Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απόλυτα δίκαιη η κριτική σου στο Tsushima. Εκτελεί καλύτερα από άλλα παιχνίδια την γνωστή συνταγή αλλά δεν την αλλάζει ουσιωδώς.
δεν την αλλαζει καθολου. αν μου ελεγες οτι επαιζα ubisoft game μπορει και να το πιστευα. λεω μπορει γιατι εχουν περασει παρα πολλα χρονια που ενα ubi game ειχε τοσο καλο στορυ και χαρακτηρες. αλλα ολα τα αλλα ειναι καρμπον ubisoft game.

Ένα ωραιότατο uninstall στο Tomb Raider : Anniversary!!! Όταν δεν μπορείς να βγάλεις την πίστα, ούτε βλέποντας βίντεο ή διαβάζοντας οδηγούς, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι!!

Εν τω μεταξύ βρίσκομαι ήδη στο τρίτο campaign τού Fluffy Horde... (οι πίστες είναι μικρές αλλά πολλές, συνήθως είναι περισσότερο παζλ παρά στρατηγική)

Εχω ξεκινήσει το '' Banishers: Ghosts Of New Eden''.

Καλό παιχνίδι, αλλά με αρκετά προβλήματα:
1) H ιστορία έχει ενδιαφέρον, όπως και τα side quests. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αυτά, κι όλα τα λύνεις με τον έξεις τρόπο: Βρίσκεις κάποιον στοιχειωμένο -συγκεντρώνεις στοιχεία απο διάφορα αντικείμενα και κάνοντας ανακρίσεις- βγάζεις το τελικό πόρισμα, κι αποφασίζεις ποιος είναι ο ένοχος. Στην συνεχεία παίρνεις την ανάλογη απόφαση: ή ξορκίζεις το πνεύμα ή θυσιάζεις τον άνθρωπο.
2) Το combat είναι εντελώς μαπα. Ο Banisher είναι άχρηστος κι όλη την μάχη την κάνει το πνεύμα(που είναι κι αυτό Banisher).
3) Οι χαρακτήρες, δυστυχώς, δεν λένε πολλά πράγματα. Η μαύρη είναι φουλ αντιπαθητική. Ενώ, o Σκοτσέζος είναι πιο συμπαθητικός, αλλά άχρηστος ως Banisher(αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές).
4) To παιχνίδι είναι ψευδό ανοιχτού κόσμου, το οποίο το κάνει αρκετά κουραστικό μιας και αρκετές φορές θα κάνεις όλων τον χάρτη με τα πόδια. Και, δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να εξερευνήσεις.

Το μόνο που το σώζει είναι ιστορία και είναι αρκετά καλή. Δυστυχώς, είναι μέτριο, αλλά, εαν, το είχε αναλάβει κάποια εταιρεία, όπως, η cd-project, τότες, θα μιλούσαμε για αριστούργημα.

Έβαλα λίγο το Against the Storm γιατί έχει χαμηλές απαιτήσεις και θα μπορούσα να χωθώ λίγο με το λαπιτόπι, όταν δε μπορώ να μπω για Pathfinder στο σταθερό (και αυτό χαμηλές έχει αλλά δε αντέχει το Vega 6 τις μάχες)
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται.

Τερματισα το YAKUZA PIRATE IN ΗΑWAI! Εσφαξα τουε πειρατες και βρηκα τον θησαυρο! Τωρα ειμαι οχι μονο ο καλυτερος ninja του κοσμου αλλα και ο πλουσιοτερος ανθρωπος στον κοσμο ! Τοσα χρονια προσπαθησαν παρα πολυ να τον βρουν αλλα μονο εγω ο SHREDDER ο αρχηγος των FOOT NINJA τα καταφερα και τον βρηκα!

Εχω ξεκινήσει το '' Banishers: Ghosts Of New Eden''.

