Τι κάρτα γραφικών έχετε;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Έγραψα σε ένα φόρουμ Αγγλικού pc hardware site σήμερα, που είχε ένα τέτοιο θέμα και όλοι οι άλλοι απαντάγανε κάτι τέρατα GPU και αναρωτιόμουν τι παίζει στα δικά μας μέρη από κάρτες γραφικών.

Στο poll βάλτε απλά να δούμε ποιος έχει τι από μάρκα, για μοντέλο και τα ρέστα γράψτε εδώ.

Όχι μαλλιοτραβήγματα λυσσάρες, όλες οι κάρτες καλές είναι :trollface:

Αν έχετε περισσότερα του ενός συστημάτων, βάλτε το main rig

Εγώ έχω μια XFX 7850 DD 1GB, μετανιώνω που πήρα του 1GB, αλλά μέχρι εκεί έφταναν τα φράγκα μου.

Grmadness wrote:
Sapphire R9 290 Tri-X OC.</blockquote>

Sapphire 7950 Boost Dual-X 3GB

Gtx 660 Ti 2 gb

Γατάκια με τα καρβουδιστήρια σας. Θα πάω να κάνω παρέα με τους ξένους

nVidia GeForce 7300 GS

Αυτή τη στιγμή έχω την AMD 6850, αλλά σε λίγες μέρες θα πάρω τη Sapphire 290. AMD FTW !

Υ.Γ. Ωραία τα Poll, μου αρέσουν, αλλά ρε παιδιά, δε γίνεται αυτές οι τεράστιες στήλες να είναι μικρότερες; Είναι ανάγκη να είναι τόσο μεγάλες και να κάνουμε άπειρο scroll down για να δούμε τις απαντήσεις; Δε γίνεται κάτι γι αυτό;

Alucard wrote:
ρε παιδιά, δε γίνεται αυτές οι τεράστιες στήλες να είναι μικρότερες; Είναι ανάγκη να είναι τόσο μεγάλες και να κάνουμε άπειρο scroll down για να δούμε τις απαντήσεις; Δε γίνεται κάτι γι αυτό;</blockquote>

Εννοείται ότι κι εμείς θα θέλαμε να είναι μικρότερες, αυτό άλλωστε θα ήταν το σωστό. Είναι ένα πρόβλημα για το οποίο δεν έχουμε βρει τη λύση μέχρι στιγμής.

Όπως ευθαρσώς δηλώνει και η υπογραφή μου, έχω μια GTX 460. :mosh: :mosh:

Back