What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,113
Εδω δεν σε χαλασε το τζενται σερβαιβορ μην περιμενεις καθολου, χωσου ασαπ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,543
Μέχρι τα Χριστούγεννα που θα 'χω καταφέρει να γράψω 80 ώρες παιχνιδιού, θεωρώ θα 'χουν βγει οι απαραίτητες πατσάρες για τα Ακτ 2 & 3. Πάντως στο 1ο, κανένα πρόβλημα ως τώρα. Εκτός από απολαυστικά 90'ς γκλίτσιζ και μπάγκς με κουέστς δηλαδή, τα οποία είναι μέρος της εμπειρίας, δεν γράφουν καν στο ραντάρ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,600
Αφησα στοιχεια για την κουνελοκατασταση σε αλλα θεματα. Εχω εθιστει, λες και εχω αλλη επιλογη, με Cossacks. Το παιξιμο μου εχει αλλαξει λιγο. Αφου στησω μια καλη αμυνα στο κουνελοχωριο, κανω ντου μονο με λογχοφορους vs κανονια και μουσκετοφορους. Αλλες φορες κανω ντου μονο με χωρικους. Ρωσικη επανασταση σταιλ. Ποσοτητα εναντια στην ποιοτητα. Αυτο ειναι παιξιμο για ισοβιτες, αναλογο με την παρτιδα στο ταβλι ενω εχει πιαστει η μανα στο λεπτο 10.
Παιζει αλλος ενα εθισμος, τρελος ομως, που θα τον αναλυσω στο αναλογο θεμα.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
412
Αγορασα ενα tablet και απεκτησα 3 μηνες δωρεαν apple arcade. Εχει μεσα το football manager 2023 touch. Για τις διακοπες ηταν εξαιρετικο.
Απουσιαζαν οι πολλες λεπτομερειες στη προπονηση(τελειο για εμενα) και οι πολλες επιλογες στο coaching stuff(Θα το ηθελα) σε σχεση με τη πσ εκδοση.
Κατα τα αλλα τα ιδια, οχι οπως η mobile εφαρμογη που ειναι αθλια.
Το συστηνω για κοσμο με εντονο commuting .

ps. Πηρα και το metro exodus. Το ειχε προσφορα 7 ευρω στο ps store. Τωρα ποτε θα ασχοληθω ειναι αλλο θεμα
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,963
Αποφάσισα να τσεκάρω κάποια παιχνίδια του backlog που έμοιαζαν καταδικασμένα σε αιώνια λήθη, και πρώτο έπιασα το Anthem 😅.
Ανέκαθεν με είχε φάει η περιέργεια να το δοκιμάσω και το timing μου φάνηκε κατάλληλο, τρέχα γύρευε γιατί.

Λοιπόν, έχω παίξει κάνα 8ωρο και ναι το παιχνίδι είναι τόσο μέτριο όσο έλεγαν όλοι. Οι αποστολές είναι όλες ίδιες, copy-paste της πρωτοποριακής ιδέας "ενεργοποιώ ένα μηχάνημα/artifact/whatever, σκάνε εχθροί και πρέπει να τους σκοτώσω πριν πάω στο επόμενο σημείο του χάρτη και κάνω ακριβώς τα ίδια". Η γραφή, το lore, η γενικότερη παρουσίαση της πλοκής είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει από BioWare (ναι κάτω κι απ'το Andromeda) αν κι ευτυχώς λείπουν τα cringy ρομάντζα. Οι μάχες είναι τυπικό μπαμ-μπουμ συν κάποιες abilities σε cooldown, ανάλογα την κλάση που επέλεξες.
Τι διασώζεται; Τα τεχνικά (γραφικά, ήχος) που είναι σε υψηλότατο επίπεδο και με εντυπωσίασαν ακόμα και τώρα, και κυρίως το πιλοτάρισμα του εξωσκελετού (javelin). Εδώ το παιχνίδι παίρνει άριστα, δηλαδή παίζει και να ξόδεψαν το 90% του development time αποκλειστικά σ'αυτό το κομμάτι. Ομαλά controls, ανοιχτός χάρτης για να πετάς ελεύθερα (όχι ότι έχει τρομερά πράγματα ν'ανακαλύψεις), ωραία αίσθηση πτήσης – πραγματικά αισθάνεσαι σαν τον Iron Man. Συνεχίζω μέχρι να βαρεθώ μόνο και μόνο για να νιώθω badass ρομποτάνθρωπος μιάμιση ώρα την ημέρα.