Καλό παιχνίδι, αλλά με αρκετά προβλήματα:
1) H ιστορία έχει ενδιαφέρον, όπως και τα side quests. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αυτά, κι όλα τα λύνεις με τον έξεις τρόπο: Βρίσκεις κάποιον στοιχειωμένο -συγκεντρώνεις στοιχεία απο διάφορα αντικείμενα και κάνοντας ανακρίσεις- βγάζεις το τελικό πόρισμα, κι αποφασίζεις ποιος είναι ο ένοχος. Στην συνεχεία παίρνεις την ανάλογη απόφαση: ή ξορκίζεις το πνεύμα ή θυσιάζεις τον άνθρωπο.
2) Το combat είναι εντελώς μαπα. Ο Banisher είναι άχρηστος κι όλη την μάχη την κάνει το πνεύμα(που είναι κι αυτό Banisher).
3) Οι χαρακτήρες, δυστυχώς, δεν λένε πολλά πράγματα. Η μαύρη είναι φουλ αντιπαθητική. Ενώ, o Σκοτσέζος είναι πιο συμπαθητικός, αλλά άχρηστος ως Banisher(αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές).
4) To παιχνίδι είναι ψευδό ανοιχτού κόσμου, το οποίο το κάνει αρκετά κουραστικό μιας και αρκετές φορές θα κάνεις όλων τον χάρτη με τα πόδια. Και, δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να εξερευνήσεις.

Το μόνο που το σώζει είναι ιστορία και είναι αρκετά καλή. Δυστυχώς, είναι μέτριο, αλλά, εαν, το είχε αναλάβει κάποια εταιρεία, όπως, η cd-project, τότες, θα μιλούσαμε για αριστούργημα.
Λίγο αυστηρός θα έλεγα.

Είναι εμφανές ότι το budget δεν είναι ανάλογο μιας ΑΑΑ παραγωγής, ωστόσο το παιχνίδι γίνεται καλύτερο όσο προχωράς και αποκτάς νέες δυνάμεις για τους δύο πρωταγωνιστές (βελτιώνοντας έτσι τις μάχες, οι οποίες όντως δεν έχουν την καλύτερη δυνατή υλοποίηση, αλλά θεωρώ ότι λειτουργούν) ή στον τρόπο που αναπτύσσονται οι χαρακτήρες και η ιστορία.

Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχεις αφιερώσει μαζί του, αλλά αν του δώσεις μια ευκαιρία, θα σε ανταμείψει. Εκτός και αν δεν το παλεύεις καθόλου, οπότε πάσο.

Λίγο αυστηρός θα έλεγα.

Είναι εμφανές ότι το budget δεν είναι ανάλογο μιας ΑΑΑ παραγωγής, ωστόσο το παιχνίδι γίνεται καλύτερο όσο προχωράς και αποκτάς νέες δυνάμεις για τους δύο πρωταγωνιστές (βελτιώνοντας έτσι τις μάχες, οι οποίες όντως δεν έχουν την καλύτερη δυνατή υλοποίηση, αλλά θεωρώ ότι λειτουργούν) ή στον τρόπο που αναπτύσσονται οι χαρακτήρες και η ιστορία.

Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχεις αφιερώσει μαζί του, αλλά αν του δώσεις μια ευκαιρία, θα σε ανταμείψει. Εκτός και αν δεν το παλεύεις καθόλου, οπότε πάσο.
Θα το τερματίσω για να δω την ιστορία, και θα κάνω κι όλα τα side quests.

Έχω ασχοληθεί περίπου 17 ώρες αλλά δεν βλέπω να βελτιώνεται το melee combat. Και στο vampyr το combat ήταν πολύ κουραστικό(κι αυτό το παιχνίδι είναι απο την ιδιά εταιρία).
Επίσης, το ότι έχουν κάνει μεγάλο τον χάρτη δεν το βοηθάει μιας και κάνει το παιχνίδι κουραστικό.

New Vegas. Μη έχοντας εμπειρίας από Fallout πέραν του βαρετού 3, τούτο δω μπορώ να πω πως έχει ζουμί. Πολλές interactive factions, κάθε μία έχει δικά της quests, έχει γενικώς διαλόγους γεμάτους και όχι τα χλιαρά του 3 πλην εξαιρέσεων.

Θα γαμαγε να το δούμε Live το παρακάτω

Attachments

• 20250304211053_1.jpg
    20250304211053_1.jpg
    459.2 KB · Views: 8
Last edited:
WH40K Space Marine: Μου έκαναν δώρο το 2, οπότε "αναγκάστηκα" να το παίξω. Δεν το βρήκα τόσο εύκολο όσο είπε ο maladroid, αλλά δεν είμαι και τζιμάνι στα action games. Δυσκολεύτηκα στην αρχή να συνηθίσω λίγο την μάχη, αλλά μετά μπορώ να πω ήταν απολαυστική. Αγαπημένο όπλο το lasgun. Μια χαρά στέκει το παιχνίδι, παρά τα χρονάκια του που φαίνονται. Το story έκανε απλά την δουλειά του αλλά μου άρεσε ιδιαίτερα το φινάλε. Και μόνο για αυτό, βάζω παραπάνω μισό βαθμό στο παιχνίδι. 7.5/10

