Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Ελ ποσιμπλε
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για το saving system και το navigation δεν εχετε τιποτα να πειτε;
Έστω στη γουίκι;
Έλα πες αλήθεια... ΕΦΑΓΕΣ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΓΚΕΗΜ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ Ε???
@Admiral μπορώ να σε ρωτήσω άμα θυμάσαι;
Υπάρχει κάποιος τρόπος αποθήκευσης των Axions στο Hellpoint;
Επειδή όσο ανεβαίνεις τα lvl, για να πας στο κάθε επόμενο χρειάζεσαι και περισσότερα Axions, αλλιώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λιγότερα απ' αυτά ώστε π.χ. να γεμίσει πιο λίγο η μπάρα που οδηγεί στο επόμενο lvl (όπως γινόταν στο Lords of the Fallen). Πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα την ίδια στιγμή (αφού μαζέψεις όλο το ποσό δηλαδή). Δεν υπάρχει τρόπος "μερικής" αποθήκευσής τους ώστε μόλις αποκτήσεις κι άλλα, να προβείς στο lvl up; Δεν έχω βρει κάτι σε αναζήτηση στο ίντερνετ.
Κατά τα λοιπά, είμαι στις 4 h και μπροστά απ' το δεύτερο boss.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ.
Το καλό είναι πως δεν έχουν δύο μπάρες ζωής (μία για τον καθένα), αλλά είναι μία και για τους δυο και αν τη φτάσεις στη μέση, τότε φεύγει αυτός που επιτιθόσουν περισσότερο και μένει ο άλλος.
@Admiral κάτι ακόμα. Τί build είχες όταν έπαιζες; Εγώ τον έχω στα fast weapons (Lost Hatchet) και σκέφτομαι να το πιάσω απ' την αρχή και να τον κάνω Heavy Weapons, επειδή διαβάζω ότι ειδικά το column και το thespian κάνουν stagger ακόμα και bosses. Οπότε με heavy και πολύ stamina πιστεύω θα πάω καλύτερα.