What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

shredder

Death Knight
Τερματισα το Loli pop repop! Οπως ειπα εκτος απο τα γραφικα που ειναι χαλια το παιχνιδι ειναι καλο με αμετρητα ζομπι για σφαξιμο!

tommas

Umber Hulk
Sign me up! The Ultimate Sacrifice Come get some PCMaster Veteran
Τελείωσα το Redemption Reapers.

Τίμιο TRPG σε dark medieval fantasy setting με ωραία μάχη και καλό progression system.

Κύριο μειονέκτημά του (για παιχνίδι του είδους) ότι παίζεις μόνο με 5 χαρακτήρες/units σε όλο το game αλλά εγώ το βρήκα ιδανικό για ένα playthrough και πάμε γι' άλλα.

Chosen Undead

Death Knight
Τερματισα το Loli pop repop! Οπως ειπα εκτος απο τα γραφικα που ειναι χαλια
Mε τη καμία δεν είναι χάλια τα γραφικά αν τα κάνεις σύγκριση με την έκδοση του PS3 που και εκεί μου άρεσαν πολύ προσωπικά. Βελτιωμένα πολύ μου φαίνονται. Αλλαξαν κάτι άλλο στο gameplay ή δεν έχεις άποψη; Στα σχόλια στο steam λέει πως και αυτό έχει βελτιωθεί

Πέρα του Nioh που παλεύω να βγάλω το DLC παίζοντας παράλληλα NG+ μπας και πάρω κανένα level ξεκίνησα και Tekken 8 που μου το έκανε δώρο ο κουμπάρος και η κουμπάρα μου:cool:
Εσκασε και άλλο τρομερό δώρο σήμερα, η αδερφή μου μου έδωσε το Switch της οπότε όλο και κάτι θα ξεκινήσω εκεί, με πιο πιθανό το Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy

Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Ξεκίνησα Black Ops 6 ώστε να βγάλουμε και ένα review, ενώ κάποια στιγμή ευελπιστώ να γράψω δυο λόγια και για το Marvel Rivals.

bald_killer

Death Knight
Ξεκίνησα Black Ops 6 ώστε να βγάλουμε και ένα review, ενώ κάποια στιγμή ευελπιστώ να γράψω δυο λόγια και για το Marvel Rivals.
Αργησε λιγάκι...Κοντεύει να ανακοινωθεί το επόμενο CoD...

shredder

Death Knight
Mε τη καμία δεν είναι χάλια τα γραφικά αν τα κάνεις σύγκριση με την έκδοση του PS3 που και εκεί μου άρεσαν πολύ προσωπικά. Βελτιωμένα πολύ μου φαίνονται. Αλλαξαν κάτι άλλο στο gameplay ή δεν έχεις άποψη; Στα σχόλια στο steam λέει πως και αυτό έχει βελτιωθεί

Πέρα του Nioh που παλεύω να βγάλω το DLC παίζοντας παράλλα NG+ μπας και πάρω κανένα level ξεκίνησα και Tekken 8 που μου το έκανε δώρο ο κουμπάρος και η κουμπάρα μου:cool:
Εσκασε και άλλο τρομερό δώρο σήμερα, η αδερφή μου μου έδωσε το Switch της οπότε όλο και κάτι θα ξεκινήσω εκεί, με πιο πιθανό το Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy
Στο gameplay τι να αλλαξουν? Δεν το ειχα παιξει μεχρι τωρα γιατι δεν ειχε βγει σε pc. Αλλα ηταν πολυ καλο οπως ειπα με πολυ δραση και σφαγη ζομπι! Επισης χτες ξεκινησα το Hell blade 2 το οποιο ειναι το ακριβως αντιθετο με το Loli Pop. Δηλαδη εχει γραφικαρες με ολα very high 1440p 60 fps με TSR αλλα σαν παιχνιδι δεν ειναι καλο γιατι την περισσοτερη ωρα απλα περπατας και εχει ελαχιστες μαχες.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Παίζει να γράψεις και για το squid game event σε αυτό?

Το βλέπω που τρέχει αλλά δεν έχω δει το Squid Game οπότε δεν καταλαβαίνω πολλά. Έχει battle pass που ξεκλειδώνει διάφορα πράγματα σχετικά με την σειρά. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση μπορώ να τσεκάρω και να σου πω.

Chosen Undead

Death Knight
Στο gameplay τι να αλλαξουν?
Εχουν βελτιώσει το gameplay πολύ απ'οτι λένε. Κυρίως χειρισμό και κάμερα. Και όντως το παιχνίδι είχε βγει μόνο σε ps3/xbox 360 και ήταν πολύ δυσεύρετο κιόλας. Το έψαχνα χρόνια να το πάρω σε μία από τις δύο κονσόλες αλλά δεν το έβρισκα. Ψηφιακά δεν μπορούσες να το αγοράσεις επίσης. Οι ηλίθιοι τώρα πάλι το βγάλανε physical μόνο μέσω limited run...
Από τα τελευταία console exclusives που είχαν απομείνει από αυτή τη γενιά. Aλλο κάστρο που έπεσε είναι αυτό
Μακάρι να βγει και το Wet κάποια στιγμή

Το βλέπω που τρέχει αλλά δεν έχω δει το Squid Game οπότε δεν καταλαβαίνω πολλά. Έχει battle pass που ξεκλειδώνει διάφορα πράγματα σχετικά με την σειρά. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση μπορώ να τσεκάρω και να σου πω.
Αρα λογικά θα είναι για περιορισμένο διάστημα αυτό. Εχω δει κάτι τρέιλερ βασικά έχουν βάλει τα κουστούμια των φρουρών και των διασήμων. Η απορία μου είναι αν έχουν βάλει κάποιο mini game από τη σειρά. Νομίζω βάλανε το κόκκινο/πράσινο φως. Δεν θα πω λεπτομέρεις πως παίζεται γιατί πρέπει να το δεις αυτό το έπος!

Last edited:

ebon page

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral PCMaster Veteran
Τερμάτισα την Tomb Raider τριλογία (2013, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider).

Είχα ξαναπαίξει το πρώτο όταν είχε βγει, αλλά το πέρασα ένα γρήγορο playthrough να ξανά θυμηθώ ιστορία/χαρακτήρες κτλ.

Σε γενικές γραμμές ωραία παιχνίδια όταν η Lara είναι Lara και κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους, δηλαδή να εξερευνάει tombs, σπηλιές, να πραγματοποιεί άλματα και να σκαρφαλώνει ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Η ιστορία/υπόθεση των παιχνιδιών δεν είναι καμιά φοβερή ή πρωτότυπη, όπως άλλωστε και σε κανένα Tomb Raider (ακόμα και τα παλιά).

Δεν μου άρεσαν τα εξής:

- Η πολύ μεγάλη έμφαση στην μάχη σε βάρος της εξερεύνησης και επίλυσης γρίφων. Υπάρχουν σημεία που τα παιχνίδια μετατρέπονται σε shooter με την Lara να μπαίνει σε Rambo mode και να σφάζει ορδές εχθρών.

- Η ύπαρξη xp και skill points. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή των developer να προσθέτουν "rpg στοιχεία" στα παιχνίδια τους όταν αυτά δεν εξυπηρετούν απολύτως τίποτα. Άχρηστα skills που ελάχιστη ή και καμία διαφορά δεν φέρνουν στο gameplay. Θέλεις να δώσεις νέα skills στην Lara, καν' το μέσα από την εξέλιξη της ιστορίας (πχ βρίσκεις ένα κομμάτι armor, το φοράς, τρως λιγότερο damage ή βρήκες σκοινί, μπορείς να ρίχνεις rope arrows).

