Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κατάφερα κάτι που δεν πίστευα ποτέ πως θα το κάνω. Να τερματίσω το Castlevania Symphony of the Night. Συγκεκριμένα από τη συλλογή Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood στο ps5. Παραλίγο και 200%. Κάπου στο 180% το τελείωσα. Πραγματικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα ποτέ. Αγάπησα το metroidvania είδος και επίσημα μετά από αυτό!
Θα παίξω σίγουρα πολλά παιχνίδια του είδους από δω και πέρα!

Ναι... Ενώ το περίμενα πως και πως εγώ, είδα τα reviews του από το PS5 ότι μάπα το καρπούζι....

Αδιάφορος open world, αδιάφορο/κακό story (ενώ η περίοδος προσφέρεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για μεταφυσιακό τουρλουμπούκιασμα πραγματικής ιστορίας (όπως το NioH) και μέτριος τεχνικός τομέας.

Σε περίοδο ξηρασίας και αν....

Καλορίζικη η 9070 και να μας αναφέρεις σε ΚΑΘΕ ευκαιρία πόσα FPS πιάνεις αναφέροντας την ΠΛΗΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ της υλοποιήσης σου; Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά!

Επιπρόσθετη αναφορά για "maxed out settings" (παρ'όλη τη χρήση downscaling) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως!
Καλοριζικη η 9070 αλλα ειχαμε πει να παμε μαζι οταν αποφασισει να παρει καρτα γραφικων και ελεγε η 5070 η 9070 και τελικα την πηρε μονος του χωρις να μας πει τιποτα!!

Καλοριζικη η 9070 αλλα ειχαμε πει να παμε μαζι οταν αποφασισει να παρει καρτα γραφικων και ελεγε η 5070 η 9070 και τελικα την πηρε μονος του χωρις να μας πει τιποτα!!
σρεντερα δεν μενω αθηνα.

Τερματισα το SACK BOY A BIG ADVENTURE. Δεν μου αρεσε γατι επρεπε να ξαναπαιξω την καθε πιστα ξανα και ξανα για βρω τις σφαιρες ετσι ωστε να ξεκλειδωσουν οι επομενες! Μου εσπασε τα νευρα να ψαχνω με τις ωρες ! Απο δραση και γραφικα ναι ειχεπ ολυ δραση και γραφικαρες σε very high 1440p αλλα δεν ειναι καλο παιχνιδι επειδη εχει πολλη εξερευνηση! Αυριο ξεκιναω το Star Wars Outlaws!

Last edited:
Έπαιξα επιτέλους το DLC Left Behind του Last of Us στο PS3 και το τελείωσα μονοχυτο. Είχα τερματίσει το main game αρκετά χρόνια πριν αλλά με είχε απογοητεύσει το φινάλε του και δεν είχα ασχοληθεί. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί ήθελα να ξεκινήσω το Last of Us 2 και είχα ακούσει πως είναι απαραίτητο να παιχτεί και αυτό. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω.
Ξεκίνησα σήμερα το Last of Us II στο PS5. Ένα δίωρο έφυγε αέρας. Φουλ Walking Dead καταστάσεις, εξαιρετικά γραφικά και γουσταρα φουλ την ελληνική μεταγλώττιση. Θα επανέλθω όταν το ολοκληρώσω.
Επειδή γενικά με έχει πιάσει όρεξη να καθαρίζω backlog τους τελευταίους μήνες και να παίζω διάφορα είδη παιχνιδιών ξεκίνησα και το Halo: Combat Evolved Anniversary στο Xbox 360 με σκοπό να παίξω και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς που δεν έχω παίξει, καθώς έχω παίξει τα 3,4 και Reach. Έχω όλα τα παιχνίδια της σειράς στο Xbox 360 εξάλλου. Μετάνιωσα που τόσα χρόνια δεν το έχω κάνει. Το παιχνίδι είναι έπος και καταπληκτικό remake. Έφυγε ένα 4ωρο για πλάκα και δυσκολευομουν να κλείσω τη κονσόλα. Είχα παίξει λίγο κάποτε το παιχνίδι στο pc, προ steam εποχές.
Δοκιμασα και το Sonic Colors στο Ps5, πολυ ευχάριστο σφηνάκι. Μου θυμίζει αρκετά τα mobile sonic games το gameplay.
Τέλος στο Pokemon Y έφτασα τα 4 badges και επιτέλους είδα το Mega Evolution εν δράσει. Πολύ ωραία προσθήκη μπορώ να πω. Αρκετά πωρωτική!