Ωστόσο, είναι τόσο φραγκοφονιάδες εκεί στην Bio/EA που ακόμα και τώρα τα cosmetics, τα αναβαθμισμένα όπλα, τα blueprints κτλ. ζητούν άπειρο grind (ή αληθινά λεφτά lol) για να ξεκλειδώσουν. Ανοίξτε τα ρε τσίπηδες, τι σας κοστίζει να περάσουν λίγο καλά έστω αυτοί οι πέντε που κουτσοπαίζουν το campaign εν έτει 2023;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,619
Είχα ξεκινήσει να ξεαραχνιάζω backlog, πιάνοντας το War of the Underworld αρχικά, παίζοντας εναλλάξ με το Quake 2 μόλις έσκασε το remaster, τελείωσα το βασικό campaign του quake, τα παράτησα και τα 2 και παίζω το νέο update το NMS, και έχω και τα 2 προηγούμενα updates που δεν έχω παίξει ακόμα οπότε θα καταπιαστώ και με αυτά. Δεν με αφήνει να αγιάσω αυτό το παιχνίδι :p αν και οκ η αλήθεια έιναι ότι σιγά σιγά πάει για το ράφι του, ότι update και να κάνουν το βασικό παιχνίδι το χόρτασα, δεν έχει να μου προσφέρει πολλά παρά λίγες στιγμές υπενθύμισης για το πόσο γαμάτα πέρασα όταν πρωτοέπαιξα.

Το θέμα είναι ότι έκανε και το Βλαχέιμ content update και ίσως καταπιαστώ και με αυτό, αν και να πω την αλήθεια περισσότερο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα μου κάνει αυτό το παιχνίδι κέφι :p
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,441
Εχω ξεκινησει το saints row απο την Κυριακη. Καλο ειναιδ ενε ιναι τοσο κακκο οσο λενε. Πιστευω εφαγε το κραξιμο αδικα λογω στο epic store ενω αν εβγαινε ταυτοχρονα και στο steam θα πουλαγε πολυ περισσοτερο. Ο Τιm κατεστρεψε την Volition.!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,441
Αυτος φταιει! Ελεγε οτι με το να πληρωνει για να κανει προσωρινα αποκλειστικα τα παιχνιδια οτι οι εταιριες δεν θα χρειαζεται να ανησυχουν για τις πωλησεις. Πραγμα που φαινεται πως δεν ειναι αληθεια ! Μονο οι εταιριες που τις εχει αγορασει η microsoft οπως η bethesda δεν εχουν προβλημα γιατι η microsoft ειναι η μεγαλυτερη εταιρια τεχνολογιας στον κοσμο και εχει απειρα λεφτα!!
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893
Και αφού όλοι παίζετε είτε το BG3 είτε το starfield... είπα κι γω να παίξω το Jagged Alliance 3.

Νιώθω πρώτα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι το παιχνίδι το ευχαριστήθηκα γενικά. Ηταν το παιχνίδι του καλοκαιριού για μένα, έχοντας αφιερώσει σχεδόν τριψήφιο αριθμό ορών σε αυτό και θεωρώ ότι επιτέλους η σειρά βρήκε ξανά τον βηματισμό της.
Και το ξεκαθαρίζω γιατί τα παράπονα μου είναι έντονα.