- Η ύπαρξη δεκάδων ή χειρότερα εκατοντάδων collectables. Κάθε 10 μέτρα μπροστά σου βρίσκεις artifacts, relics, έγγραφα, ηχητικά ντοκουμέντα και χίλιες δυο άλλες βλακείες που σε αποσπούν από την ροή του παιχνιδιού. Ναι και στα παλιά Tomb Raider υπήρχαν secrets, αλλά ήταν οργανικά τοποθετημένα και πάντα αποτελούσαν μια επιβράβευση στην προσπάθεια σου να εξερευνήσεις διεξοδικά τον χάρτη. Τώρα όλα αυτά τα collectables αποτελούν ένα mini-game και περισσότερο μοιάζουν με fetch quests δίχως να δίνουν κάποιο ουσιώδες reward (βασικά δίνουν απλά xp που είναι άχρηστο).

- To crafting. Δεν έφταναν τα εκατοντάδες collectables, έχουμε και δεκάδες crafting materials να μαζέψουμε (φτερά, κλαδάκια, βατόμουρα, δέρματα, ορυκτά κτλ). Το πρόβλημα είναι πως το loot είναι τόσο πλούσιο και γενναιόδωρο που σπάνια θα κραφτάρεις κάτι. Ίσως να είναι πιο χρήσιμο στις υψηλότερες δυσκολίες, αλλά στο default που έπαιξα εγώ δεν βρήκα κάποια ουσιαστική χρησιμότητα.

Παρ' αυτά σε γενικές γραμμές είναι ευχάριστα παιχνίδια. Τα γραφικά είναι πανέμορφα, η Lara είναι κούκλα και όταν κάνει τα δικά της εξερευνώντας τα διάφορα tombs ξυπνάει μέσα σου ο Indiana Jones. Από τα τρία παιχνίδια πιο πολύ μου άρεσε το τελευταίο, το Shadow. Έχει πιο δεμένη ιστορία, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην εξερεύνηση και η περιοχή που εκτυλίσσεται το παιχνίδι θυμίζει περισσότερο τα παλιά Tomb Raider.

Ένα 7/10 από μένα σαν τριλογία.

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Τελείωσα κι εγώ το Shadow Of The Tomb Raider την τελευταία μέρα του 2024 κι έχω παίξει και τα προηγούμενα της τριλογίας. Γενικά μου άρεσαν πολύ και στο τελευταίο ιδιαίτερα το setting. Όμως συμφωνώ ότι σε αποπροσανατολίζει πολύ από την ιστορία όλη αυτή η φάση των collectibles, ενώ και τα skills στο 90% τα έπαιρνα για να τα παίρνω χωρίς να με βοηθάνε πραγματικά. Το crafting έχει κάποιο νόημα για ειδικά βέλη η πυρομαχικά πχ, αλλά για τα ρούχα επίσης δεν πολυπαίζει σημασία. Συγκεκριμένα στο Shadow θα έβαζα ένα 8/10 και γενικότερα στην τριλογία ένα 8.5 / 10 γιατί πραγματικά πέρασα πολύ ωραία.

Stamatimenos

Death Knight
Προσπάθησα να ξαναπαίξω το Pillars of Eternity 1 αλλά ενώ μου αρέσει πολύ, δεν ήμουν στο σωστό mood και απλά δοκίμασα 3-4 builds ξανα-ξεκινώντας το παιχνίδι κάθε φορά και παίζοντας από την αρχή μέχρι το Defiance Bay και ύστερα το παράτησα. Αν δεν έχεις πραγματική διάθεση να χωθείς στη φάση του πλήρως είναι απάλευτο.

Αδερφέ σε νιώθω, το έπαθα αυτό και με τα δύο Pathfinder (Kingmaker και Wrath). Το ένα το έπαιξα μέχρι το ελαφοboss, στο άλλο ούτε από τη πρώτη πόλη δε βγήκα.
Πάντως ευτυχώς τα Pillars με τράβηξαν αμέσως με το που τα πρωτόπαιξα.

