What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι ρεητζκουιτ θελουμε...

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ξεκιναω με την ελπιδα να μην κλειδωθει το παρον "θρεντ", αν και δεν ειναι θρεντ με την τυπικη σημασια, ειναι περισοτερο η προσπαθεια μου να πω 2 κουβεντες γενικοτερες και δε θ αναφερθω καθολου σ-εκεινο-το-θρεντ-που-κλειδωθηκε.

οχι, μανο, δεν θεωρω οτι εκανες κανενα λαθος. εκανες το απολυτως σωστο που μετεφερες τα ποστς κι ετσι ξεκινησε εκεινο-το-θρεντ. γαμωτο, δεν μπορουμε να κλειδωσουμε ΤΕΛΕΙΩΣ απ εξω τα γυρω γυρω και να μεινουμε μεσα στο ζεστο, χνουδωτο κουκουλι του πισι γκειμερ. εγω ειμαι ο πρωτος που εχω δωσει πολυ πρωτευοντα ρολο στο γκεημινγκ στην ζωη μου, αλλά:

1. πότε πότε θελω να συζηταω πραγματα που καινε ολους μας σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ επιπεδο (και δε νομιζω οτι το κλειδωμενο θρεντ ξεφυγε σ αυτο τον τομεα. σε 8-9 σελιδες μετωπικων διαφωνιων, μονο 2-3 ποστς μπορω να θεωρησω προσωπικες επιθεσεις) και παντα περασμενες στο ρεηκουι φιλτρο που ολοι εχουμε αγαπησει. με σεβασμο, χιουμορ, ειρωνια ενδεχομενως, αλλά μεχρι εκει. ερχονται εκλογες, ερχονται δυσκολες μερες. νομιζω ΠΡΕΠΕΙ να μπορουμε να λεμε μια κουβεντα γι αυτα εδω μεσα, επειδη ακριβως θεωρουμε αυτο το φορουμ κομματι της καθημερινοτητας μας.

2. ναι, θελω να ξερω 2 πραγματακια παραπανω για τον αλλον. δεν μπορω και δεν θελω να εχω διαλογο σε οποιοδηποτε επιπεδο με καποιον που οι αποψεις του για τη ζωη, για τον κοσμο, για την πολιτικη ειναι αντιδιαμετρικα αντιθετες με τις δικες μου... ξερω, ισως ειναι ελαττωμα ή αδυναμια μου, αλλά ακομα κι αν γουσταρουμε με λυσα τα ιδια παιχνιδια η ακουει μπρουσαρα 14 ωρες τη μερα, εφοσον εχει κοσμοθεωριες που θεωρω απαραδεκτες και τραγικες δε θελω καμια επαφη μαζι του.

κατω απ αυτο το πρισμα, θεωρω εξαιρετικα σημαντικο τετοια θρεντς οπως το εν λογω, να κλειδωνονται, αν το αποφασισετε, αλλά να ΜΗΝ διαγραφονται. να φαινονται οι αποψεις μας στην οθονιτσα φορ εβερμορ. ειναι τετοια η ατμοσφαιρα και η συνοχη αυτου του φορουμ, που οποιος νεος φιλος μπαινει στην παρεα, ή πιανει το γενικο κλιμα και αφομοιωνεται ευκολα, ή εκ των πραγματων καποια στιγμη απομονωνεται και αποχωρει. η "αυτορυθμιση" τετοιων θεματων ειναι η μεγαλη κατακτηση αυτου του φορουμ, η δικη σας κι η δικη μας. ειναι πολυ αργα πια, ευτυχως, για ν αλλαξει αυτο. οπότε νομιζω οτι δεν πρεπει να "φοβαστε" να ειστε πιο ανοιχτοι και δεκτικοι σε θεματα που καινε και ισως προκαλουν, πολιτισμενες ξαναλεω, ιδεολογικες συγκρουσεις και διαφωνιες.
ήσαντε τα 2 σεντς μου.

