By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mε τη καμία δεν είναι χάλια τα γραφικά αν τα κάνεις σύγκριση με την έκδοση του PS3 που και εκεί μου άρεσαν πολύ προσωπικά. Βελτιωμένα πολύ μου φαίνονται. Αλλαξαν κάτι άλλο στο gameplay ή δεν έχεις άποψη; Στα σχόλια στο steam λέει πως και αυτό έχει βελτιωθείΤερματισα το Loli pop repop! Οπως ειπα εκτος απο τα γραφικα που ειναι χαλια
Αργησε λιγάκι...Κοντεύει να ανακοινωθεί το επόμενο CoD...Ξεκίνησα Black Ops 6 ώστε να βγάλουμε και ένα review, ενώ κάποια στιγμή ευελπιστώ να γράψω δυο λόγια και για το Marvel Rivals.
Στο gameplay τι να αλλαξουν? Δεν το ειχα παιξει μεχρι τωρα γιατι δεν ειχε βγει σε pc. Αλλα ηταν πολυ καλο οπως ειπα με πολυ δραση και σφαγη ζομπι! Επισης χτες ξεκινησα το Hell blade 2 το οποιο ειναι το ακριβως αντιθετο με το Loli Pop. Δηλαδη εχει γραφικαρες με ολα very high 1440p 60 fps με TSR αλλα σαν παιχνιδι δεν ειναι καλο γιατι την περισσοτερη ωρα απλα περπατας και εχει ελαχιστες μαχες.Mε τη καμία δεν είναι χάλια τα γραφικά αν τα κάνεις σύγκριση με την έκδοση του PS3 που και εκεί μου άρεσαν πολύ προσωπικά. Βελτιωμένα πολύ μου φαίνονται. Αλλαξαν κάτι άλλο στο gameplay ή δεν έχεις άποψη; Στα σχόλια στο steam λέει πως και αυτό έχει βελτιωθεί
Πέρα του Nioh που παλεύω να βγάλω το DLC παίζοντας παράλλα NG+ μπας και πάρω κανένα level ξεκίνησα και Tekken 8 που μου το έκανε δώρο ο κουμπάρος και η κουμπάρα μου
Εσκασε και άλλο τρομερό δώρο σήμερα, η αδερφή μου μου έδωσε το Switch της οπότε όλο και κάτι θα ξεκινήσω εκεί, με πιο πιθανό το Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy
Παίζει να γράψεις και για το squid game event σε αυτό?
Εχουν βελτιώσει το gameplay πολύ απ'οτι λένε. Κυρίως χειρισμό και κάμερα. Και όντως το παιχνίδι είχε βγει μόνο σε ps3/xbox 360 και ήταν πολύ δυσεύρετο κιόλας. Το έψαχνα χρόνια να το πάρω σε μία από τις δύο κονσόλες αλλά δεν το έβρισκα. Ψηφιακά δεν μπορούσες να το αγοράσεις επίσης. Οι ηλίθιοι τώρα πάλι το βγάλανε physical μόνο μέσω limited run...Στο gameplay τι να αλλαξουν?
Αρα λογικά θα είναι για περιορισμένο διάστημα αυτό. Εχω δει κάτι τρέιλερ βασικά έχουν βάλει τα κουστούμια των φρουρών και των διασήμων. Η απορία μου είναι αν έχουν βάλει κάποιο mini game από τη σειρά. Νομίζω βάλανε το κόκκινο/πράσινο φως. Δεν θα πω λεπτομέρεις πως παίζεται γιατί πρέπει να το δεις αυτό το έπος!Το βλέπω που τρέχει αλλά δεν έχω δει το Squid Game οπότε δεν καταλαβαίνω πολλά. Έχει battle pass που ξεκλειδώνει διάφορα πράγματα σχετικά με την σειρά. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση μπορώ να τσεκάρω και να σου πω.
Προσπάθησα να ξαναπαίξω το Pillars of Eternity 1 αλλά ενώ μου αρέσει πολύ, δεν ήμουν στο σωστό mood και απλά δοκίμασα 3-4 builds ξανα-ξεκινώντας το παιχνίδι κάθε φορά και παίζοντας από την αρχή μέχρι το Defiance Bay και ύστερα το παράτησα. Αν δεν έχεις πραγματική διάθεση να χωθείς στη φάση του πλήρως είναι απάλευτο.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕ!!!1έναΚαι ναι, κατάφερα να τελειώσω το Half-Life 2!!!!! Είχε τα θεματάκια του αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε!!!
Και ναι, κατάφερα να τελειώσω το Half-Life 2!!!!! Είχε τα θεματάκια του αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε!!!