Κάποια θετικά εν συντομία :
Οι tb μάχες είναι σε στιγμές πραγματικά απολαυστικές. H απόφαση να μη βάλουν ποσοστά επιτυχίας στις βολές ήταν σωστή . Σε αφήνει να καταλάβεις μόνος σου βάσει στατιστικών ποιος προορίζεται για καλός sniper ποιός για gun slinger κτλ κτλ Υπάρχει δε μεγάλη ποικιλία όπλων και πυρομαχικών με ορατές στο παιχνίδι διαφορές. Επίσης υπάρχει μεγάλος αριθμός από mercs με ξεχωριστές προσωπικότητες. ενώ υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης στην συμπεριφορά τους. Κάποιοι δε δέχονται να μπουν στην ομάδα σου επειδή δε χωνεύουν κάποιο άλλο μέλος, ενώ άλλοι μπορεί να φύγουν ξαφνικά για τους πιο απίθανους λόγους. Γενικά το παιχνίδι είναι δύσκολο όσο πρέπει για να μένει διασκεδαστικό. Αν βέβαια ξέρει κανείς με τι έχει να κάνει.

MINOR SPOILERS Τα αρνητικά τώρα (κάποια εκ των οποίων θα ήταν ίσως και λόγος να το παρατήσει κανεις):
Λίγο-πολύ θυμόμαστε το χιούμορ των JA. Cheesy και με αναφορές στην επικαιρότητα και στην pop κουλτούρα. Καλώς.
Λίγη όμως εγκράτεια δε βλάπτει. Βλέπετε, την πρώτη φορά που έχεις μήνυμα στο tablet που υποτίθεται κουβαλάει η ομάδα σου, το ανοίγεις και βλέπεις ότι είναι από τον "Νιγηριανό πρίγκηπα", σαφώς γελάς. Όταν μετά από λίγα λεπτά παίρνεις μήνυμα από τον "Γάλλο εκατομμυριούχο" πάλι γελάς...λιγότερο. Όταν μετά από πολύ λίγα λεπτά και εν μέσω μάχης έχεις μήνυμα από τον ηθοποιό που θέλει να ανοίξετε εστιατόριο, λαμπάκια αρχίζουν να ανάβουν!! Παρακάτω. Προφανώς το παιχνίδι ήταν ακόμα υπο ανάπτυξη όταν έσκασε η εισβολή στην Ουκρανία και το θέμα του έχει προφανώς πολλά κοινά με τα όσα ακούμε και βλέπουμε γύρω από την εισβολή. Όταν όμως μιλάμε για πολύ αληθινά και τραγικά περιστατικά, το να αποφασίσεις να ονομάσεις κάποιες από τις ανταγωνιστικές ομάδες στο παιχνίδι "Bach" "Mendelssohn" κτλ είναι νομίζω απλά κακόγουστο. Στη συνέχεια βάζουμε και μια πανδημία. Όχι περίεργο και έχει και ενδιαφέρον αρχικά. Μέχρι που...zombies... Δηλαδή έπρεπε και εδώ και σε αυτό το παιχνίδι να μπούν ζομπια με κάποιο τρόπο;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Α, και κάπου εκεί σκάει μύτη και μια Karen για να βρίσκεται 🤷‍♂️ Γενικά το χιούμορ του παιχνιδιού είναι σε πολλά σημεία άνοστο ως και ενοχλητικό.
Συνεχίζουμε. Έχεις λοιπόν να κάνεις με μισθοφόρους. Προφανώς για να πάρεις κάποιον και να τον κρατήσεις πρέπει να τον πληρώσεις. Λογικό. Η αμοιβές είναι σε ημερήσια βάση και μπορείς να κάνεις συμβόλαια λίγων ημερών ως και κάποιων εβδομάδων. Λογικό. Τους mercs όμως είσαι αναγκασμένος να τους ανανεώνεις ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ παντώντας μια αχρείστα μεγάλη σειρά από εντολές και accepts.Φανταστείτε τώρα σε ομάδες των 6 να πρέπει να κάνεις αυτή τη διαδικασία κάθε τόσο χωρίς να μπορείς να ανανεώνεις ομαδόν. 🤬
Πάμε παρακάτω στο χειρότερο απ΄ όλα. Όταν αρχίζεις μια αποστολή κινείσαι real time. Λογικό. Όταν σε εντοπίζουν πας tb και αρχίζει η μάχη. Λογικό. ΚΑΝΟΝΙΚΑ όταν τελειώνει η μάχη με εχθρούς που ήταν στο άμεσο οπτικό σου πεδίο γυρίζεις rt. Κάποιες φορές όμως συμβαίνει αυτό που το παιχνίδι αποκαλεί " enemy hidden movement". Μένεις με λίγα λόγια σε tb γιατί εχθροί που δε βλέπεις και δε σε βλέπουν ακόμα, σε πλησιάζουν. Καλείσαι λοιπόν να προετοιμαστείς ή να κινηθείς για να τους βρεις πρώτος. Καλά μέχρι εδώ. Έλα όμως που τις περισσότερες ίσως φορές αυτό ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Oι άλλοι ΔΕΝ κινούνται και κολλάς σε tb! Σε κάποια φάση είχα κολλήσει ακριβώς έτσι για να ανακαλύψω τελικά μετά από πολλά βασανιστικά ΜOVE και END TURN ότι είχαν μείνει 4 snipers ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ δίπλα ο ένας στον άλλο στην άλλη άκρη και δεν έκαναν καμία κίνηση να με βρουν!! Πραγματικά μιλάμε για βλακώδες λάθος από τους developers. Aν το έκαναν επίτηδες...τι να πω; O μόνος τρόπος να το αποφύγετε είναι ένα πολύ απλό mod που σε βγάζει από tb αυτόματα αν δεν υπάρχουν εχθροί πολύ κοντά σου. Ίσως βέβαια να το έχουν φτιάξει με κάποιο patch από τότε που τελείωσα γιατί είδα ότι το mod έχει αφαιρεθεί από τo workshop. Δεν ορκίζομαι.

