ναι, μη φας, επιταφ. ντρεπονται να σου πουνε τα παληκαρια. μονο ο αδρεφός μπορ εγραψε χωρις φοβο.<br><br>επειδης η λεξη ντροπη κι εγω εχουμε τσακωθει προ πολλου, να σου πω οτι το Sport της Fa ειναι οτι πρεπει αποσμητικο για τις καθημερινες στη δουλεια, ενω το bang του marc jacobs εχει γαματο μπουκαλακι κι ειναι και ωραιο αρωμα και πιο επισημο. ναι, το φορω στα σημαντικα ηβέντς. μου θυμιζει λιγο καπνιστο μπεηκον η οσμη (στο σταυρό που σου κανω, δεν αστειευομαι...) κι ετσι:<br><br>α. σκεφτομαι φαι συνεχεια και μ ανοιγει η ορεξις<br>βου. θυμιζω στην συνοδό και επαληθευω καθε στιγμη το ρητο οτι οι άντραι ειναι γουρουνια. αληθεια ειναι. και γουσταρωμε.<br><br>οπως ειπε και το αδέρφι, ενταξει, οταν περιτριγυριζεσαι απο 50 θηλυκα απ το πρωι μεχρι το σουρουπο, μπορεις μεν να εισαι γνησιος ορκ και αντρίλος στη συμπεριφορα, αλλά διαολε η εσάνς κοναν δε μπαρμπάριαν ειναι ντεμοντε...<br><br>εντιτ: α, απο τα μικράτα μου (εδω και δεκαετιες) με τρελαινει το white musk στις γυναικες... λυσαω, ξεφευγω. εχε το υποψη πιταφιο οταν βγουμε μαζι...