What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Τελείωσε και για μένα το ταξίδι στον κόσμο Του Παιχνιδιού. Συνολικά 205 ώρες, εκ των οποίων οι 51 στο Blood & Wine. Αυτό που δεν μ’ άρεσε από την αρχή στο expansion είναι που οι πόρτες (σπιτιών, κλπ.) ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία κλειστές. Εννοώ με την έννοια της μόνιμης μη πρόσβασης, όχι ότι μπορείς να βρεις κάποιο κλειδί. Ενώ στο main game οι περισσότερες ήταν προσπελάσιμες και έμπαινες όπου ήθελες. Ευτυχώς είχα καλό τέλος, για μια στιγμή φοβήθηκα...

Κρίμα πάντως που ο Detlaff, που ενώ του φερόμουν πολύ καλά, κατέληξε πάλι να έχουμε μάχη. Ήταν πολύ παρορμητικός ομολογουμένως. Όλα καλά με τις δύο αδερφές μεταξύ τους.

Τελείωσε και συνολικά το ταξίδι μου στο κόσμο του Witcher. Οκτώβριο του ’19 ξεκίνησα το 1, παίζοντάς το για δεύτερη φορά, αλλά πιο ολοκληρωμένη, καθώς την πρώτη δεν είχα προσέξει το bonus content που υπήρχε στα DVD. Ακολούθησε το 2 (επίσης δεύτερη φορά), που ήταν πιο μικρό, και απ’ τα τέλη του ’19 άρχισα το 3, στο οποίο τα έβγαλα όλα εκτός του B&W μέχρι το Μάιο του ’20 όταν και το διέκοψα (μεγάλο λάθος, σίγουρα).

Δεν ξέρω αν θα ήθελα Witcher 4. Από τη μια, φυσικά και θα ήθελα (!), αλλά από την άλλη ας τον αφήσουμε να ξεκουραστεί τον άνθρωπο. Τόσα και τόσα πέρασε στα τρία παιχνίδια, αλλά και πριν απ’ αυτά. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα prequel. Όχι πάλι prequel. Δεν θέλω να παίξω αυτά που πέρασε στο παρελθόν και που εξιστορούνται στα δύο πρώτα παιχνίδια, καθώς προσπαθεί να ξαναβρεί τη μνήμη του. Ό,τι έπαθε, έπαθε. Ας αφήσουν (οι developers) εκείνα στο παρελθόν και είτε να συνεχίσουν την πορεία του είτε ας μείνουμε εδώ που φτάσαμε.

Πλέον δεν έχω άλλο RPG και θα συνεχιστεί αυτό μέχρι να περάσει η επίδραση… (Εκτός κι αν μου κάνουν καμιά προσφορά που να μην μπορώ να αρνηθώ και να αφορά τα Divinity: Original Sin 2, Kingdom Come, Elex, ή Greedfall!).

Για το επόμενο διάστημα αγόρασα τη συλλογή των 6 adventures (4 Secret Files και 2 Lost Horizon) και επίσης έχω και ορισμένα action παιχνίδια είτε απ’ το GOG είτε απ’ το myabandonware (όσα από αυτό μπορέσω να κάνω να τρέξουν ).

Ευχαριστώ και πάλι τον Hellion για την προτροπή του όσον αφορά το Blood & Wine.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
αν μεινουν πιστοι στο πλανο τους το στορυ το γεραλτιου τελος. δεν εχει συνεχεια με αυτον.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,419
Ώρα για open world RPG στον κόσμο του Witcher όπου μπορείς να επιλέξεις class και φύλλο εσύ! Μην σου πω ΜΜΟ!

:trollface:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
205 ώρες ο ένας, 140 ο άλλος, speedrun κάνατε;
310 ώρες και είμαι κάπου στο 1/4 του B&W.
Τι θέλετε να πείτε ότι δεν εξαφανίσατε κάθε ερωτηματικό, ακόμα και στα Skellige; Για ποιον δουλεύει η CDPR;
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
No-Gwent-playthrough peasants, σας ψάχνουμε!