προσωπικη παρακληση σε οποιον ενδεχομενως ποσταρει στο παρον θρεντ, να ειναι οντοπικ και σε ηπιους και σοβαρους τονους (φακ, ποτε δεν πιστευα οτι θα γραψω κατι τετοιο. παει, με χαλασε ο νεος χρονος, ωριμασα ο καψερός.)
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Φυσικά δεν πρόκειται να διαγραφεί το θρέντ. Διαγράφονται μόνο ανοιχτά υβριστικά και προκλητικά μηνύματα. Και εμείς θέλουμε και προσπαθούμε να ακούγονται όσο το δυνατόν περισσότερες φωνές στο φόρουμ και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από μια ώριμη και αυτορυθμιζόμενη κοινότητα, σε κάθε επίπεδο. Και δεν νομίζω πως δεν έχουμε πει ποτέ "δυο κουβέντες παραπάνω" στο offtopic, αλλά υπάρχουν σαφή όρια. Αν δηλαδή κάποιος ερχόταν στο φόρουμ μόνο για να συζητήσει πολιτικά, εντάξει, θα είχε χαθεί η μπάλα εντελώς.

Φυσικά δεν είναι έτσι και μέχρι στιγμής όλο το θέμα περπατάει μόνο του, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και το Β'ΠΠ θρέντ που κλειδώθηκε είχε απολαυστικές ατάκες και πόστς, αλλά έφτασε ένα σημείο που μοιραία άρχισε να εκτροχιάζεται, γι'αυτό και κλειδώθηκε. Παραμένει ως πολεμικό μνημείο.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Τόσο ωραίο θρέντ και κλειδώθηκε <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> τώρα βρήκατε να το κάνετε που έλειπα; :cry:
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,888
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο και χωρίς να θέλω να τη "πω" στον Μάνο για το split, φαινόταν από την αρχή πως το παιδί έψαχνε αφορμή για να πεί τα δικά του. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες πολλών συμφορουμιτών για μια συζήτηση, γύρω από ένα ενδιαφέρον και δυστυχώς διαχρονικό φαινόμενο, το θέμα ήταν από την αρχή καταδικασμένο. Πάντως να μου επιτρέψετε να πω πως η πολιτικές/κοινωνικές συζητήσεις γενικά δε χρειάζεται να αντιμετωπίζονται ως ταμπου στο site, υπάρχει το απαραίτητο επίπεδο για να γίνεται πολιτισμένος διάλογος.. [strike]η πνευματώδες trolling[/strike]
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Εγώ θέλω να κατέβει το ragequit στη βουλή. Θα το ψηφίσω σιγουράκι. Πέραν της πλάκας, εγώ μιλάω συχνά με αθυρόστομο τρόπο - χωρίς κακία, αλλά αθυρόστομα με φιλικό τρόπο. Δε νομίζω ότι είναι κακή η αθυροστομία, εκτός και αν γίνεται με επιθετικό τρόπο.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Η αθυροστομία δεν είναι ποτέ κακή, απλώς διατηρούμε ισορροπίες, από την στιγμή που μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει στο φόρουμ και σίγουρα δεν θα θέλαμε έναν πιτσιρικά που τώρα ξεκινά την ενασχόληση με την Αλήθεια του Γκέημινγκ, να μπει και να διαβάσει έναν insider οχετό. Τώρα κανά Γαλλικό εδώ και 'κει, όλοι το ρίχνουμε και δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Μέχρι στιγμής καλά τα πάει το RQ σε αυτήν την ισορροπία κατά την γνώμη μου. Υπάρχει το Off - Topic section που μπορούμε να συζητάμε για τέτοια θέματα (που δεν έχουν σχέση με το gaming δηλαδή) και άμα εκτροχιάζεται η κατάσταση (είτε αυτό οφείλετε σε θερμόαιμα προσβλητικά ποστς, είτε γιατί μια συζήτηση καταλήγει να κάνει ανούσιους κύκλους και όχι διάλογους) επεμβαίνουν τα παιδιά (admins ντε) και πέφτει το λουκετάκι. Προσωπικά θα σπαστώ αν κάποια στιγμή κυριαρχήσει η φιλοσοφία "εδώ είναι gaming site και δεν δεχόμαστε τίποτα άλλο" , αλλά νομίζω πως απέχουμε ΠΟΛΥ από κάτι τέτοιο!