@Chosen Undead το PS3 παλεύεται ακόμα εν έτει 2025; Θέλω να πω, δεν είναι πλέον αρκετά αργό και δυσκίνητο με βάση τα σύγχρονα δεδομένα;

Τέλειωσα το Eternal Threads στο Epic. Είσαι ο Agent 43 και η υπηρεσία σε στέλνει πίσω στο χρόνο για να αλλάξεις την ροή των γεγονότων και να αποτρέψεις τον θάνατο 6 ανθρώπων που κάηκαν σε μια πυρκαγιά το 2015 σε μια Αγγλική πόλη. Κινούμαστε σε πρώτο πρόσωπο μέσα στο καμένο διώροφο σπίτι με υπόγειο και με τον εξοπλισμό μας βλέπουμε διάφορα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν μεταξύ των ενοίκων την τελευταία εβδομάδα πριν την καταστροφή. Υπάρχει μια timeline που μπορούμε να επηρεάσουμε τα γεγονότα σε κάποια κομβικά σημεία και να αλλάξουμε την πορεία των γεγονότων, ξεκλειδώνοντας και κάποια events που δεν έχουμε πρόσβαση αρχικά. Επιπλέον στην περιήγηση μας στο σπίτι μπορούμε να βρούμε σημαντικά στοιχεία και αντικείμενα, πχ κάποιο κλειδί για να ξεκλειδώσουμε κάποιο δωμάτιο. Το παιχνίδι είναι κάτι μεταξύ Immortality και Forgotten City χωρίς τις λούπες, με ισχυρότατο το στοιχείο του deduction. Έβγαλα το καλύτερο φινάλε σε κάτι παραπάνω από 8 ώρες χωρίς να δω καμια 10αριά από τα σχεδόν 200 events που έχει. Αυτή τη στιγμή το steam το έχει 2.99€, οπότε όσοι είστε φανς του είδους σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. 7.5 / 10

Last edited:
Τέλος το Technobabylon.

Έχει ενδιαφέρον για το τσάϊτγκαιστ ο χάρτης

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία φαίνεται να περιλαμβάνει Βρεττανία, Ισλανδία,, Σβαλμπαρντ, Ολόκληρη την Ουκρανία, Λευκορωσία, Όλα τα βαλκάνια, Τουρκία και όλο το Λεβάντες.

Η Τζέντα Ενωση έχει την βόρειο αφρική, Αραβία, Ιραν, Κεντρική Ασία αλλά και τον Καύκασο αποκόβωντας πλήρως την ρωσική ομοσπονδία από την Μαύρη θάλασσα. Η συνεργασία νότιας ασίας είναι η Ινδία, Σρι λάνκα μάλλον μέρος από το πακιστάν αλλά και το Θιβέτ.. Μεγάλη Χαν Δημοκρατία έχει πάρει κομμάτι από την Λα:ϊκή δημοκρατία τής Κίνας καθώς και όλη την νοτιονατολική ασία, ινδονησία και φιλιππίνες.

Η Μογγολία δεν φαίνεται καθαρά πώς έχει μοιραστεί. ανάμεσα σε Λαϊκή δημοκρατία τής Κίνας και Ρωσική ομοσπονδία.

Η Ιαπωνία είναι στην θέση της,

Στο παιχνίδι γίνεται αναφορά σε ενιαία κορέα, Στον χάρτη όμως φαίνεται να είναι κομμάτι τής λαϊκής δημοκρατίας τής κίνας.

Ο Συνεταιρισμός τής Ωκεανίας περιλαμβάνει Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Στην Αφρική έχουμε ECOWAS και το υπόλοιπο Σαχέλ, από καμερούν μέχρι σομαλία είναι Moshariki Umoja Wa.

Το υπόλοιπο νότιο κομμάτι είναι Ομοσπονδία νοτιοαφρικανικών πολιτειών.