Boxes: Lost Fragments:
Puzzle game όπου προσπαθούμε να ανοίξουμε διάφορα πολύπλοκα μηχανικά κουτιά, Υπάρχουν 21 από αυτά, το καθένα με το δικό του θέμα (πχ. αρχαία Ελλάδα). Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων γενικά είναι απλά τα puzzles και ίσως κολλήσετε κάπου μόνο γιατί δεν αντιληφθήκατε πχ έναν διακόπτη που θα ανοίξει κάποια εσοχή. Αν κάτι σας σπάσει τα νεύρα πάντως, υπάρχει η δυνατότητα γα skip. Τα γραφικά και το animation είναι πολύ ωραία και προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις να κινούνται τα μηχανικά μέρη όταν λύνεις κάποιο puzzle. Ιδανικό για 15λεπτα σφηνάκια. 7/10

Sam & Max Save The World:
Τελείωσα τα 6 επεισόδια της πρώτης σεζόν. Το παιχνίδι αποπνέει μια old school αύρα τόσο λόγω των χαρακτήρων του, όσο και στο στήσιμο της δράσης. Υπάρχουν αρκετά σημεία που χρειάζονται κάποια λογικα άλματα κι είναι κάτι που δεν πολυσυμπαθώ στα adventures. Αν και το χιούμορ του παιχνιδιού δεν είναι ακριβώς του γούστου μου, δεν θυμάμαι πότε γέλασα αυθόρμητα τόσες φορές σε παιχνίδι τελευταία φορά. Μου άρεσαν οι χαρακτήρες του παιχνιδιού και ιδιαίτερα οι Sybil και Bosco. Το σενάριο αρχικά φαίνεται ασύνδετο κάπως αλλά κορυφώνεται και συνδέεται ικανοποιητικά. Γενικά μου άρεσε, χωρίς να ενθουσιαστώ. Θα κάνω μάλλον καιρό για να δώ και την 2η σεζόν. 7/10

Κατά τ'άλλα έχω ξεπεράσει τις 100 ώρες στο Shogun Showdown και συνεχίζω με αμείωτο ενδιαφέρον, παίζω με αργούς ρυθμούς το 2ο playthrough στο Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty (κάπου 70 ώρες, lvl 45), είμαι στην 2η μέρα στο Monolith, προσπαθώ να επιδιορθώσω τον ηλεκτρικό πίνακα στο πάρκινγκ τoυ RCPD στο Resident Evil 2 και παίρνω επιπλέον roguelike deck/dice building φιξάκια με Monster Train και Astrea.

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

το κερατο μου μεσα.
τελικα δεν αντεξα. υπεκυψα.
ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ.

δεν ξερω γιατι φαινονται ετσι τα γραφικα. ειναι πολυ καλυτερα. αυτο το "grain" δεν υπαρχει. μαλλον φταιει το εργαλειο που κανω καπτσουρ τα σκρηνς.

Last edited:
πρωτες 20 ωρες rise of the ronin και μπορω να πω οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. τουλαχιστον εχει καλο combat.

Ti εγινε Mogrey? Πηρες RX 9070 και δεν μας ειπες τιποτα? Βλεπω απο σημερα στην υπογραφη σου λεει 9070 αντι για 6600!

πρωτες 20 ωρες rise of the ronin και μπορω να πω οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. τουλαχιστον εχει καλο combat.
Ναι... Ενώ το περίμενα πως και πως εγώ, είδα τα reviews του από το PS5 ότι μάπα το καρπούζι....

Αδιάφορος open world, αδιάφορο/κακό story (ενώ η περίοδος προσφέρεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για μεταφυσιακό τουρλουμπούκιασμα πραγματικής ιστορίας (όπως το NioH) και μέτριος τεχνικός τομέας.

Σε περίοδο ξηρασίας και αν....

Καλορίζικη η 9070 και να μας αναφέρεις σε ΚΑΘΕ ευκαιρία πόσα FPS πιάνεις αναφέροντας την ΠΛΗΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ της υλοποιήσης σου; Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά!

Επιπρόσθετη αναφορά για "maxed out settings" (παρ'όλη τη χρήση downscaling) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως!

Last edited:
Επίσης μια μικρή αναφορά σε τι έχεις "on" αλλά για κυρίως για ρυθμίσεις αισθητικής (π.χ. vignette ON). Να ξέρουμε και να μαθαίνουμε.

Back