What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Το Empyrion ανήκει στην κατηγορία "ακατέργαστο διαμαντάκι" , με low budget (αλλά αξιοπρεπέστατο) τεχνικό τομέα αλλά πολύ βαθύ και fun gameplay. Κλάσης ανώτερο από το NMS κατά την γνώμη μου, με πολλές ιδιοτροπίες όμως. Και όλες τις ασθένειες των survival (καμία κατεύθυνση, αχανής και αχρείαστα τεράστιος κόσμος, κάνε-ότι-θες και αμα θες βρες νόημα από ένα σημείο και μετά κτλ.) Αφού το συνηθίσεις παίζεις το Reforge Eden mod φυσικά, λογικά τέλος του χρόνου θα βγει και η έκδοση 2.0 με άπειρο φρέσκο πράμα.
κάπως έτσι το νοιώθω, ναι, μου θύμισε πολύ το Darkout είναι η αλήθεια, ένα γενικό στόρι κάπου εκεί έξω και κάνε ότι αγαπάς μετά.

Παράτησα το tutorial γιατί είδα ότι το έχω το πράμα, μετά από τόσα σαρβάιβορ, και ξεκίνησα ένα κανονικό παιχνίδι.

Δεν έχω εξερευνήσει όσο θα ήθελα, δεν είχα χρόνο, αλλά είχα μια ελπίδα για περισσότερα salvageable wreckage στον κόσμο.

Stamatimenos

Death Knight
Ξεκίνησα Fallout London και έχω να δηλώσω ότι με κέρδισαν τα cybernetic περιστέρια. :gap:

Also, expose ton @shredder που ενώ μιλούσαμε για τα ELEX τα άφησε για να ξεκινήσει japanίλες.

Great0ldOne

Kraken
Staff member
Είχα σκοπό να καθαρίσω λίγο backlog στη χαλαρότητα του καλοκαιριού, αλλά πολλές σκοτούρες και προβλήματα στην καθημερινότητα και καταλήγω να μην έχω διάθεση για "σοβαρό" single-player gaming παρόλο που αντικειμενικά έχω το χρόνο, μόνο λίγο multiplayer κάψιμο με φίλους. Παρόλα αυτά, κάτι κατάφερα.

The Case of the Golden Idol: Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι περίπου στην ίδια λογική με το Return of the Obra Dinn, όπου πρέπει να συνδυάσεις διάσπαρτες πληροφορίες για να αποκτήσεις εικόνα του τι συνέβη στα σκηνικά που βλέπεις. Ιδιαίτερη αισθητική, σχεδόν μοναδική αν και σίγουρα δεν είμαι ειδικός σε τεχνοτροπίες ζωγραφικής, πάντως δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Φυσικά καθώς προχωράς τα cases γίνονται όλο και πιο περίπλοκα, και προσωπικά τα βρήκα μπαστούνια περίπου στα μισά και κατέφυγα σε guides για να δω την ιστορία, που έχει τουλάχιστον ένα καλούτσικο twist. Συνολικά, δεν με τράβηξε όσο θα ήθελα, βγάζει ένα παράξενο vibe "αν δεν σου αρέσει, απλά δεν είσαι αρκετά ψαγμένος gamer". 6.5/10.

Observer: System Redux: Εδώ μάλιστα. Παρά τις κάποιες αδυναμίες στο pacing, μιλάμε για πραγματικό cyberpunk storytelling, όχι αστεία. Και το casting του Rutger Hauer ήταν απλά stroke of genius. Μπορεί να σε βυθίσει πραγματικά στον κόσμο του. Είναι και το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με raytracing στο on (το είχα δοκιμάσει και στο Forza Horizon 5 αλλά κυριολεκτικά δεν κατάλαβα καμία διαφορά, και επειδή εκεί το high framerate είχε σημασία, δεν υπήρχε πραγματικά κανένας λόγος να χάνω 30-40% απόδοση)., αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι σκηνές που κατάλαβα κάποια διαφορά με το μάτι. 8.5/10.

Samorost 3
: Δεν ξέρω πώς ξέμεινε στο backlog αυτό το διαμαντάκι. Κλασική Amanita στα καλύτερά της, charming as charming can be. 9/10.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Ελπίζω να αντέχει το Joystick!!