Στην Λατινική αμερική έχουμε Βραζιλία, Λατινοαμερικανική ένωση και Κοινοπολιτία Καραϊβικής (που περιλαμβάνει το μεξικό κλπ)

Η ΗΠΑ είναι διαιρεμένες (γίνεται αναφορά στον εμφύλιο στο παιχνίδι) Atlantic από την μια και California Concord από την άλλη

Στην αλάσκα φαίνονται σύνορα αλλά επιλέγεται μαζί με τον καναδά.

Η γρηλανδία είναι μόνη της

Στην ρωσική ομοσπωνδία δεν φαίνεται ούτε το καλίνινγκραντ και μοιάζει να έχει χάσει εδάφη και από την φιλανδία.
technobabylonmap.jpg

Στο Steam λέει release date 21 May 2015.

Last edited:
20250325200204_1.jpg

Έχοντας παίξει το demo και ξέροντας ότι μου κολλάει ωραία (ειδικά η μάχη) το έπιασα από την Early Access.

'Όμορφα cell shaded γραφικά σαν το Scarlet Nexus αλλά με περισσότερη λεπτομέρεια και ενδιαφέροντα περιβάλλοντα ως τώρα. Με χάλασε λίγο ότι στην ουσία έχει μόνο 3 κατηγορίες όπλων να επιλέξεις αλλά βγάζει νόημα γιατί η καθεμιά έχει το δικό της dedicated skill tree και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της μάχης.

Το story ως τώρα αρκετούτσικο cut scene και συναναστροφή με npcs οπότε Niohίζει σε αυτό το τομεά.

Από performance χρησιμοποιεί UE4 οπότε δε θα πρέπει να έχει καποιος θέματα θεωρώ. Κάτι αναφορές για stutters πήρε το μάτι του αλλά μαλλον σχετίζονται με τους τελευταίους drivers της nvidia που κάνουν νερά στις 40ΧΧ κάρτες.

Για fans του genre αξίζει θεωρώ να τσεκάριστει το demo του και ειδκότερα πως τους "κάθεται" η μάχη.

Ο Πρώτος Πολεμιστής στο Καζανάκι.

Βρήκα στο GOG σε προσφορά στα 5μιση ευρώ το Heads Will Roll, το οποίο είχα σταμπάρει εδώ και καιρό και το οποίο αγόρασα πάραυτα.

Ουσιαστικά συνδυάζει τον turn-based/roguelike/CYOA/text adventure χαρακτήρα του Legionary's Life και του Never Second in Rome, με μεσαιωνικό ιστορικό setting και ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΠΑΙΧΝΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΑΤΣΟΥ

Καθίσταται σαφές πως μιλάμε για γκοτιά διασυμπαντική. Ίσως γράψω κάνα άρθρο για δαύτο.

Δηλαδή, το Heads Will Roll έβγαλε ξεχωριστό DLC που προσφέρει τη δυνατότητα να παντρευτείς την waifu σου, και περιμένουν να ΜΗΝ το αγοράσουν όλοι?

YΓ. Είχα καμιά 10αριά friend invites pending στο GOG που είχαν μαζευτεί τα τελευταία 3 χρόνια αλλά τα αγνοούσα επιδεικτικά, μην εκπλαγείτε αν δείτε friend request accepted ξαφνικά.

Δηλαδή, το Heads Will Roll έβγαλε ξεχωριστό DLC που προσφέρει τη δυνατότητα να παντρευτείς την waifu σου, και περιμένουν να ΜΗΝ το αγοράσουν όλοι?

YΓ. Είχα καμιά 10αριά friend invites pending στο GOG που είχαν μαζευτεί τα τελευταία 3 χρόνια αλλά τα αγνοούσα επιδεικτικά, μην εκπλαγείτε αν δείτε friend request accepted ξαφνικά.
δεν κατάλαβα σμπρώχνει ο ήρωας; ή όχι;

Κυρίως κόβει κεφάλια, τα οποία μετά κυλάνε, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του άλλωστε. Αλλά σε κάθε κεφάλαιο της ιστορίας και ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη προκύπτουν διάφορα love interests στο πλαίσιο της ιστορίας, τα οποία ο ήρωας μπορεί να σπρώξει αν έχει καλό rep μαζί τους, με τις κατάλληλες sex cards ως ανταμοιβή.

Θα γράψω κάνα άρθρο εντός των ημερών, που θα εξηγήσει το πώς έχουν τα πράγματα ακριβώς. Το παιχνίδι είναι τεράστια γκοτιά.

Back