JonIrenicus13 wrote:
manos426f wrote:
JonIrenicus13 wrote:
Θες να εξηγήσεις λίγο το σκεπτικό σου, γιατί εγώ δεν με βλέπω να το κουνάω ρούπι από i5 σε μελλοντική αναβάθμιση.</blockquote>
Καθαρά από επιθυμία να μετακινηθώ σε AMD μεριά, δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τον i5, αλίμονο! Κι αυτό θα γίνει βέβαια μόνο αν κι εφόσον οι κόκκινοι καταφέρουν να μας δώσουν κάτι πραγματικά ανταγωνιστικό.</blockquote>
Μπα, i5 και ξερό ψωμί. Εκεί που ίσως το ξανασκεφτώ είναι στις κάρτες γραφικών.</blockquote>
Εγώ πάλι είμαι λιγότερο κατασταλαγμένος για τη CPU... πρώτον, δε βλέπω να αλλάζω πακετάκι CPU-mobo-ram για άλλα 2 χρόνια, δηλαδή τέλη 2016-αρχές 2017.
Μέχρι τότε, έχω μια συγκεκριμένη απαίτηση από την Intel, αν θέλει ξανά τα λεφτά μου. Έδωσα 200 ευρώ το 2011 για να πάρω τον τετραπύρηνο i5-2500, που αποδείχτηκε πραγματικά χρυσή αγορά. Παρόλα αυτά, το 2017 δε πρόκειται να δώσω άλλα τόσα για επεξεργαστή που θα είναι πάλι τετραπύρηνος, δε πα να τρέχει στα 10Ghz και να έχει τετραπλάσιες επιδόσεις από τον i5-2500.
Αν η Intel δεν ανεβάσει το Core Count στη mainstream πλατφόρμα της μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, εγώ τουλάχιστον δεν θα πάρω, εκτός πια και αν η AMD έχει μαζέψει τα μπογαλάκια της και αποσυρθεί από το παιχνίδι...