Αυτά λοιπόν με το JA3. Ένα πολύ καλό παιχνίδι για τους θιασώτες των ΤB action παιχνιδιών που βάζει σωστές βάσεις για τη συνέχιση της σειράς, αλλά και με πολλά μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα και αβλεψίες που μπορούν να αφήσουν άσχημη γεύση στο στόμα.

(Έχω βασικά και άλλα θέματα αλλά ας μη το παραχe.. καλύτερα)

(Για το pathfinding δε σας είπα ε; Aς το αφήσουμε)
 
Last edited:

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,992
Το ειχα πιασει και γω για ενα φεγγαρι, ετσι για να θυμηθω τα νιατα μου.

Δυστυχως δε με κρατησε, ειχε πολλα QoL φαουλ, μερικα τα ανεφερες και συ
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
@tyrion395 ωραίος, ευχαριστούμε για την παρουσίαση. Αν θυμάμαι καλά είχαμε ζητήσει review code αλλά δεν πήραμε έγκαιρα απάντηση οπότε δεν μπορέσαμε να κάνουμε review.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,441
Τερματισα το saints row. Αν και συμφωνω πως τα προηγουμενα ηταν καλυτερα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε χαμος με αυτο και ελεγαν τοσοι πολλο οτι δεν το θα το παιξουν και δεν τους αρεσει. Ειχε πολυ δραση και καλα γραφικα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,963
Για κάποιο μυστηριώδη λόγο, έπαιξα το Anthem μέχρι τέλους (θεωρητικά μπορείς να συνεχίσεις με "raids", ειδικά αν έχεις παρέα, αλλά εντάξει είπαμε). Παρά τις εντελώς ξενέρωτες αποστολές και τις copy-paste αρένες, παρά τις μάχες που κατέληξαν τυπική διαδικασία μόλις συνειδητοποίησα ότι μπορώ να αγοράσω και να φορέσω (random) εξοπλισμό 40 level πάνω, και παρά το αναιμικό storytelling, η ΖΟΜΓΚΑΜΠΑΟΥΑ αίσθηση της Iron Man πτήσης, τα περιβάλλοντα και τα animations δεν με άφησαν να το παρατήσω στο πεντάωρο. Είναι καλό παιχνίδι; Οπωσδήποτε όχι. Θα σωζόταν από το overhaul του interface, των abilities κτλ. που ετοίμαζαν αλλά ακυρώθηκε; Όχι, αλλά ίσως ανέβαινε ένα σκαλοπάτι. Το προτείνω για τα 7-8 ευρώ που κοστίζει συνήθως σε sale (όσο το αγόρασα κι εγώ δλδ); Αν θέλετε να τσεκάρετε το τρομερό σύστημα πτήσης/κίνησης που έφτιαξαν, ίιιιισως. Αλλιώς ούτε καν, η ζωή είναι μικρή για τέτοιες μετριότητες.
5/10

