Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
c1ZFR3u.png

"Αυτά τα χριστούγεννα πρέπει να κρατήσω λεφτά, δεν θα φάω λεφτά σε άσκοπες αγορές, δεν θα αγοράζω αηδίες..."

...γμτ.

"Αυτά τα χριστούγεννα πρέπει να κρατήσω λεφτά, δεν θα φάω λεφτά σε άσκοπες αγορές, δεν θα αγοράζω αηδίες..."

...γμτ.
έχει κουπόνι για αυτά νομίζω στο καλεντάρι

Όντας AMD τι παλεύει (σε 1440p να φανταστώ) ή θέλει upscaling?

Όντας AMD τι παλεύει (σε 1440p να φανταστώ) ή θέλει upscaling?
ray tracing ultra για 60fps και πανω θελει upscaling. αλλα χωρις upscaling ειναι playable (πιανει καπου 40 fps?)

πριν κατι μερες (κοντα μηνα) η somi ειχε κανει ενα ama. ειχα ξεχασει να το ποσταρω.

βλεπω δεν ποσταρα κανενα αμα τλκ. ειχα ρεπο

Last edited:
σήμερα μάλλον θα πάρω και Phantom Liberty, πρέζα λέμε.
Άσε τα μάλλον και χτύπα το. Οι περισσότεροι που παίξαμε το γκειμ (με εξαίρεση έναν συγκεκριμένο) το συστήνουμε.

Nα ξες Σουκγαμώτο, με τρώει κι εμένα το χεράκι μου να τσεκάρω Phantom Liberty για να δω το πλήρες ρηβάμπ του Cpunk, έχω μιαν περιέργεια. Απλά μετά την ψυχρολουσία που έφαγα στη Day 1 κυκλοφορία με όλες τις προσδοκίες του 'Γουίτσερ 4 αλλά με ρομπότς' κρατάω γεροντο-μανιάτικο. Θα συμβεί πάντως, σε περίοδο ανομβρίας.

'Γουίτσερ 4 αλλά με ρομπότς'
Γουίτσε Φόρ μόνο σε Αναληθή Πέντε, μανμου. Εδώ έχουμε Ποράτσο Silverhand να κεντάει.

Σοβαρά, στο 30ώρο που είμαι τώρα (πάνω στα quests με την Panam) είναι τέρμα Sleeping Dogs από πλευράς αίσθησης κόσμου - πλήρες immersion. Έχει τα easter eggs του, το ντεκαντάνς του, ζεις το Blade Runner, ζεις το Judge Dredd με τα Megablocks. Ακόμη και τα investigations λειτουργούν σαν τα Witcher senses, αλλά με scanner. Σύμφωνοι, ακόμη να δω κάτι εφάμιλλο του Red Baron quest, αλλά για μένα είναι οι μικρές ιστορίες και αλληλεπιδράσεις του κόσμου.

Έχω πάει full netrunner που στην αρχή το σνόμπαρα, πρακτικά cybermage Deus Ex stealth κρεατομηχανή.

Αρχίζει να μου περνάει κάπως η δυσκοιλιότητα που μου προκάλεσε το σιχαμένο λαντς του 2077, συνεχίστε να γράφετε τέτοια. Αν και για να ασχοληθώ τώρα θα πρέπει να χτυπήσω την πλήρη έκδοση, λογικά σε κανά ατμό. Πληγώθηκα αρκετά για να ξαναδώσω λεφτά απευθείας στο γκογκ.

Back