αν ανεβάσω δυσκολία στα πρώτα εύκολα settlements ανεβαίνουν και τα rewards?Αν δε σε νοιαζουν τα hand of the queen η πως λεγεται, το απολυτο sweetspot δυσκολιας ειναι το Prestige 3.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!αν ανεβάσω δυσκολία στα πρώτα εύκολα settlements ανεβαίνουν και τα rewards?Αν δε σε νοιαζουν τα hand of the queen η πως λεγεται, το απολυτο sweetspot δυσκολιας ειναι το Prestige 3.
Γιεπ, σου δειχνει τις αλλαγες πριν ξεκινησεις ακομη...με το που επιλεξεις τη δυσκολιααν ανεβάσω δυσκολία στα πρώτα εύκολα settlements ανεβαίνουν και τα rewards?
ωραία τότε μπορώ να φτάσω πιο γρήγορα στο golden seal, αν δεν το καταφέρω την πρώτη προσπάθεια τον πίνω ή μπορώ να προσπαθήσω πάλι αν έχω χρόνο πριν την επόμενη καταιγίδα;Γιεπ, σου δειχνει τις αλλαγες πριν ξεκινησεις ακομη...με το που επιλεξεις τη δυσκολια
Αναλογα το run σου, αν σου μεινει χρονος το ξανακανεις αποσο θυμαμαιωραία τότε μπορώ να φτάσω πιο γρήγορα στο golden seal, αν δεν το καταφέρω την πρώτη προσπάθεια τον πίνω ή μπορώ να προσπαθήσω πάλι αν έχω χρόνο πριν την επόμενη καταιγίδα;
Είχα αρχίσει το BG3, αλλά είναι πολύ ζόρικα με την δουλειά και το παιδί τις τελευταίες μέρες οπότε επέστρεψα και ότι λίγο χρόνο έχω τον ρίχνω στο Against the Storm που δεν χρειάζεται να θυμάμαι και τι έκανα στο προηγούμενο session. Πραγματικά είναι βραδύκαυστο φιτίλι το παιχνίδι, από εκεί που ήμουν καλά τι να τα κάνω όλα αυτά τα διαφορετικά κτήρια, έχω αρχίσει να τα αξιοποιώ όλα για να πετύχω τους στόχους καθώς ανεβαίνει η δυσκολία και προσπαθώ να σφραγίσω τα golden seals της καταιγίδας.
Γενικά δεν το φαίνεται, αλλά είναι παιχνίδι που σε κλέβει, νόμιζα ότι θα ήταν απλά μια μίξη frostpunk warcraft citysim αλλά είναι μοναδικό.
ragequit.gr
Kαι να υπάρχει ποτέ δεν έφτασα στο όριο, ούτε στο 2 που είχε περισσότερα σπέλια, οπότε γράφε ελεύθερα. Χωρίς να το ψάξω έχω την εντύπωση ότι ίσως έχει να κάνει με το Intelligence, αλλά και πάλι δεν είχα ποτέ θέμα.μια ερώτηση, υπάρχει περιορισμός στα πόσα spell μπορεί να γράψει κάποιος χαρακτήρας στο spell book;
Έχω φτάσει σε κάποιο όριο, μάλλον λόγο Intelligence. H Bioware για κάποιο περίεργο λόγο, έχει βάλει 17 intelligence στην Dynaheir. Meh...Kαι να υπάρχει ποτέ δεν έφτασα στο όριο, ούτε στο 2 που είχε περισσότερα σπέλια, οπότε γράφε ελεύθερα. Χωρίς να το ψάξω έχω την εντύπωση ότι ίσως έχει να κάνει με το Intelligence, αλλά και πάλι δεν είχα ποτέ θέμα.
Αυτό που λες για το Slay the Spire, το είχε κάνει και το The Binding of Isaac, όπου επίσης δε γινόσουν πιο δυνατός per se. Απλά ξεκλείδωνες περιεχόμενο με κάθε προσπάθεια, είτε ήταν νέα bosses ή αντικείμενα κλπ. Και ουσιαστικά η ενδυνάμωση ερχόταν μέσω εμπειριάς και φυσικά αρκετή δόση τύχης μέσω του synergy των αντικειμένων.
Εχω φτάσει σε κάποιο όριο, μάλλον λόγο Intelligence