Καλό παιχνίδι, αλλά όχι τόσο καλό όσο τα αριστουργήματα των Φινλανδών.
Συμφωνώ απολύτως.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καλό παιχνίδι, αλλά όχι τόσο καλό όσο τα αριστουργήματα των Φινλανδών.
Borderlands 3 main game (δεν έχω τα DLCs)τι'ν τουτ; galactic miners something?
Με την ευκαιρία να πω, ότι αν και γκρινιάζει κόσμος για τις μικρές διάρκειες των παιχνιδιών, γιατί θα πρέπει αυτά, σώνει και καλά, να πλατειάζουν; Για τα συγκεκριμένα προσωπικά ένιωσα ότι είχαν τη σωστή διάρκεια για να μην κουραστώ. Σε σχέση με την τιμή τους, με λίγη υπομονή κάθε παιχνίδι μπορείς να το παίξεις σε προσιτή τιμή, ακόμα και Day 1 κάποια μέσω Gamepass.
Δεν έχω βάλει, και ούτε το σκέφτομαι, επειδή έτσι κι αλλιώς (ως δεινόσαυρος μάλλον) κατεβάζω τα installation files και παίζω σαν σε offline. Μόλις τερματίσω το εκάστοτε παιχνίδι, τότε (αν τα αρχεία είναι κάτω από 8,5GB) τα γράφω σε DVD, ενώ αν είναι μεγαλύτερο, τότε τα βάζω σε εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ που έχω μόνο για το σκοπό αυτό.@maximum armor βάλε το gog galaxy να γράφει ώρες, αλλιώς αν έχεις amd γράφει το control panel της κάρτας για τα περισσότερα παιχνίδια.
Μπορείς να τα κατεβάζεις όπως τα κατεβάζεις και να βάζεις μετά το gog να σκανάρει τους φακέλους για να τα δει και να καταγράφει, αν δεν θέλεις να τα κατεβάζεις μέσα από την εφαρμογή. Αν δεν κάνω λάθος κρατάει την λειτουργικότητα τους όπως και να το κάνεις (δηλαδή θυμάμαι είχα κατεβάσει NWN από gog σε δεύτερο δίσκο, έκανα φορμάτ και αυτό έπαιζε ακόμα μόνο του, ενώ μετά το έκανα scan και το έβλεπε και κανονικά το Galaxy).Δεν έχω βάλει, και ούτε το σκέφτομαι, επειδή έτσι κι αλλιώς (ως δεινόσαυρος μάλλον) κατεβάζω τα installation files και παίζω σαν σε offline. Μόλις τερματίσω το εκάστοτε παιχνίδι, τότε (αν τα αρχεία είναι κάτω από 8,5GB) τα γράφω σε DVD, ενώ αν είναι μεγαλύτερο, τότε τα βάζω σε εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ που έχω μόνο για το σκοπό αυτό.
Ελάχιστα είναι πάνω από 8,5GB επειδή παίζω κυρίως παλιά παιχνίδια (και φθηνότερα). Βλέπω ότι το ρεκόρ πιο καινούργιας κυκλοφορίας που έχω παίξει είναι το Witcher 3! Ενώ τα πιο παλιάς, το Diablo και το Earth 2140, που είναι του '97.
Για τη συνέχεια, σκέφτομαι το σκληροπυρηνκό (και τιμής 1€) Dungeon Rats, αφού τα πήγα τόσο καλά στο Drakensang! Θα δούμε.
Έχω νικήσει τα πρώτα rats
Χεμχουμ τα μετά ποντίκια;;Η πραγματικά δύσκολη(-ες) μάχη(-ες)