Resident Evil Κωριο και Halo Infinite μονοπωλούν το ενδιαφερον μου τον τελευταιο καιρο.
Βάλε ένα ωραίο avatar Vlad! Halo παίζεις campaign ή multiplayer;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Resident Evil Κωριο και Halo Infinite μονοπωλούν το ενδιαφερον μου τον τελευταιο καιρο.
Εσύ πότε θα βάλεις?Βάλε ένα ωραίο avatar Vlad! Halo παίζεις campaign ή multiplayer;
με συνοπτικες διαδικασιες τελος το 1ο dlc του valhalla wrath of the druids. σφηνακι θα το ελεγε κανεις σε κατι ωρες βγηκε. στα θετικα κραταω την καλη ατμοσφαιρα που ειχε.
συμφωνω οτι ηταν μετριο. και στο main game παρατηρησα στιγμες που το voice acting ηταν μετριο? ξυλινο? κατι τετοιο. στο main game βεβαια δυνατες στιγμες τις πετυχαν θα ελεγα. ενω στο wrath δεν μπορω να πω οτι με επεισε με τον ξαδερφο κλπ. οπως ειπα και πανω κραταω την ολη ατμοσφαιρα της ιρλανδιας στα θετικα.Το Siege of Paris ειναι πολύ ανωτερο θα το ευχαριστηθείς και οι χαρακτήρες και το story !! το Wrath ηταν λιγο μέτριο η αληθεια είναι!
Για avatar ήμουν ανάμεσα στο παλιό με τον Γιαννάκη Ιρένικους, ένα με τον Elminster τον εκλεκτό της Mystra αλλά τελικά στις καθυστερήσεις επικράτησε ο Πιο Μοβόρος Πειρατής Όλων των Εποχών ΤΜ.Βάλε ένα ωραίο avatar Vlad! Halo παίζεις campaign ή multiplayer;
Ας ελπίσουμε τώρα που ανήκει στην Microsoft να καταφέρει η Bethesda να αποκτήσει στοιχειώδη quality control.
Ειναι το ιδιο δυσκολο με τα παιχνιδια της from software dar souls και sekiro shadows die twice.