What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι κουτί έχετε;

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,692
Το ίδιο κουτί έχω, αν δεν χαλάσει δεν το αλλάζω, πρέπει να βγάλει τα λεφτά του. :ROFLMAO:
Φαίνεται στην προηγούμενη σελίδα ποιο είναι, μην τα ξαναγράφουμε.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,614
meanwhile το κουτί που είχα, το έχω ακόμα και φιλοξενεί ακόμα την sabretooth στο δεύτερο σύστημα του γραφείου :p

Στο gaming rig έχω μια κλαπαρχιδιά από το πλαίσιο που προέκυψε από διάφορα πειράματα Frankenstein μέχρι να στηθεί ο υπολογιστής του σπιτιού. Πρέπει να πάρει πόδι άμεσα, αλλά ούτε λεφτά έχω, ούτε χρόνο να ξηλώσω τα πάντα. Μέσα στις γιορτές αν μείνει κανά 5οάρικο ίσως.

Τα κουτιά που θέλω πάντως, παραμένουν απλησίαστα.
Τουλάχιστον είχα προλάβει το CM N300 στα 40€ πριν μερικά χρόνια και το έβαλα στο workstation του γραφείου που είναι στα γούστα μου για κουτί (δεν τα γουστάρω τα RGB και τα παράθυρα με τζάμι ρε παιδάκι μου, με τίποτα).

n300.png
 

bad sector

Commoner
Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
10
Ένα random φτηνόκουτο έχω στο PC. Γενικά δεν με πολυένοιαζαν ποτέ τα κουτιά - εκτός από τον Athlon 64 που πήρα ~2003 και είχε στο πλάι το "e" του Internet Explorer για κάποιο λόγο, οπότε το έβγαλα το side panel και ήταν πάντα ανοικτό το κουτί (το οποίο το έχω ακόμα εδώ για 2000s retro PC) μια και ήμουν Mozillaκιας και το "e" δεν μου καθόταν καλά :p.

Μια φορά μόνο πήρα πιο "ακριβό" κουτί γύρω στο 2008 or so όταν πήρα τότε νέο PC να αντικαταστήσει τον εν λόγω Athlon64 - το κουτί apparently είχε χτυπηθεί στην μεταφορά or something και είχε στραβώσει σε μια γωνία με το μέταλλο από κάτω να έχει τριφτεί και να έχει φύγει η μαύρη μπογιά. Ήρθε Σάββατο μεσημέρι όμως και θα έπρεπε να περιμένω μέρες για να μου το αλλάξουν, που δεν υπήρχε περίπτωση με τα υπόλοιπα components να με γλυκοκοιτάνε, οπότε ~14 χρόνια αργότερα το χτυπημένο κουτί το έχω ακόμα (στο storage γιατί είχε χαλάσει η GTX280 που είχε - ίσως για nostalgia κάποια στιγμή να πάρω καμία από ebay να του βάλω).
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Εχω κουτι μαρκα με εκαψες που περισσευε απο ενα φιλαρακι και μου το εδωσε πριν καμια δεκαρια χρονια. Βαρυ λιγο, ευαερο, ευηλιο αθορυβο και χωραει και τα ακουστικα/gamepad εκει που θα εμπαινε κανονικα η σιντιερα.

Παραδοξως δε μαζευει πολυ σκονη
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Έχω ακόμα το Bitfenix Shinobi, που μια χαρά βαστάει. Μια στο τόσο ζηλεύω αυτά που στο πλάι είναι όλο τζάμι και μετά θυμάμαι μια φορά που το τζάμι ενός φίλου έγινε σκόνη και θρύψαλλα στα χέρια μου, άνευ λόγου και αιτίας και ηρεμώ.

1670246318323.png
 
Top Bottom