μια αμπελοφιλοσοφια του κουνελου.<br><br>επειδη οσο εγραφα διαβασα και την απαντηση του Mogrey. Αν την γουσταρεις και πιστευεις οτι με το αρκουδακι θα πιστεψει οτι την γουσταρεις. καντο. θα σε γλυτωσει απο πολλα κουραστικα μυστικα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br><blockquote><br>Πάντως πέρα από το αστείο κομμάτι , θα με ενδιέφερε και η γνώμη μιας γυναίκας συμφορουμίτριας εάν βέβαια υπάρχει και μπορεί να απάντησει .<br></blockquote><br>Μία μας έμεινε. Οι άλλες δύο τρόμαξαν κι έφυγαν νωρίς :lol:<br></blockquote><br><br>Μπααα. Life is a bitch που λένε. θα επιστρέψει μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. <br><br>Cmpunk <br>από την απάντηση ότι όπως το βλέπεις είναι ανέφικτο, παίρνω ότι δεν σου περνάει αδιάφορη, απλώς για κάποιο λόγο θεωρείς ότι δεν έχεις ελπίδα. Γιατί; Τα έχει με άλλον ; Γιατί αν δεν τα έχει ώστε να μην θέλεις να μπεις ανάμεσα, έχεις προσπαθήσει κάτι και σου έδωσε να καταλάβεις ότι δεν προχωράει; Όπως λέει και το κουνέλι, εκτός από το για πιο πράγμα μιλάει συνέχεια παίζει μεγάλο ρόλο και ΕΣΥ τι δώρο θες να της κάνεις. Είπες κιόλας ότι σε βοήθησε να αποφύγεις μια ανοησία. Θα μπορούσες να της πάρεις κάτι που να της αρέσει και να είναι και συμβολικό.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>respect στην απαντηση του mits@kos. πολυ μαγκιορικη απαντηση. <br>επισης respect στον Brother bruce επειδη πρωτα σκεφτεται τον συνανθρωπο του, ακομα και αν ειναι προιον μεταλλαξης, και μετα τον εαυτο του.<br><u>Εγω θα ελεγα να της κανεις δωρο τον εαυτο σου</u>, διοτι διακρινω εναν ενθουσιασμο που σε λιγο θα γινει καψουρα. αν δεν ειναι ηδη.<br>Σαν βολευμπολ περσονα, απο προσωπικη εμπειρια και σε καμια περιπτωση δεν αντανακλα την κλασσικη πραγματικοτητα. ειναι λιγο σκληρομπετσες.<br>Αν θελεις να μαθεις τι δωρο να κανεις, πρωτα πρεπει να σκεφτεις για ποιο πραγμα μιλαει συνεχεια. εκτος απο μπαλιτσα. <br>Σαν δευτερη απαντηση, τι δωρο θελεις <u>εσυ</u> να της κανεις;<br><br>οποιος ψαχνει, ψαχνει. οποιος βρισκει, βρισκει. ακομα μια αμπελοφιλοσοφια του κουνελου.<br><br>επειδη οσο εγραφα διαβασα και την απαντηση του Mogrey. Αν την γουσταρεις και πιστευεις οτι με το αρκουδακι θα πιστεψει οτι την γουσταρεις. καντο. θα σε γλυτωσει απο πολλα κουραστικα μυστικα.<br></blockquote><br>Χμμμμ......... με βάλατε σε σκέψεις , περίεργες.<br><br>Μα πόσο μέσα?  Περίμενα αυτή την απάντηση από ένα συγκεκριμένο άτομο και έπεσα μέσα. <br>Να σημειώσω εδώ πως σε παραδέχομαι για άλλη μια φόρα καθώς πλησίασες πολύ κοντά στην προσωπικότητα της κοπέλας.<br><br>Ντάξει αυτό με το λούτρινο παιχνιδάκι , δεν παίζει . Τώρα , παίζει κανένα αξεσουά για γυναίκες (όπως προαναφέρθηκα προηγούμενα σε κολιέ , βραχιόλι κτλ. ) .
 
Top Bottom