Για το "επίμαχο" τόπικ, κακά τα ψέματα, ήταν τραγικό όχι λόγο θέματος, αλλά γιατί ο user που το "προκάλεσε" αρνούνταν να απαντήσει σε όσους συμμετείχαν αγνοώντας επιδεικτικά 9/10 απόψεις των υπόλοιπων users και απλά έβρισκε αφορμή να περάσει τα δικά του. Είτε τρόλαρε, είτε όχι, ακόμα και αν ήταν 100% ψύχραιμο και χωρίς ύβρεις, προσωπικά πάντα, το βρήκα προσβλητικό! Αν προκαλείς συζήτηση κάνε συζήτηση, όχι μονόλογο, μην προσβάλλεις την νοημοσύνη των υπόλοιπων μελών, παύει αν είναι αστείο. Εφόσον κατέληξε εκεί καλώς για μένα κλειδώθηκε (ίσως άργησε κιόλας). Αυτά από την δική μου σκοπιά φυσικά <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι εκεί έξω. Όπως είπα και σε άλλο thread, ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του, όσο αντίθετες και εάν είναι αυτές από τις δικές μας. Το να ξεκινήσει κανείς να βρίζει αναξέλεγκτα και χωρίς λόγο κ.ο.κ. δεν το θεωρώ καν τρόπο έκφρασης νοήμονος ανθρώπου επομένως δεν θα το σχολιάσω καν.

In defense of Sith_Ari, πριν με λιθοβολήσετε, ΙΣΩΣ απλά να εκφράστηκε κάπως απροκάλυπτα και να παρεξηγήθηκε ο τρόπος με/για τον οποίο ξεκίνησε η συζήτηση. Οι απόψεις του διατυπώθηκαν ξεκάθαρα, ωστόσο το γιατί διατυπώθηκαν το γνωρίζει μόνο αυτός. Ο γραπτός λόγος επειδή είναι απρόσωπος είναι εύκολο να παρερμηνευθεί σε κάποια σημεία. Τέλος, μου φαίνεται εντελώς "άκυρο" το να θέλει κάποιος να προπαγανδίσει εδώ μέσα...

Εάν πάλι όντως προσπάθησε να περάσει με πλάγιο τρόπο τις απόψεις του και να ψαρέψει διαθέσεις, να βρει ομοϊδεάτες και να ξεκινήσει το επόμενο Ραιχ, ε τότε, είναι μάλλον ακόμα ένας από τους [strike]υποκριτές[/strike] που τόσο δείχνει να μισεί. (όχι, δεν είναι προσωπική επίθεση, αν θεωρηθεί ως τέτοια διαγράψτε το.)
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


tyrion395 wrote:
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο και χωρίς να θέλω να τη "πω" στον Μάνο για το split, φαινόταν από την αρχή πως το παιδί έψαχνε αφορμή για να πεί τα δικά του.</blockquote>

Δε νιώθω ότι μου τη λες και δέχομαι αδιαμαρτύρητα το εύστοχο σχόλιό σου.

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ντάξει βρε παιδιά, έχουν κλειδωθεί και χειρότερα thread. Αυτό ήταν πολιτισμένο. Απλά χάθηκε η μπάλα και το νόημα της κουβέντας μαζί. Εγώ είμαι υπερ του κλειδώματος, όταν αυτό είναι απαραίτητο, γιατί δεν έχει τίποτα πλέον να προσφέρει, εκτός από αντιπαραθέσεις.
Αν οι υπεύθυνοι ήταν μονοδιάστατοι, δε θα υπήρχει Off Topic. Μας έχουν δείξει τα παιδιά κατα καιρούς ότι είναι άνθρωποι και όχι admins. Γουστάρω πολύ το "περπάτημα" του RQ. Μεγάλα παιδιά είμαστε, κατανόηση υπάρχει, 2 χρόνια πέρασαν, όλα καλά !
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Συμφωνώ 100% με αδερφό Μπρους!
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Για αυτό λατρεύω το RQ. Πας να γράψεις κάτι και σε έχουν καλύψει ήδη άλλα μέλη ή admins. Θεωρώ πως ο Μάνος έπραξε τα αυτονόητα και στις δύο περιπτώσεις (Split για την εξέλιξη της κουβέντας, κλείδωμα όταν έπαψε να υπάρχει νόημα). Συνεχίστε. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


Grmadness wrote:
Για αυτό λατρεύω το RQ. Πας να γράψεις κάτι και σε έχουν καλύψει ήδη άλλα μέλη ή admins.</blockquote>

Nαι, αλλά παίρνουν κι όλα τα thank you. Αυτό που το βάζεις; :cry:

Για το κλειδωμένο τόπικ δεν έχω να προσθέσω κάτι btw, τα είπα όλα εκεί πέρα.