Συνεχίζω Classic WoW, πήγα 49 που είναι και το μεγαλύτερο που έχω φτάσει (σε Vanilla, μιας και το WoW το πρωτοξεκινησα επί TBC και μάλιστα Black Temple patch αφενός, και αφετέρου το 2019 (οταν πρωτοβγηκε το Classic) άντεξα ως τα 43.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
και εγώ με το Pillars έπρεπε να μπω σε mood για να παίξω για κάποιο λόγο, ενώ το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Εν τέλη το τελείωσα σπαστά σε 2 χρόνια :p

maladroid

Mind-flayer
Το μεγαλύτερο έγκλημα (και παράλληλα θρίαμβος του marketing και του φανμποϊσμού) είναι ότι η τριλογία Tomb Raider θεωρείται από τους περισσότερους ως φτωχός συγγενής των Uncharted ενώ το gameplay βρίσκεται δύο σκαλιά πιο πάνω. Ακόμα και με όλα τα ψιλοπεριττά στοιχεία που αναφέρει ο Ebon (και συμφωνώ).
Αν είχε και λίγο καλύτερο γράψιμο/εξέλιξη χαρακτήρων και πιο δεμένο σενάριο, θα μιλούσαμε για αριστουργήματα.

Chosen Undead

Death Knight
Τελικά δεν τη πάλεψα άλλο με τα DLC του Nioh και έπεσε uninstall. Πραγματικά εγκληματικος σχεδιασμός από τους δημιουργούς. Δεν έχω δει χειρότερο. Τελείωσα το main game κοντά στο lv 100 και στο πρώτο dlc ήταν όλες οι αποστολές γύρω στο lv.150. Γύρω στο lv.200 στο 2ο και 250+ στο τρίτο. Υποχρεωτικά οπότε έπρεπε να ασχοληθώ με NG+ για να μπορέσω να τη παλέψω. Ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό όμως για να τη παλέψεις σόλο. Σε πολλές αποστολές έπρεπε να καλέσω random παίχτη για να με βοηθήσει. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν πως σε πολλές αποστολές στα DLC δεν μπορούσες να καλέσεις κανέναν. Ακόμα και σε αυτές που μπορούσες δύσκολα έβρισκες κόσμο σε αντίθεση με το main game. Ε κατέληξα να έχω βγάλει σχεδόν όλο το NG+ να έχω φτάσει lv150 και πάλι το level gap να είναι τεράστιο. Ε μου τη βαρεσε τελικά και το έκανα uninstall. Ειδικά στη σκέψη να πρέπει να παίξω και NG++ για να μπορώ να παίξω επί ίσοις όροις τα DLC. Γνωρίζω γιατί έχει γίνει αυτή η ανωμαλία με τα DLC να βγήκαν τότε δύο χρόνια μετά το παιχνίδι και όλοι είχαν ανέβει level στο θεό αλλά πραγματικά ελλεινα πράγματα. Σε ένα κατά τ'αλλα υπέροχο παιχνίδι μαύρη κηλίδα.
Οπότε χθες ξεκίνησα το Armored Core VΙ, όπου δεν είχα καμία επαφή με τη σειρά (πέρα από κάτι ψιλά στο psp) και είναι αλήθεια πως το φοβόμουν για το αν θα μου αρέσει και πως διάολο έχουν ενσωματώσει το Soulslike στοιχείο με mecha. Και έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα ήξερα απέξω τα κουμπιά. Παρόμοια τοποθέτηση με του elden ring. Τρομερα γραφικά, απίστευτη ατμόσφαιρα. Φαίνεται τούμπανο όπως μου είχαν πει κάποιοι φίλοι!

Last edited:

shredder

Death Knight
Τερματισα το Hell blade 2. Οπως και το 1 ετσι και αυτο ειναι το χειροτερο παιχνιδι της χρονιας! Την περισσοτερη ωρα απλα περπατας. Επισης εχει μαυρες μπαρες στην οθονη πανω και κατω!!! Ειχα να δω απο το 2014 οταν βγηκε το Evil Within.
Τα γραφικα του ειναι τελεια very high 1440p με TSR και ειναι μαλλον το μονο καλο που εχει το Hell blade 2!!! Γι αυτο αποτυχε οπως και το 1 και απορω γιατι η Microsoft επετρεψε στην ninja theory να βγαλει και 2!!!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Και ναι, κατάφερα να τελειώσω το Half-Life 2!!!!! Είχε τα θεματάκια του αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕ!!!1ένα

Top Bottom