lelos kounelos
Tarrasque
Για να βαλω και την "συνωμοτα" πινελια μου. <br>Αν και το εχω ξαναπει. <br>Τωρα το επιβεβαιωνω. <br>Σε Ασια και αφρικη. Τα αρωματα δεν μυριζουν. Νταξ μυριζουν λιγο οταν τα ψεκαζεις. Σε 5 λεπτα δεν μενει δειγμα για το ρουθουνι. Το ιδιο ισχυει και για τα σαπουνια και γενικα οτι υπαρχει για να αρωματιζει τα δωδεκαθειστικα κορμια μας.<br>το γιατι, το εβγαλα απο την παρατηρηση. Οι ντοπιοι δεν την παλευουν με τα εντονα αρωματα αλλα και τις γευσεις.<br><br>Μου ειπαν οτι οταν εσκασαν εδω τα αποσμητικα. οι οδηγιες χρησης περιελαμβαναν ξυρισμα μασχαλης για τις γυναικες. Οχι πανω στην τριχα κοπελια.<br><br>Παντως στην περιοχη ειναι πολλοι αυτοι που απολαμβανουν να μυριζουν σαν ιδρωμενος μυκητας ,σε λεκανη ιδρυματος για εντερικες διαταραχες.<br>περνανε απο διπλα σου και σε πιανει φτερνισμα απο την μυρωδια. Αληθεια.<br>νοιωθεις αιχμηρα σωματιδια να κανουν αμμοβολη στο εσωτερικο της ρινας.<br><br>Εχει σχεση με την διατροφη. Δεν ειναι βρωμικοι οι ανθρωποι. Καποιες πλενονται και μετα απο λιγο ειναι λες αναπνεεις μεσα απο σωληνα βοθρατζιδικου.<br><br>Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΜΗΣΗΣ.<br>Εκδοσεις Λελος Κουνελος.<br>