Σοβαρά, όμως, οι 340+ ώρες στις οποίες βλέπω να φτάνεις είναι λίγο υπερβολή. Ακόμα κι εμένα, που τερματίζω όλα τα παιχνίδια με ένα +30% στους μέσους χρόνους του howlongtobeat, το Witcher 3 GOTY μου πήρε κοντά 250 ώρες, ξαναπαίζοντας και κάποια (λίγα) σημεία.

Βέβαια δεν καθάρισα ΚΑΘΕ ερωτηματικό του χάρτη αλλά πέρα από Skellige δεν νομίζω να άφησα άλλα :unsure: . Χαρά στο κουράγιο σου.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
No-Gwent-playthrough peasants, σας ψάχνουμε!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ. Σιγά να μην μπαστακωνόμασταν κι έξω από τα προποτζήδικα της Όξενφουρτ, ωσάν τριτοτέταρτοι υποκτακτικοί του Ράντοβιντ, όταν μπορούσαμε να βολτάρουμε με τη Ρόουτς στα λιβάδια και να κορτάρουμε αλαβάστρινες, γαλακτερές κορασίδες στα καπηλειά.

Τι θέλετε να πείτε ότι δεν εξαφανίσατε κάθε ερωτηματικό, ακόμα και στα Skellige; Για ποιον δουλεύει η CDPR;

Στις 225 ώρες πάντως τα ερωτηματικά είχαν φύγει όλα. ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ GWENT ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Έκανα στο παιχνίδι οτιδήποτε γίνεται (side missions, ερωτηματικά, όλα), ΕΚΤΟΣ από gwent, με το οποίο δεν ασχολήθηκα ούτε λεπτό πέρα από το εισαγωγικό παιχνίδι (το οποίο δεν ξέρω πώς κέρδισα!). Μ' αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού έφτασα 53 lvl. Το παιχνίδι με τα ζάρια στα δύο πρώτα μ' άρεσε πολύ περισσότερο και έπαιζα με όποιον έβρισκα.

Πολύ ωραίο φαίνεται το Secret Files: Tunguska στην έναρξή του.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Tελειωσα επιτελους το Resident Evil 7. Γενικα σαν παιχνίδι μου αρεσε πολύ και περισσοτερο από το 5 και το 6. Πιστευώ πως η ταμπέλα Resident Evil του έκανε κακό ποιοτικώς πάντως ειδικά στο σενάριο που πολλα πράγματα είναι λες και μπήκαν για να δικαιολογήσουν πως ανήκει το παιχνίδι στο ίδιο σύμπαν, όπως
το φινάλε που σκάει ο κρις(?)
. Στο 2ο μισό του παιχνιδιού επίσης
(από το πλοίο και μετά)
χαλάστηκα αρκετά που από survivor το γύρισαν σε action. Θα προτιμούσα αν είχε ίδιο στυλ όλο το παιχνίδι. Γενικά θα ήταν καλύτερα αν η capcom άρχιζε νέο franchise με αυτό και το village, να γλίτωνε και το κράξιμο. Tα συζητούσα και με τον @Adhan και είναι όντως τραγική ειρωνία. Πριν παίξω το παιχνίδι είχα χαλαστεί που το έκαναν first person και full horror. Αφού το έπαιξα χαλάστηκα που στο 2ο μισό άρχισε να θυμίζει τα τελευταία Resident. Σίγουρα πάντως υπήρχε σοβαρό potential για κάτι πολύ καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι αλλα τα έκαναν μούσκεμα. Ενα 7/10 το αξίζει πάντως. Θα πιάσω τα DLC τώρα. Ελπίζω να δικαιολογήσουν κάποια πράγματα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,537
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ τελικα.
κι ασε τους γεροντες στην ψυχη, αντι να ξημεροβραδιαζονται στους καμπους και τα καστρα, να παιζουν πρεφα στα καπηλειά, ενω ο κοσμος ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ κι η ciri αγνοειται.
αναισθητοι αθρώποι, τι να πεις!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Και γω Gwent λίγα πράγματα. Μόλις έχασα το achievement το παράτησα. Δεν άφησα τίποτα άλλο όρθιο πάντως. Σκούπισμα τα πάντα. Πριν από το παιχνίδι για χρόνια είχα καεί στα card games (Evoker, Shadowverse, Yugioh Duel Links) οπότε είχε πέσει και burnout συν τοις άλλοις. Δεν με τράβηξε τόσο το Gwent είναι αλήθεια. Πάντως όταν βγει το next gen update και φύσικα όταν θα έχω pc νέο θα το παίξω πάλι παίρνοντας διαφορετικές αποφάσεις και σίγουρα θα ασχοληθώ και με αυτό για να παώ για 100% achievements
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
Gwent έπαιξα με όλους x2 και πήρα φυσικά το σχετικό achievement. Craft όλα τα witcher sets (τώρα είναι να τις κάνω grandmaster), όλα τα potions-bombs-decoctions στο μεγαλύτερο lvl εκτός από succubus και doppler που δεν ήθελα και αρκετά μπρος-πίσω με fast travel φυσικά όταν δεν μπορούσα να κουνηθώ, ούτε με fiend decoction, για να πουλήσω σε όσους έδιναν τα περισσότερα (π.χ. η τσατσά του Passiflora είχε τις καλύτερες τιμές για junk). Επίσης πρέπει να καθάρισα την πλειοψηφία των unmarked quests.

