Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
...το δε καλύτερο όλων είναι πως ουδέποτε ανέφερα το Shadows of the Damned: Hell Mastered στο Μέγιστο Οροκουσάκι (θυμόμουν αμυδρά την πρωτότυπη κυκλοφορία τα πίσω χρόνια τα παλιά, τότε που ζούσα ακόμη αγκαλιά με εξωγήινες έννοιες όπως 'ελεύθερος χρόνος', 'ιδιωτικότητα στο χέσιμο', 'άτεκνη ρασθώνη' κουτουλού) αλλά έβαλα το Σπόρο του Κακού στο μυαλό του :

-Το Χαλογουήν παίζουμε τρομακτικά παιχνίδια για να μπούμε στο κλίμα της ημέρας.

Περνά από φίλτρο-σιδεροτρίφτη και ιδού, ΣΑΤΟΖ ΟΦ ΔΗ ΤΑΜΝΤ, μπου-για, στα μούτρα σας κουλτουριαραίοι ελιτισθαί του κέημινκ.

Clair Obscur: E33 bundle με παιχνίδι από Humble Bundle, πάει 20% έκπτωση, στρογγυλό 30λιρο. Κάπου φαίνεται χρήσιμο και το Choice τελικά.

Μέχρι το βράδυ θα έχω ρίξει όλες τις άμυνες.

Δεν άλλαξα παιχνίδι για Halloween, αλλά έπεσα σε ένα creepy questline με πρωταγωνιστικό ρόλο ένα στοιχειωμένο χωριό σε ένα σκοτεινό δάσος στο LOTRO, μια χαρά ταμάμ για Halloween.

Νομίζω βρήκα ποιον θα προσηλυτίσω. @shredder δάσκαλε Ορόκουσάκι, αν μέχρι τη Δευτέρα 3/11/25 τερματίσεις χωρίς cheats και guide το Gothic 1 (με αποδείξεις) σου στέλνω το instagram όσων ελεύθερων κοριτσιών 18-35 (από Αθήνα) ξέρω, και θα τους πω και να σε δεχτούν!

Last edited:
Συνεχίζω το δεύτερο playthrough του silent hill f, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα cuscenes έχουν τόσες πολλές διαφορές όσο διαφημίζον. Πολύ καλύτερα θα ήταν να άφηνε να κάνεις πολλαπλά τέλη από την αρχή, όπως ήταν τα προηγούμενα silent hill παρά να έχει ένα standar το πρώτο playthrough.

Για halloween δεν άντεξα και πήρα day 1 το Jurassic World Evolution 3 το οποίο πλέον έχει και μικρά δεινοσαυράκια και επιτέλους αφήσαν workshop με αποτέλεσμα να μπορεί να γίνει το πάρκο customized . Τι; Δεν είναι Haloween το JW; Κάτσε να σας φύγει ο Spinosauros και να αρχίζει να καταβροχθίζει τους πελάτες που σας τα σκάνε και θα δείτε....

Τέλειωσα προχθές το Slender Threads και το απόλαυσα πολύ.

Οι γρίφοι μπορεί να είναι εύκολοι - όχι ότι δεν ψιλοκολλάς σε μερικούς-, αλλά, κατά τ' άλλα, είναι ένα αξιοπρεπές adventurάκι, που για το Halloween βράδυ είναι ό,τι πρέπει.

Αυτό που μου άρεσε ήταν η... ησυχία του (δεν έπαιζε συνέχεια η μουσική), η ποιότητα και η λογική των γρίφων του (ειδικά ένας που φωτογραφίζει ο @Sephir στο ριβιού του είναι πολύ... χαριτωμένος), τα γραφικά του και αυτή η απόκοσμη αίσθηση, ότι κάτι σκοτεινό λαμβάνει χώρα, αλλά, ο ήρωας, είναι εδώ, και προσπαθεί να κάνει το καθήκον του, μπροστά σε δυσκολίες και απόκοσμα οράματα.

Το τέλος είναι όντως ανατρεπτικό και σου υπενθυμίζει, ίσως, το αναπόφευκτο της μοίρας και το μάταιο των πράξεών μας.

Το μόνο αρνητικό του είναι ότι είναι σύντομο.

7.5/10

Borderlands 4 : Το καταευχαριστηθηκα. Το καλυτερο bl ever. Ο ανοιχτου κοσμου χαρτης ταιριαξε μια χαρα με το concept (μονο ψεγαδι καποια invisible walls), gunplay και movement αψογα, οδηγηση μια χαρα (με mouse/kb που παιζω εγω τουλαχιστον).

Core Keeper : Εκπληκτικο παιχνιδακι για οποιον αρεσκεται σε survival exploration games.

Remnant 2 : Τεραστια εκπληξη για μενα. Μεγαλη παιχνιδαρα. Παιζω solo, ειμαι στο 2ο dlc.

Για επομενο σκεφτομαι returnal ή witchfire, μαλλον το πρωτο γιατι το 2ο μου φαινεται ακριβο.

Remnant 2 : Τεραστια εκπληξη για μενα. Μεγαλη παιχνιδαρα. Παιζω solo, ειμαι στο 2ο dlc.

Από δυσκολία στο solo πώς είναι; Στα παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για co-op φοβάμαι πάντα μήπως υπάρχουν θέματα balancing στο singleplayer.

