Myrmidonas
Mind-flayer
Εκτός από το Shadow tactics δεν έχω πάρει κάτι τα τελευταία χρόνια τον πρώτο έτος κυκλοφορίας του. Με εξυνε και το desperados αλλά κοιτώντας το backlog το άφησα για αργότερα
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. Ο οποίος εμπνεύστηκε από μέναΕμπνευσμενος απο ενα post του @vtheofilis , ειπα να δουμε σε τι κατηγορια patient gamer ειστε εσεις
2. Σαλονικιός κι εσύ. Μαρεσεις.Προτιμώ να περιμένω για έκδοση με τα πάντα ολα μέσα.
Τελευταίο κέιμ που αγόρασα day 1 ήταν το Sekiro. Πριν αυτό παίζει να ήταν και το Bioshock Infinite.
Βάζω lvl 7, να ας πούμε τώρα στο sale πήρα το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Wolfenstein 2.
Και 'γω τόσο το πήρα και αισθάνομαι πως τους χρωστάω λεφτά, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για τη GOTY edition, που σε αφήνουν να την κάνεις redeem και στο GOG οι κιμπάρηδες. 200 ώρες μέσα χωρίς να έχω καν τελειώσει το πρώτο playthrough. Αποφάσισα πως θα πάρω τη GOTY και σε retail στις γιορτές, για να το έχω πληρώσει πιο κοντά στο full price του, γιατί ρε φίλε το αξίζει. Όπως και μια θέση στο ράφι.η μόνη φορά που το έσπασα αυτό ήταν με το Witcher 3 που το πήρα 15€ ενώ το παίζω τώρα που έχει πέσει σε sale 8€ ξέρω εγώ,
Η αλήθεια είναι ότι όταν το πήρα στα 15 και εγώ ένιωθα ένα χρέος που μου έδωσαν τα 2 πρώτα τζάμπαΚαι 'γω τόσο το πήρα και αισθάνομαι πως τους χρωστάω λεφτά, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για τη GOTY edition, που σε αφήνουν να την κάνεις redeem και στο GOG οι κιμπάρηδες. 200 ώρες μέσα χωρίς να έχω καν τελειώσει το πρώτο playthrough. Αποφάσισα πως θα πάρω τη GOTY και σε retail στις γιορτές, για να το έχω πληρώσει πιο κοντά στο full price του, γιατί ρε φίλε το αξίζει. Όπως και μια θέση στο ράφι.
Γενικώς, αν υπήρχαν περισσότερα Witcher III εκεί έξω, αυτό το poll δεν θα είχε τόσες επιλογές.
Πρέπει να ήταν γύρω στα 50ε γιατί το πήρα από humble με την έκπτωση από εκείΤο Sekiro το αγόρασες σε full τιμή ή το βρήκες κάπου πιο φτηνά;
Πρέπει να ήταν γύρω στα 50ε γιατί το πήρα από humble με την έκπτωση από εκεί
@maladroid ανέβηκε από χτες η τιμή του resi; Βέβαια και πάλι είναι πιο κάτω η τιμή από του steam που ρώταγε ο Γά... εε ο @razvedchiki.