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Παρεμπιπτόντως έχει ξεχαστεί κλειδαμπαρωμένο το "Inspirational Quotes".
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
το #1 του αδερφου μπρους..... ακριβως αυτο.

ο χειρισμος ηταν αριστος.
καλη κινηση το split, καλα εκανε και κλειδωθηκε. το θεμα εδειξε οτι δεν ειχε να προσφερει κατι αλλο. η συνεχεια του θα ηταν παρασταση τσιρκου.
το σημαντικο ειναι οτι λυθηκαν καποιες παρερμηνειες. αυτη ειναι η βαση της σωστης πληροφορησης.
και αυτο........
<blockquote>αλλά να ΜΗΝ διαγραφονται. να φαινονται οι αποψεις μας στην οθονιτσα φορ εβερμορ</blockquote>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Εγώ όπως είπα και μέσα στο θρεντ βρήκα μια πρωτόγνωρη ωριμότητα στην έκφραση των απόψεων για το κλασσικό τζιζ θέμα του ίντερνετ. Όντως προς το τέλος κάθε νόημα διαλόγου εξανεμίστηκε δυστυχώς. Ο αδερφός Μπρους μίλησε ως αδερφός.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776


kara wrote:
Παρεμπιπτόντως έχει ξεχαστεί κλειδαμπαρωμένο το "Inspirational Quotes".</blockquote>
Έλεγα να πάρω πρωτοβουλία αλλά μιας και το κλείδωσε ο Παύλος ας ρίξω σε αυτόν το μπαλάκι... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Όσο να 'ναι, πιστεύω θα έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα..

 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Υπήρχε και άλλο αθυρόστομο article; <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> Πού ακριβώς βρίσκεται; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
(Από την άλλη, ο Μπράδερ δεν άνοιξε αυτό το θρεντ για να αυτο-χαριεντιζόμαστε για το πόσο ώριμοι είμαστε ώς άνθρωποι και ως gamers <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)

Στα σοβαρά τώρα, δεν συμμετείχα στη συζήτηση, γι' αυτό και δεν θα εκφέρω γνώμη για αυτήν καθ' αυτή. Ωστόσο, θα αναφερθώ σε αυτό που είπε ο Μάνος. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά που θα αποπειραθούν συζητήσεις εκτός θέματος. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε κι από τα 5 κλειδωμένα πού θα πάει, θα βγει ένα στίκι.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
το λοκ επεσε οταν περαστηκε το αορατο οριο των προσωπικων χαρακτηρισμων,τους οποιους ξεκινησα για αυτο ακριβως το λογο.
δεν αντεχα αλλο να βλεπω εναν νεοναζι να ωρυεται και το μισο φορουμ να το χει ριξει στο χαβαλε.

οπως εγραψα λοιπον και στο κελιδωμενο θρεντ
<blockquote> επισης θεωρω οτι εφτακε η ωρα να μπει στους ορους χρησης ως προυποθεση για εγγραφη στο σαιτ η αποδοχη μη δημιουργιας/αναπαραγωγης κειμενων με ξεκαθαρο ρατσιστικο περιεχομενο.

δεν μπορει δηλ ενας απολογητης του νεοναζισμου να εχει την δυνατοτητα να δημιουργει θρεντ με σκοπο να διακινησει ιδελογικα σκουπιδια και να προωθησει το φυλετικο μισος, εστω και για χαβαλε εστω και για τρολλινγκ.

ελευθερια του λογου θα πειτε.
αν ανοιξω θρεντ με τιτλο "δεν εγινε γενοκτονια στην μικρασια το '22" θα πεσει λοκ σε χρονο ντε τε και η ελευθερια λογου θα παει περιπατο. </blockquote>


μην ξεχναμε δηλ και τον αμουστακο νεαρο που θα μπει στο φορουμ και θα βρει ενδιαφερον τα γραφομενα του νεοναζι,και θα αναζητησει και θα ψαξει.....και θα βρει.
 
Top Bottom