Ο λογος που δισταζα. Μην το φοβασαι καθολου. Μια χαρα υποφερτη δυσκολια στο χαμηλοτερο και στο αμεσως επομενο επιπεδο. Σιγουρα co-op θα ειναι ευκολοτερο γιατι το aggro δεν εστιαζει σε σενα αλλα μια χαρα παιζεται και solo.

Το μονο πραγματικα πολυ δυσκολο κομματι ειναι το τελευταιο boss.

Borderlands 4 : Το καταευχαριστηθηκα. Το καλυτερο bl ever. Ο ανοιχτου κοσμου χαρτης ταιριαξε μια χαρα με το concept (μονο ψεγαδι καποια invisible walls), gunplay και movement αψογα, οδηγηση μια χαρα (με mouse/kb που παιζω εγω τουλαχιστον).

Core Keeper : Εκπληκτικο παιχνιδακι για οποιον αρεσκεται σε survival exploration games.

Για επομενο σκεφτομαι returnal ή witchfire, μαλλον το πρωτο γιατι το 2ο μου φαινεται ακριβο.
Το επαιξες με την ψιλη με τα γυαλια
Ποση ωρα σου πηρε να το τερματισεις? Εχει τοσα προβληματα οσο λενε? Γιατι τις πρωτες μερες εγινε χαμος στο steam και πολλοι ελεγαν οτι δεν τρεχει καλα ανεξατητως τι pc εχεις. Το επαιξες max 1440p 60 fps με fsr? Τι pc εχεις? Εχει πιο πολυ αιμα απο τα προηγουμενα? Πως ειναι τα γραφικα maxed 1440p?

Το επαιξες με την ψιλη με τα γυαλια
Ποση ωρα σου πηρε να το τερματισεις? Εχει τοσα προβληματα οσο λενε? Γιατι τις πρωτες μερες εγινε χαμος στο steam και πολλοι ελεγαν οτι δεν τρεχει καλα ανεξατητως τι pc εχεις. Το επαιξες max 1440p 60 fps με fsr? Τι pc εχεις? Εχει πιο πολυ αιμα απο τα προηγουμενα? Πως ειναι τα γραφικα maxed 1440p?

100 ωρες (με ολα τα sidequests εκτος απο αυτα της τελευταιας περιοχης)

χαρακτηρα ειχα τον Amon, σπανια χρησιμοποιουσα τις δυναμεις του, μονο οπλα.

Performance issues εχει δεδομενα, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν σε εμποδιζουν να ευχαριστηθεις το game.

Με το pc της υπογραφης μου και 16 GB RAM επαιζε υποφερτα. Eβλεπα ομως οτι υπεφερε λογω RAM οποτε εβαλα αλλα 16 που ειχα σκοπο ετσι κι αλλιως και δεν ξανακοιταξα πισω μου. Σχεδον φυσαγε το game απο τοτε.

1080p, fsr και frame gen ναι, 80 fps μεσο ορο χωρις delay.

Ενα μικρο δειγμα.

Performance issues εχει δεδομενα, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν σε εμποδιζουν να ευχαριστηθεις το game.

Με το pc της υπογραφης μου και 16 GB RAM επαιζε υποφερτα. Eβλεπα ομως οτι υπεφερε λογω RAM οποτε εβαλα αλλα 16 που ειχα σκοπο ετσι κι αλλιως και δεν ξανακοιταξα πισω μου. Σχεδον φυσαγε το game απο τοτε.

Ενα μικρο δειγμα.

καλά έκανες και έβαλες ram γιατί έχει πάει που έχει πάει διπλή τιμή, μάλλον δεν θα σταματήσει... πάμε για mining rush στην ram/ssd.

Ενα μικρο δειγμα.

Αρα αφου εχω καλυτερη καρτα και οθονη θα το παιξω max 1440p 60 fps με fsr με καλυτερα γραφικα. Μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα σε κανενα παιχνιδι λογω ram ακομακ αι σε αυτα που στις προτεινομενες απαιτησεις λεει 32 οπως τα doom dark ages και spiderman 2 τα οποια επαιξα κανονικα max 1440p 60fps fsr οπως ολα τα παιχνιδια. Αλλα θα αλλαξω ram μαζι με επεξεργαστη και μητρικη.

Dispatch, μολις τελειωσα το 6ο επεισοδιο.

Υπεροχο αφηγηματικο πραματακι, πηρε την ιδεα του this is the police και την απογειωνει συμπληρωνοντας με choices matter κερασακια... το animation ειναι υπεροχο, το voice acting α-ψ-ο-γ-ο και οι χαρακτηρες φαινεται οτι ειναι φτιαγμενοι με μερακι.
Αν και δεν αποφευγει κλισε, ο τροπος που σερβιρει την ιστορια τα σπαει.

Με επιφυλαξη για τα επομενα 2 επεισοδια που βγαινουν στις 12/11, αλλα πιστευω πως παικτες οπως ο @Admiral και @Bathory θα καραγουσταρουν

noted.gif

Mεθαύριο δηλαδή ολοκληρώνεται; Τέλεια, θα παιχτεί και σύντομα λογικά, φαίνεται πλυ ενδιαφέρον

Δεν ήρθα σ' αυτό το τόπικ για να γράψω ποιό game παίζω αλλά για να αποχαιρετήσω την gaming ζωή μου για κάποιους μήνες; χρόνια; δεκαετίες; μιας και σήμερα είδαν το πρώτο φως οι 2 μου πριγκίπισσες. Το legacy της Λαίδη Μάριον.

Bye, bye sweet gaming life...

Back