Stamatimenos
Death Knight
Δοκίμασα αυτό το συγκεκριμένο στο Icewind Dale EE σε Core rules και πιάνει.@Stamatimenos αλήθεια; Και αναρωτιόμουν αν είναι εφικτό solo playthrough στα Icewind Dales (και στα δύο) και ήμουν για αγορά μεταξύ αυτών ή των Dungeon Sieges και πήρα τα τελευταία επειδή ήταν φθηνότερη επιλογή και μάλλον και ασφαλέστερη. Διάβασα ότι τα Icewind Dales είναι πιο "αυστηρά σε κανόνες", π.χ. το τάδε είδος εχθρού θέλει ζημιά απ' το τάδε υλικό όπλου, ή skeletons μόνο με hammers! Και πού ξέρω εγώ τί θα συναντήσω; Δηλαδή θα πρέπει να κουβαλάω απ' όλα;!! Ισχύει αυτό;
Για τα Baldur's Gate δεν το σκέφτομαι, δεν μπορώ τόσα κείμενα. Διαβάζω στην καθημερινότητά μου, αλοίμονο να διαβάζω και στα games μου...

Beamdog Forums - Sorcerer Guide/Solo Walkthrough and the RIGHT Spell Choices
You've chosen well young padawan. You picked a great kit that only gets better as you level, obviously, but they scale VERY WELL. The best part about it is...
Πέρα από αυτό, γενικά στα Icewind Dale/Baldur's Gate η φάση με τα weapon types δεν είναι τόσο εξειδικευμένη, συνήθως περισσότερη σημασία έχει το enhancement του όπλου (κάποιοι εχθροί είναι immune σε non-magic weapons), αλλά γενικά αρκεί το να κρατάει ο κάθε χαρακτήρας το καλύτερο όπλο που βρίσκεις και ταιριάζει στα proficiency του, δε χρειάζεται να αλλάζεις όπλα συχνά. Συνήθως τα cleric spells είναι που θέλουν κατάλληλη προετοιμασία ανάλογα το encounter.
Last edited: