Τι φάγατε χθες;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χοιρινό ρολό εξοχικό (έκανε μια ωραία κρούστα) στη γάστρα με γλυκοπατάτες και μανιτάρια. Με λίγο στυμμένο πορτοκάλι πάνω του.

Havanezos wrote:

JonIrenicus13 wrote:

kara wrote:
^^ Έχεις pm</blockquote>

Να τα βλέπεις εσύ Αβανέζε. Σε λίγο θα φύγει με courier.</blockquote>

Και μετά απ' αυτό νομίζεις θα σου ξαναδώσω γω unique item!</blockquote>

Ε καλά, αν είπαμε και καμια κουβέντα παραπάνω, νερό κι αλάτι.

γκρότεφρο, προσεχε.
ισορροπεις στην πολυ λεπτη γραμμη αναμεσα στην ποιοτητα και το γκροτέσκο.
καπου εδω να μοιραστω μαζι σου πως οταν μας ειχε η αδερφη μου τραπεζι κι ειδα οτι ειχε περικυκλωσει το υπεροχο γουρουνοπουλο με δαμασκηνα φορ φακ'ς σέικ, ω ναι, δαμασκηνα ξαναλεγω, την εστειλα με το τσιτάτο:
- Ρηνάκι, πετα σε παρακαλω τα φρουτα απ την πιατελα και πέρνα μου το ΓΚΡΕΑΣ...

ε, ναι, παρά την γλυκερη περσονα που εχω υιοθετησει στο φορου, είμαι το ορκ της φαμίλιας.

Το πορτοκάλι στο χοιρινό πάει, όταν είναι με μέτρο. Εγώ το έχασα στην γλυκοπατάτα. Έχω ενδογενή απέχθεια.

Τρύπα το μπούτι άνθρωπε σε 10 μεριές, χώσε 10 σκελίδες σκόρδο (μία ανά τρύπα, ε), άλοιψε με πολύ πιπέρι και μουστάρδα και είσαι κύριος.

Χόρτα με ψάρια και πατατούλες βραστές. Λιτός βίος.

[strike]το βράδυ πεϊνιρλι[/strike]

Σουβλάκια, καλαμάκια, τσουρέκια, δωροδοκίες, bans... τι να πει κανείς, ΚΑΟΣ.

JonIrenicus/Havanezos, πείτε μου ότι αναφέρεστε σε unique items στο PoE... σε λίγες μέρες κλείνει η Alpha του Albion και παίζει να ξαναρχίσω. Ακόμα δεν έχω φτάσει το molten strike build μου εκεί που θα το ήθελα.

Την έβαλα να δοκιμάσω τι είναι αυτός ο διάλος που βλέπω στο σούπερμάρκετ δίπλα στις maistream πατάτες. Καλή ήταν για κανένα fancy τραπέζωμα, θυμίζει λίγο κάστανο στη γεύση.

Pain wrote:
Σουβλάκια, καλαμάκια, τσουρέκια, δωροδοκίες, bans... τι να πει κανείς, ΚΑΟΣ.

JonIrenicus/Havanezos, πείτε μου ότι αναφέρεστε σε unique items στο PoE... σε λίγες μέρες κλείνει η Alpha του Albion και παίζει να ξαναρχίσω. Ακόμα δεν έχω φτάσει το molten strike build μου εκεί που θα το ήθελα.</blockquote>

Το PoE το σταματήσαμε/εγκαταλείψαμε/κάνουμε διάλειμμα! Τελευταία καιγόμαστε με Torchlight II..

Προσωπικά το παράτησα. Ήταν λες και έπαιζες σε super easy mode. Καμία πρόκληση. Τα unique που αναφέρει ο εκβιαστής είναι για το TLII.

To Path of Exile να αρχίσετε να το λέτε κάπως αλλιώς, πλέον PoE είναι μόνο Pillars.

Κοτοπουλάρα με καστανό ρύζι!!!!

Πριν κάνα μήνα θυμάμαι, ο γιατρός που μας κάνει μάθημα Φυσιολογίας, μας έλεγε ότι η γιαπωνέζικη ιατρική ιδεολογία είναι ότι ''όπου υπάρχει πρόβλημα ανοίγουμε κ μια τρύπα''. Εκείνει την στιγμή σκέφτηκα ''έτσι εξηγούνται τα πλοκάμια...'' κ συνεχίζει λέγοντας '' Στην Ιαπωνία το ρύζι το τρώνε ανεπεξεργαστο. Αυτό έχει κάποιους μύκητες οι οποίοι προκάλουν βλάβη στο έντερο/στομάχι (δεν θυμάμαι) κ έτσι τους ανοίγουν μια τρύπα κ έχουν άμεση πρόσβαση....''
:mosh: :mosh:

FUCKING MEATSLOP!!
Παίζει να είναι το πιο αντρίκιο φαι εβααα. Αφού παίρνω τις κάμψεις μου, παίζω με τα λάστιχα, ακούστηκε κάπως, και μετά που τρώω τον κιμά νιώθω σαν το popeye! Συν ότι με ενα δεκάρικο τζαστ έβγαλε 5 μερίδες

Back