Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελείωσα επιτέλους το pokemon scarlet μετά από κάνα 4 μηνό απασχόλησης, το οποίο και υπερλατρεψα. Αδιανόητο πόσο καλό και πλούσιο ήταν. Είπα στα καπάκια να παίξω Pokemon Shield αλλά πραγματικά πλέον οτιδήποτε άλλο pokemon game μου φαίνεται πισωγυρισμα με τις quality of life αλλαγές που είχε και όπως ήταν αναμενόμενο το παράτησα για αργότερα. Αντί αυτού έπιασα επιτέλους το Cyberpunk στο steam και νταξει τι να πεις για αυτό το έπος. Αν και λυπάμαι που περιόρισαν το κόσμο σε πολλά πράγματα, το στορυ και πως είναι χτισμένος ο κόσμος είναι επικο. Να έχεις ένα κατεβατο αποστολές και να χαίρεσαι γιατι ειναι στάνταρ πως θα γίνουν πολλά απρόβλεπτα σκηνικά. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την cd project!
Παράλληλα ξεκίνησα το Darksiders στο switch.

<div style="width:100%;height:0;padding-bottom:56%;position:relative;"><iframe src="Sunglasses Peace GIF by Cyberpunk 2077 - Find & Share on GIPHY" width="100%" height="100%" style="position:absolute" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe></div><p><a href="">via GIPHY</a></p>

για ακομα μια φορα ξεχασα πως βαζουμε gifs αλλα δεν γαμεις αστο ετσι.

Μετα απο 160 ωρες και 1,5 playthrough του Baldurs Gate 3 που ηταν ως αναμενομενόμενο ΕΠΟΣ

Αρχισα το Clair Obscure 33 και πρεπει να είμαι καπου στη μέση πιστευω εχω παθει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πλακα με τη μουσική ( καθως και εγω ψιλογραφω instrumental μουσικη για χομπυ ) και το σενάριο πολυ δυνατό και ερμηνειες πολυ καλες και γενικα πολύ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης αξιζε το hype ! \m/ \m/

Τελείωσα επιτέλους το pokemon scarlet μετά από κάνα 4 μηνό απασχόλησης, το οποίο και υπερλατρεψα. Αδιανόητο πόσο καλό και πλούσιο ήταν. Είπα στα καπάκια να παίξω Pokemon Shield αλλά πραγματικά πλέον οτιδήποτε άλλο pokemon game μου φαίνεται πισωγυρισμα με τις quality of life αλλαγές που είχε και όπως ήταν αναμενόμενο το παράτησα για αργότερα. Αντί αυτού έπιασα επιτέλους το Cyberpunk στο steam και νταξει τι να πεις για αυτό το έπος. Αν και λυπάμαι που περιόρισαν το κόσμο σε πολλά πράγματα, το στορυ και πως είναι χτισμένος ο κόσμος είναι επικο. Να έχεις ένα κατεβατο αποστολές και να χαίρεσαι γιατι ειναι στάνταρ πως θα γίνουν πολλά απρόβλεπτα σκηνικά. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την cd project!
Παράλληλα ξεκίνησα το Darksiders στο switch.
Ήρωας, εμένα δεν με άρεσε καθόλου, από την άλλη το Αρκεους το βρήκα εκπληκτικό

Το παραπάνω gif είναι συμβολικό θα έλεγε κανείς, της launch κατάστασης του τίτλου. Χαμηλά frames, χαμηλή ανάλυση, νεκρή φύση και braindead pedestrians, ακόμα και σε pc της εποχής.

Back