(Και δεν είσαι νουμπάς με πληκτρολόγιο!!!!! :p:p)

Εντάξει, πλάκα έκανα λόγω των Ολυμπιακών του Παρισιού... Δεν το πάλευα το συγκεκριμένο παίγνιο αλλά έχω αναμνήσεις από δαύτο (και μερικά σπασμένα joystick Quickshot ΙΙΙ :Ρ). Έβαζα σάλιο στις βεντούζες του Quickshot για να μην ξεκολλάει από το τραπέζι με τα πέρα-δώθε του μοχλού όταν έτρεχε ο αθλητής. Φαντάζομαι να έκανα κάτι αντίστοιχο τώρα με κάποιο gamepad και με πιάνουν τα γέλια... Πόσο γκέι... :Ρ

Stamatimenos

Death Knight
Έφτασα στο King's Cross station στο Fallout London, ψιλοαπογοητεύτηκα που δε βρήκα ένα σκελετό με γυαλιά να σέρνει ένα καροτσάκι με το σκελετό ενός πουλιού σε κλουβί κάπου εκεί ανάμεσα στις πλατφόρμες 9 και 10, αλλά δε πειράζει συνεχίζουμε, από references έχει μπόλικα το mod, και ειδικά σε James Bond.

akarthis

Half-Ogre
Ξεκίνησα Fallout London και έχω να δηλώσω ότι με κέρδισαν τα cybernetic περιστέρια. :gap:

Also, expose ton @shredder που ενώ μιλούσαμε για τα ELEX τα άφησε για να ξεκινήσει japanίλες.
Καλο ειναι? Εχω τοσα παιχνιδια που περιμενουν και προσπαθω να το καθυστερησω λιγο.

Stamatimenos

Death Knight
Καλο ειναι? Εχω τοσα παιχνιδια που περιμενουν και προσπαθω να το καθυστερησω λιγο.
Είναι, έχει αρκετά side areas με το καθένα να έχει δικό του κυρίαρχο faction και questline, αλλά θέλει λίιιιγο στρώσιμο ακόμα, υπάρχουν quests π.χ. που δε προχωράνε χωρίς console commands.

Stamatimenos

Death Knight
Τέλος το Fallout London, μετά από περίπου 40 ώρες. Hint χωρίς spoiler: Στο τελευταίο boss έχετε μόνο melee όπλο, οπότε βάλτε μερικά perk points εκεί.

vtheofilis

Death Knight
1723327177213.png

Έχουμε και λέμε:

Stardew Valley

Έχω ξεπεράσει τις 100 ώρες, και βρίσκομαι στο τέλος του 3ου ( in-game ) έτους. Έχω περάσει 34 mods, κάποια από αυτά τα λες QoL, κάποια τα λες cheat, αλλά προσωπικά, το προτιμώ έτσι. Σκέφτομαι να ξεκινήσω νέα φάρμα από την αρχή, με κάποια community expansions περασμένα ( Stardew Valley Expanded, Ridgeside Village ).

The Elder Scrolls: Arena

Βγήκα σχετικά εύκολα από το αρχικό μπουντρούμι, και το παιδεύω. Δεν ξέρω αν θα τελειώσω το main quest. Για παραπέρα, δεν το βλέπω.

Quake Enhanced Edition/Armored Core: Project Phantasma/ Ace Combat 3/Wing Commander

Ασχολούμαι λιγότερο με αυτά, μεταξύ των άλλων 2, κυρίως όταν θέλω κάτι με πιο πολλή δράση.

Last edited:

nitro912gr

Tarrasque
τι launcher είναι αυτός; γιατί βαρέθηκα με τον ξεχασμένο από τον θεό Galaxy

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Leisure Suit Larry reloaded.
Τίμιο ρημεηκ του αρχικού παιχνιδιού, με απλούς γρίφους, μέτρια γραφή και τον πητ παπαδάκο σε ρόλο έκπληξη (Al Lowe).
6,5/10

Leisure Suit Larry Wet Dreams Don't Dry.
Νέα ομάδα, δίχως τον Al Lowe να δείχνει το όραμα.
Κατεμέ είναι καλύτερο από το ριμεηκ.
Διαθέτει ωραίους γρίφους (παραμένουν αρκετά βατοί ως προς την δυσκολία τους) σενάριο που καυτηριάζει στο έπακρο τα σημερινά δρώμενα της εποχής μας και αρκετές φορές βρέθηκα να χαχανίζω με τις διαφορές ατάκες που πέφτανε εδώ και εκεί.
8/10