Για να ξεπλύνω την καγκουριά του Anthem από το σύστημά μου (#diplhs) έβαλα να δω το Yorkshire Gubbins μια σκληρή γιατρέ-νομίζω-πως-τυφλώθηκα ρετροπιξελούμπα παλαιάς κοπής τίγκα στο σαχλούτσικο βρετανικό χιούμορ. Απλοϊκοί γρίφοι, τίμιο ημιερασιτεχνικό voice-acting, και τέσσερις ντιπ παλαβές ιστορίες με στοιχεία sci-fi. Έχει μια διακριτική indie γοητεία, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες χιουμοριστικές ρετροπιξελούμπες εκεί έξω, π.χ. The Darkside Detective. Ίσως η δημιουργός προσθέσει και μια τελευταία βινιέτα ως το τέλος της χρονιάς, ίσως και όχι. Όπως και να'χει δεν θα το πρότεινα, παρά μόνο για συλλεκτικούς λόγους.
6/10

Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου (και βάλε) επέστρεψα στο Deathloop για να του δώσω άλλη μια ευκαιρία να με κερδίσει. Αυτή τη φορά μπήκα στο νόημα, έπιασα δηλαδή το concept και την αισθητική του κόσμου του, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με το όλο εγχείρημα. Τα κίνητρα του πρωταγωνιστή και οι εκκεντρικές προσωπικότητες των "εχθρών" visionaries μου φαίνονται προσχηματικά, δεν νιώθω δηλαδή ότι το Blackreef είναι ένα "αληθινό" μέρος και όσα έγιναν και γίνονται εκεί στέκουν απόλυτα. Μοιάζει γενικά σαν ένα game που έχει χτιστεί "ανάποδα". Αποφάσισε, δηλαδή, η Arcane να φτιάξει ένα "roguelike FPS", όπως περίπου το Mooncrash DLC του Prey, χώρισε τη δράση σε λούπες, στρούμφισε πάλι ένα δαιδαλώδες level design-σπεσιαλιτέ της, έβαλε cool abilities σαν του Dishonored και είπε εδώ είμαστε! Μετά ζήτησε από γραφιάδες και αρτίστες να χτίσουν ένα κόσμο που να ψιλοδικαιολογεί αυτό το concept και να πλαισιώνει το μηχανικό μέρος τους πράγματος.
Το αποτέλεσμα έχει τη φάση του, προσφέρει σημαντικές ελευθερίες στον παίκτη που γουστάρει να εξερευνά και να πειραματίζεται, αλλά οι χαρακτήρες, το lore, και η πλοκή δεν με πολυτραβάνε να "δω παρακάτω". Για μένα είναι από τις περιπτώσεις όπου το σκορ των Steam reviews είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματική αξία του game από το metacritic του.
(7.5/10 ως τώρα, λογικά είμαι λίγο μετά τα μισά)
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,023
Εκτός από το αρχαιότερο "παιχνίδι", αυτόν τον καιρό παίζω και τον Βλάσφημο τον 2ο μετά (και) από προτροπή του @Borracho. ;)

Γίνεται ακόμα πιο ατμοσφαιρικό έχοντας ρυθμίσει την ομιλία στα Ισπανικά (με Αγγλικούς υπότιτλους). Μερικοί από τους ηθοποιούς που δάνεισαν τη φωνή τους φαίνεται να έχουν μπει πραγματικά στο πετσί του ρόλου... :Ρ

Το κοντέρ δείχνει 16 ώρες και έχω εξερευνήσει το 40+% του χάρτη. Έχω φάει μπαμπέσικα και τους 3 πρώτους γκάρντιανς και προσπαθώ να βρω περισσότερα μυστικά για να αναβαθμίσω τον χαρακτήρα μου και να προχωρήσω περισσότερο.