Είχες πρόγραμμα.
Μήπως λέγεται δευτεροτρίτο playthrough; Τέτοιο πρόγραμμα είχε κι ένας σεσημασμένος με anime avatar...

Το παιχνίδι με τα ζάρια στα δύο πρώτα μ' άρεσε πολύ περισσότερο και έπαιζα με όποιον έβρισκα.
Καλά τα ζάρια αλλά είναι εντελώς τύχη και μετά από λίγο απλά κατεβάζεις ρολά και παίζεις μηχανικά.
Το gwent ούτε εμένα μου είχε κάνει κλικ. Ξεκινάει αργά, αλλά κάπου μετά τα μισά που έχεις αρκετές κάρτες αποκτάει βάθος. Μάλλον το δεύτερο καλύτερο mini game σε παιχνίδι ever. Το πρώτο; If you've played, you know.
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Αν δεν παίξεις πρέφα στο καφενείο δεν ξέρεις τι θα πει ζωή. Just sayin...
Εγώ με τα πάντα όλα και ατελείωτο πέρα δώθε στις θάλασσες για να πουλήσω την πραμάτεια, έγραψα γύρω στις 250 ώρες. Βέβαια είχε μέσα και διάβασμα όλων των βιβλίων κτλ και alt tab για την αντίστοιχη wiki.
Διάολε, ούτε στην σχολή δεν διάβασα τόσο σχολαστικά 😛
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,330
Αν δεν παίξεις πρέφα στο καφενείο δεν ξέρεις τι θα πει ζωή. Just sayin...

Αν αντί πρέφας, "Δηλωτή" και "Θανάση" , μαζί σου!!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
It's just a flesh wound!

Παίξαμε με τον συν-ιππότη @Havanezos Chivalry 2 closed beta. Τι επικό αιματηρό μακελείο ήταν αυτό! Μάχες σώμα με σώμα (εκτός αν είσαι φλωρο-archer), αναμετρήσεις ένας εναντίων ενός που πολύ γρήγορα (και από το πουθενά) μετατρέπονταν σε ένας εναντίων τεσσάρων (!). Πεδία μάχης 64 ατόμων όπως το Battlefiled αλλά στο πιο προσωπικό. Ο χειρισμός στην αρχή μου φάνηκε παράξενος, έπειτα από δυο μέρες παιχνιδιού μπορώ να πω πως ακόμα μου φαίνεται παράξενος (drag attacks εσάς έχω στο νου). Έχει αρκετά πολύπλοκο σύστημα μάχης με μπόλικα και διαφορετικά attacks/blocks/counters. Σημασία έχει το timing και όχι το button mashig. Και η οθόνη να γράφει συνέχεια

TEAM DAMAGE
TEAM DAMAGE
TEAM DAMAGE

Ε κάνε κι εσύ συμπαίκτα λίγο στην άκρη.

Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές κλάσσεις με την κάθε μια να έχει από 3 υποκλάσσεις οι οποίες ξεκλειδώνουν σταδιακά και έχουν το αντίστοιχο συνοδευτικό loadout παρόμιο με του For Honor. Έπαιξα κυρίως με τον Officer (Knight), μου άρεσε πολύ το two handed longsword, κάποια στιγμή έπαιξα κλάσση με ασπίδα αλλά έχασα την ασπίδα μου και πανικοβλήθηκα. Πέρα από το δικό μας εξοπλισμό μπορούμε να σηκώσουμε και να χρησιμοποιήσουμε/πετάξουμε οτιδήποτε βρούμε στο πεδίο της μάχης όπως ξύλα, πέτρες, βιβλία, κότες, αμόνια, σκούπες, δοκάρια, ψάρια. Δύο χάρτες δοκιμάσαμε στο Team Objective Mode, εναλλάξ άμυνα επίθεση, οι καλύτερες στιγμές όταν πλησιάζαμε στο τέλος του χρόνου και έμπαινε η μουσική. To party system δεν πολυδούλευε (είχαν ενημερώσει οι devs), που και που αρχίζαμε από την ίδια μεριά (μπορούσες να αλλάξεις ομάδα απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια του ματς), έτσι κι αλλιώς με τον χαμό που γινόταν ελάχιστες φορές βρισκόμασταν.

Ωραίο ήταν φάση είχε. Κλείνω με το Combat Guide που είναι και ο βασικότερος λόγος να αχοληθεί κανείς με τον τίτλο ή να τον προσπεράσει.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Οταν βλεπω κατι τετοιο σε παιχνιδι, ξερω οτι αξιζει τον κοπο.
scrng.jpg



Εχω φτασει σε επιπεδο, usb stick σε ρολο boost ready, λειτουργει, για να παιξω cossacks back to war. δεν με χαλαει καθολου.
Μετα απο mini ερευνα ειδα οτι υπαρχει population limit που ειναι στο 8.000. Για τον εχθρο δεν υπαρχει limit. Στελνω χωρικους ανα χιλιαδες.
cospes.png
cospop.png

Ενας μηχανισμος για να αποτρεψει κατι τετοιο ειναι οι παρκαρισμενοι χωρικοι γυρω απο τα στρατευματα/πολη του εχθρου, για να μην πλησιασουν οι εξτρα χωρις απωλειες.


Σε καποια στιγμη ο εχθρος σταματησε να κανει νεα στρατευματα. Σε random στιγμες, αρκετα συχνα, πεθαιναν 5-6 random χωρικοι, στρατιωτες.
many.png
Λιγο αργοτερα μου εκαναν εκαναν επιθεση εκατονταδες που ειναι εναντια στο population limit.
Πανω απο την πολη του εχθρου δεν μπορω να παω γιατι το παιχνιδι με πεταει στο desktop. Δεν πεταει καποιο error, ο σκληρος δεν λειτουργει σαν τρελος. μπαινω παλι στο παιχνιδι κατευθειαν και αποφευγω την πολη.

Θα το παω μεχρι τελους (να καει το pc, να αυτοδιαγραφει το παιχνιδι) γιατι απο μικρη ερευνα, δεν εχει εμφανιστει καποιος που να εχει κανει το ιδιο πραγμα.
 
Top Bottom