20240731095117_1.jpg
20240803125508_1.jpg

Last edited:

vtheofilis

Death Knight
τι launcher είναι αυτός; γιατί βαρέθηκα με τον ξεχασμένο από τον θεό Galaxy
Ο Playnite.
Είναι library manager. Ουσιαστικά κάνει αυτό που ξεκίνησε να κάνει το Galaxy ( ένας launcher για όλα τα παιχνίδια ) πριν το Galaxy. Σημειωτέων ότι δεν υποκαθιστά τον Steam Client πχ για τα παιχνίδια του Steam. Ξεκινάς το παιχνίδι από το Playnite, και αυτό ξεκινάει αυτόματα πρώτα τον launcher και μετά το παιχνίδι. Όταν κλείσεις το παιχνίδι, κλείνει και ο launcher.
Μπορείς να περάσεις παιχνίδια από τις πιο γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και κανονικά αντίτυπα ( δισκάκια ). Επίσης μπορείς και να συνδέσεις console accounts ( με τα κατάλληλα add on ) και να παίξεις παιχνίδια μέσω emulator.
Έχει πολλές δυνατότητες, που τις αυξάνουν ακόμα περισσότερο τα πρόσθετα του.

nitro912gr

Tarrasque
Ο Playnite.
Είναι library manager. Ουσιαστικά κάνει αυτό που ξεκίνησε να κάνει το Galaxy ( ένας launcher για όλα τα παιχνίδια ) πριν το Galaxy. Σημειωτέων ότι δεν υποκαθιστά τον Steam Client πχ για τα παιχνίδια του Steam. Ξεκινάς το παιχνίδι από το Playnite, και αυτό ξεκινάει αυτόματα πρώτα τον launcher και μετά το παιχνίδι. Όταν κλείσεις το παιχνίδι, κλείνει και ο launcher.
Μπορείς να περάσεις παιχνίδια από τις πιο γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και κανονικά αντίτυπα ( δισκάκια ). Επίσης μπορείς και να συνδέσεις console accounts ( με τα κατάλληλα add on ) και να παίξεις παιχνίδια μέσω emulator.
Έχει πολλές δυνατότητες, που τις αυξάνουν ακόμα περισσότερο τα πρόσθετα του.
ακριβώς αυτό που περίμενα να μου δώσει ο Galaxy δηλαδή, μια χαρά. Πάω να το κατεβάσω.

shredder

Death Knight
Τερματισα το KINGOM HEARTS FINAL MIX . Ειναι η δευτερη φορα που το παιζω καθως πρωτη φορα ηταν το 2006 που επαιξα την εκδοση του ps2 με το PCSX 2 PS2 EMULATOR στο pc. Οπως και τοτε εται και τωρα 18 χρονια μετα εχω να πω πως το παιχνιδι δεν ειναι τοσο καλο. Ο λογος ειναι πως σε καποιεσ πιστεσ εχει πολλη εξερευνηση και μπορει να χρειαστει ωρες για να βρεις αυτο που ψαχνεις η που πρεπει να πας. Θα ηταν πολυ καλυτερο αν ειχε μονο δραση.
Τα γραφικα του ΧΑΛΙΑ! Ελαχιστη βελτιωση απο του ps2. Και τοτε το 2006 ολα τα παιχνιδια ειχαν χαλια γραφικα γιατι τα pc δεν ηταν τοσο δυνατα οσο σημερα . Αλλα για 2024 τετοια γραφικα ειναι απαραδεκτα!!! Συνεχιζω με KINGOM HEARTS CHAIN OF MEMORIES HD το οποιο και αυτο εχω παιξει εδω και πανω απο 10 χρονια στο pc με psp emulator.

Stamatimenos

Death Knight
@shredder το καινούριο Kingdom Hearts το καθυστερούν επίτηδες γιατί περιμένουν Unreal Engine 6, να ξέρεις. Ετοιμάσου για αναβάθμιση.

shredder

Death Knight
Με 5 θα ειναι το καινουργιο. Εχω ακομα να παιξω αλλα 6(chain of memories ,2 birth by sleep, Dream Drop Distance 0.2 birth by sleep.

Stamatimenos

Death Knight
Κατάφερα για πρώτη φορά στο Svarog's Dream να τελειώσω το personal quest του Jan, ενός από τους αρχικούς χαρακτήρες. Αυτό περιλαμβάνει το να μαζέψεις 15k, να εξαγοράσεις την ελευθερία του αδερφού του και να πας να τον βρεις για να σου δώσει ένα πολύ τίμιο σπαθί.
To game είναι αρκετά δύσκολο αλλά ταυτόχρονα εύκολο όταν το μάθεις, αρκεί να επιλέγεις σοφά τις μάχες σου. Το παίζω στο hard και ironman mod. Και στο easy να το παίξει κανείς θεωρώ ότι δεν έχει νόημα χωρίς ironman mode, κάτσε ζήσε με τις επιλογές σου ξερωγώ, άλλωστε είναι γκέιμ που δε μπορείς να πεθάνεις, kinda.

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Παίζω αυτή την περίοδο Horizon Forbidden West και μπορώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι αρκετά. Και πάλι οι μάχες με τις μηχανές είναι το highlight του παιχνιδιού.

Top Bottom