What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι είναι αυτό;

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929
<img src="http://i42.tinypic.com/n6cocp.jpg" alt="n6cocp.jpg" class="bbcode_img" />

Πρώτη φορά το βλέπω. Είναι αυτό που νομίζω; Κλέβει κάποιος ίντερνετ από εμένα; αν ναι μπορώ να το τσεκάρω κάπως;
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
οχι...... απλα ειναι καιρος να σταματησεις τα hibernate.... κανε και κανενα restart που και που...
 

grmadness

Death Knight
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,935
Βασικά καλησπέρα σας. Πιθανόν να είναι bug από κάποιο update. Κάνε το εξής.
Η IP του υπολογιστή σου είναι μοναδική, είναι η ταυτότητά του.
τρέξε cmd (δεξί κλίκ, run as admin)
γράψε
ipconfig/release και enter
ipconfig/renew και enter.
Κάνε και ένα reset στο router.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929
Ααα εντάξει αμά δε με κλέβουν δε πειράζει, θα το κάνω πριν πάω για νάνι.
Ίσως κλείσω και το λάπτοπ γιατί πάνε μέρες... Για την ακρίβεια η σύνδεση λέει:

<img src="http://i40.tinypic.com/30wkww9.jpg" alt="30wkww9.jpg" class="bbcode_img" />

τώρα άμα ισχύει η διάρκεια δε ξέρω αλλά είναι πολύ πιθανό.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
3,941
:eek:hmy: και εγω πρώτη φορά το βλέπω αυτό, σας το λέω το skynet εχει αρχίσει να κυριαρχεί σιγά σιγά
<img src="http://i111.photobucket.com/albums/n151/deathvader/motions/Terminator20T-800.gif" alt="Terminator20T-800.gif" class="bbcode_img" />
 

Dark Archon

Half-Ogre
Joined
Dec 21, 2012
Messages
749
Για να σου φύγει η υποψία μπες στο μενού του ρουτερ. Εκεί φαινεται πόσοι και ποιοι είναι συνδεδεμένοι σ' αυτό.
 

giannis1345

Gelatinous Cube
Joined
Jun 24, 2013
Messages
62
Μονος σου είσαι στο δίκτιο?

δεν νομίζω να σε κλέβουν...
αλλα γιατι δεν κοιτάς και στην σελιδα του ρουτερ αμα έχεις αμφιβολίες?
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929
how

<span class="bbcode_spoiler">ντρέπομαι τώρα</span>
 

sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
725


InfamousJohn wrote:
οχι...... απλα ειναι καιρος να σταματησεις τα hibernate.... κανε και κανενα restart που και που...</blockquote>

Α, γι αυτό το παθαίνω τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα.... :lol: Κοίτα τί μαθαινει κανείς... :lol: :lol:

ΕΝΤΙΤ: Μπορούν να μου προκαλέσουν κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα τα hibernate?

 

giannis1345

Gelatinous Cube
Joined
Jun 24, 2013
Messages
62
στην αναζητηση...

cmd και πατας εντερ

ipconfig/all

ψαχνεις το "προεπιλεγμένη πυλη"
την γραφεις όπως είναι στον browser σου
βαζεις Username και pass που ειναι μαλλον κατω απο το μοντεμ
(συνήθως είναι admin/admin και για connex admin/1234)

και μετα είναι διαφορετικο σε καθε μοντεμ, πες ποιο έχεις μπας και το ξέρω (αλλα και μονος να ψάξεις δεν είναι δυσκολο)
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,689
Για την HOL αυτό που κάνω είναι το εξής:
1) http://whatismyipaddress.com/" class="bbcode_url">IP address
2) Αντιγραφή της ip και επικόλληση στη μπάρα διευθύνσεων (εννοείται πατάμε enter)
3) Ανοίγει μια "σελίδα" της HOL όπου ζητάει user/pass (default admin/admin)
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929
ok μπήκα

<img src="http://pics.ricardostatic.gr/14_701466196_Big/diktia/zte-zxhn-h108n-adsl2-modem-router-opos-mou-to-efere-o-ote.jpg" alt="zte-zxhn-h108n-adsl2-modem-router-opos-mou-to-efere-o-ote.jpg" class="bbcode_img" />

αυτο είναι το μόντεμ
 

nitro912gr

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,968
με restart στο σύστημα και το router δεν έστρωσε;

Επίσης hibernate σε windows... δεν είναι καλή ιδέα, καλύτερα να φρεσκάρεις το σύστημα κάθε μέρα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929
Βασικά ακόμα δεν το έκανα τίποτα. Μου είχε βγάλει αυτό το μήνυμα. Πάτησα κλείσιμο και συνέχισα ότι έκανα χωρίς να του δώσω σημασία (εκτός του ότι το έκανα θέμα εδώ).

Αυτό έγινε βασικά μετά από reset του μόντεμ, τότε μου το έβγαλε το μήνυμα.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Tsok wrote:
ok μπήκα

<img src="http://pics.ricardostatic.gr/14_701466196_Big/diktia/zte-zxhn-h108n-adsl2-modem-router-opos-mou-to-efere-o-ote.jpg" alt="zte-zxhn-h108n-adsl2-modem-router-opos-mou-to-efere-o-ote.jpg" class="bbcode_img" />

αυτο είναι το μόντεμ</blockquote>
Αυτο το μοντεμ μου εχει φαει την ψυχη,θα το αλλαξω την επομενη εβδομαδα

 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929
Κράτα το για κανά ragequit να ξεσπάσεις.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
3,941
Τα μόντεμ που έδινε γενικά ο ΟΤΕ ειναι της πλάκας, οταν ειχα βάλει connX είχα καταλήξει να βάλω το παλιο μόντεμ της forthnet για να εχω μια σταθερή σύνδεση της προκοπής! Τωρα αν δεν κάνω λάθος δίνουν και οι 2 το ίδιο (Thomson)
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Πρωτον μακρυα απο το Thomson εαν εχει κρυπτογραφηση wep αστα να πανε.Για WAP-WAP2 να εχει ειναι οκ.Σημερα παρατηρησα απο το ιντερνετ μου εχει πολλα κενα.Το τριτο λαμπακι που λεει internet δεν αναβει αλλα δεν βγαζει το κοκκινο λαμπακι(κανει οτι ψαχνει αλλα τιποτα) μεχρι μια ωρα με αφηνει χωρις ιντερνετ και μετα ολα καλα.Ακομα στο 13888 δεν εχω καταφερει να βγαλω γραμμη.Αυριο θα κοιταξω το κουτι του τηλεφωνου εκει που ερχεται η γραμμη να δω μην εχει μαζεψει νερο η κατι αλλο.
Απο ταχυτητα τα πραγματα εχουν αρχισει να γινονται τραγικα αλλα δεν απελπιζομαι ακομα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
3,941
forthnet έχεις; λες να βαρέσει καμμιά κανονιά; :huh:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
ΟΤΕ εχω Steel_Havoc.Οχι ακομα η forthnet αντεχει με ενεσεις αλλα ο βραχυπροσθεσμος δανεισμος της ειναι μεγαλος και αυτο την ποναει.
 
Top Bottom