Το παίγνιο είναι όντως καλύτερο από το 1ο, όπως ανέφερε και ο @Adhan και φαίνεται πιο ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς. Αξίζει να το δοκιμάσετε!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,619
Ασχολήθηκα λίγο με το NMS και το τελευταίο update, αλλά ήταν σφηνάκι, νομίζω ότι πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να χαρώ στο παιχνίδι και μάλλον θα το παρατήσω γενικά. Η χαρά μου στο παιχνίδι αυτό ήταν η εξερεύνηση, οπότε αν θα ξανά ασχοληθώ στο μέλλον θα είναι αν βάλουν διαφορετικά biomes στους ίδιους πλανήτες ή/και cavern system biomes κτλ. Αλλά γενικά νομίζω χόρτασα.

Από την άλλη το Quake 2, αν και ξεπέταξα μπαμ μπαμ το main campaign και έπιασα το Call of the Machine που είναι το νέο που έφτιαξαν για το remaster, και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απλά απίστευτο, ενώ το main έπαιζα για την νοσταλγία (αν και πολλά δεν τα θυμόμουν από ένα σημείο και μετά) το νεο episode απλά με κάνει να επιστρέφω και να αποζητάω να παίξω. Έχω να νιώσω έτσι για το Quake 2 από τότε που έπαιξα πρώτη φορά στην εποχή του.

q2n.jpg
q2n2.jpg
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
Ποιος να το περίμενε ότι το Quake 2 θα ήταν ακόμη φρέσκο και επίκαιρο τόσα χρόνια μετά!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,543
To σκληρό έπος BG3 μονοπωλεί τον αστεία ελάχιστο ελεύθερο γκέημινγκ χρόνο μου.

Είναι σχεδόν απίστευτο το πώς, ακόμη και για ένα quest να μπεις, αισθάνεσαι πως έχεις ζήσει μια ολοκληρωμένη μίνι-D & D περιπέτεια. Και καθώς στα γεράματα έχω απαλλαγεί από τα εφηβικά άγχη του 'τέλειου' playthrough (δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα) χαίρομαι πολύ να το φέρνω εντελώς στα μέτρα μου. Ομαδάρα με Karlach, Wyll και Gale και κάμουμε σκληρότατα μπάχαλα στις ερημιές.

Σφηνάκια Blasphemous 2, άρρωστα όμορφο και με τόσο ατμοσφαιρική ηχητική επένδυση που άνετα αράζεις στην πόλη και αφήνεις τις μελαγχολικές φλαμένκο κιθάρες του να σε ταξιδέψουν.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,619
Ποιος να το περίμενε ότι το Quake 2 θα ήταν ακόμη φρέσκο και επίκαιρο τόσα χρόνια μετά!
Βοηθάει ότι ήταν από τα πρώτα "σύγχρονα" FPS πιστεύω, με ποιο σύγχρονο map making όπως το νέο επεισόδιο, μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στα μοντέρνα boomer shooters.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,023
Σφηνάκια Blasphemous 2, άρρωστα όμορφο και με τόσο ατμοσφαιρική ηχητική επένδυση που άνετα αράζεις στην πόλη και αφήνεις τις μελαγχολικές φλαμένκο κιθάρες του να σε ταξιδέψουν.

Βρε άστα αυτά και πιάσε τη σπάθα! :Ρ

Εν τω μεταξύ, έχω τρελαθεί στις εξομολογήσεις... Για κάποιο λόγο, σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να ανακτάς πάντα το Guilt ακόμα κι αν επιστρέψεις στον τόπο που πέθανες την τελευταία φορά. Bug ή feature; Δεν θυμάμαι αν είχε γράψει κάτι ο @Adhan στο review.
 
Top Bottom